05 June 2011

Gambit SAMAKAN Blogger dgn Anjing.

WTFishhhhh mamat ni.i bile baca topik ni kt blog abgnara td,
mmg sakit hati kot.bile dye mengata blogger.i pon blogger.
i pon ada buat entry pasal video klip prema yin
arahan gambit ni.huh,nk tau dye ckp apa?
ni twitter dye.


middle fingers in your face kau kata?
hehehe ada ku kisah.eeuuuwww dr minat dye ni,
trus tak minat kot.knp kureng ajar sgt,dye tak tau ke blogger
ni ada kuasa dlm penulisan.stakat dye yg buat vid klip mcm tu.
kena komen kawkaw,kena hentam kawkaw,then menyalak mcm
anjing tak sedar lak.eeuuuwww  ingatkan dye nk insaf.
nk mintak maaf atas keterlanjuran vid klip tu,tapi x.
lagi mengeluarkan ayatayat yg tak sopan kt twitter dye.
sgt kejam mamat ni.

gambit kata video klip prema tu adalah kisah tentang pasangan
suami istri.yes,mmg lah bout husband n wife,but kite ni
negara islam,knp nk buat video klip mcm tu,
tak kira lah pasal sape pun,but cara shah jaszle
tu,mcm tak kena je.tapi gambit kata video klip tu
biasa je,dye tak rasa pn ada unsur lucah.
hahahaha.apa pendapat korg bout that vid?

korg sokong gambutgambit ni kata ke or blogger?
just give ur opinion.chill~

22 comments:

ASaDa RyutaRo said...

kalau video macam tu tak dianggap lucah. memang dahsyat lah. lg satu, memanglah pasal suami isteri, tapi yang dalam video tu suami isteri?

pastu kalau dah suami isteri, boleh la buat video mengghairahkan macam tu dan sebarkan pada umum? tak ke sama cam couple buat manja2, ghairah2, pastu post video kat youtube..

tak tahu lah setara mana anggapan dia pasal lucah.

ASaDa RyutaRo said...

semoga video tu ditarik balik dan tak d sebarkan lagi.

LiLy @ MumMyQiStInA said...

ishh..dh melampau dh..dari dulu mmg tak minatlah ngan mamat ni..

Miecyber said...

Sifat kurang ajar dan tidak profesional oleh Gambit..

Tikus gergasi

padle said...

oooo...ni ke gambit...skarang baru aku tau..teruk gak mamat ni rupenye..

echaRierie said...

gambit was unprofessional person..xley trima pdgn org lain..
then senang2 ja nak bg middle finger..
hoho ~

Luahan Hati said...

muka die pon mcm umah tak siap kak.. ishhh rase nak tampo laju2 je muke die..

Ries Lee said...

tak sokong dan kritik dia lagi sekali sebab dia tak bersikap profesional dan mudah melatah bila dikritik. agaknya, dia ni tak biasa kena kritik kot.

Nana said...

bloggers mcm hanjing? haishh.. dye tu dh habis sempoi sgt ke..dh laa xtrkenal.. dye bole laa mkn tulang.. errr.. geram je ase !

Syuxer said...

gambit gambit..bek ko makan gambir sarawak udah..ada pekdah cikit..kan kan..ala video "softcore" tuh..biasalah negara ni adik kepada amerikka..kah kah kah..

k..aku rasa ko akan digam oleh masyarakat nanti..InsyaAllah..lagipun ko tuh tak terkenal pun..emm x lama lagi lingkuplah ko dalam industri hiburan..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

abaikan org mcm tu rara,dia kurang didikan agama.mmg camtu tindakannya.

nur afiqah hani said...

video tu mmg lucah laaa

Mrs.Yie said...

dalam video klip tu sorang kapir sorang islam..konon la sangat nak bercerita dalam video kisah pasangan suami isteri..nampak sangat x pernah pegi sekolah si gambut gambit ni..kuikuikui

diana said...

dia rasa biasa je sebab dia dah bisa kot buat benda2 tu..
ye la..dia kan anjing!!!
hahahah

kokser kokdam said...

kite bako je..

fyqa said...

sbaq... :)

Ini Kisah Tia said...

grr . entah hape ntah video klip tu . tak pakai akai ka .. ngong !

Hormati Mereka Yang Lebih Tua

ABU said...

super like this entry..:)
aku baru tahu nama dia gambit..hahahaha

Miss Shikio said...

dunia artis lah katakan.. pelakon lak tu

dah xtaw mana yang betul or salah

Himmymaru said...

Auww, sokong sangat!
Tah pape tah mamat neh, seb baik tak pna minta dye. ^_^

msredcheesecake said...

CIK RARA,
NAK WAT CAMNE, GAMBIT TU PASAN OMPUTEH...MIND SET OMPUTEH....

LindaRahim said...

dulu kalau tak silap, balik dr umrah kot yg buat dia xnk berlakon lagik...nk keje blkg tabir...ingat nk jd org baik2...hish...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...