15 June 2011

Jehan Terbit Program Realiti 'K-Pop Hitz Talent Show'

"Jehan Miskin melalui syarikatnya Mastermind Group Sdn Bhd menerbitkan sebuah rancangan program realiti berjudul K-Pop Hitz Talent Show yang bakal bersiaran bermula 18 Jun ini, pukul 3.30 petang di saluran 705, Astro Hitz.



"Melalui episod pertama hingga kelima kita adakan pencarian dan pertandingan, manakala episod keenam merupakan final dan episod ketujuh merupakan episod siri penjelajahan pemenang yang bakal dibawa ke Korea," ujarnya pada sidang media Pelancaran K-Pop Hitz Talent Show, di sini, Selasa.
Program ini juga menawarkan hadiah utama pakej empat hari, tiga malam percutian ke Korea yang dibiayai penuh dan berpeluang membuat persembahan secara langsung di Lotte World Theme Park, Korea.
Dalam pada itu, kata Jehan, idea menerbitkan program tersebut tercetus apabila melihat trend dan penerimaan masyarakat yang luar biasa terhadap aliran muzik dari negara Korea ini"
heee.nk gelak ke tak eh?baru je kump k pop
malaysia kite dikutuk habeshabesan,now jehan nk buat realiti
show pulekkkkk.rasa nya cane eh?ok ke tak eh?
jehan kata dye nk ikut trend,hmm nk ikut trend pun
sampai nk buat realiti show ke?tak pelah ek,biarlah dye nk buat.
mana tau kali ni realiti show ni berkesan menghasilkan
k.pop malaysia yg berkualiti ke kan.ahaks.
gud job!
nak kpop yg mcm ni taw!

mcm ni x mo!

 

13 comments:

vampire's lovex said...

ok kot,ada jugak pencarian,so yg mana2 betol2 berbakat memang laya la dapat..xde la mcm yg sebelom ni,tah mana2 la dikutip nya,memang kena kutuk la kan...

hahaha...semoga jadi betol2 la,bukan macam yg kontroversi tu,menari pon cm haoe,je,dak shuffle lagi power.hoho..

*termengumpat sini..hikksss

Yuyu Johanna said...

hehe...takpe rara..hope nnti depa boleh jd kpop yang da boom lg boombastik kot.
^_^*

misscha said...

omg x leh terima gambar2 dibawah....adoiii

ayie said...

waa tvxq... like like like

dwaty said...

hehehehe... tak tau nak komen apa... tgu dan lihat je la...

syaz@rozelt said...

hehe.nak wat realiti show erk..semangat btol kan~

amnie azmira said...

kekeke..kite tengok jadi camne nanti ^_^

KAMIHIDUP said...

tak faham betul k pop sengal ni.

msredcheesecake said...

CIK RARA,
RAMAI YG TAK SUKA...AGAKNYA LAGI RAMAI YG SUKA KOT...TUPASAL JEHAN BERANI BUAT PROGRAM NI...

ArulchelseA said...

gmbar 3 org tu tk leh g la...bedarah mata tgok... kih kih kih...

Isteri Encek Bard said...

kpop.. owh no

diana said...

sah la pesertanya akan kena hentam cukup kat facebook dan sebagainya..
yang dah jadi artis pun teruk kena ni kan pulak yang baru nak naik..
hehhe

Sofya said...

peliklah org malaysia nak buat2 jadi k-pop plak...
jadi m-pop jer lah..
Malaysia-pop lagi bagus kot..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...