Image and video hosting by TinyPic

27 June 2011

Jimmy Shanley baby gurl : Zahrah Shanley


1 Malaysia tau kisah duka Jimmy,satu Malaysia juga tahu bout berantakan rumah tangga mereka.
satu Malaysia juga menunggu kelahiran Zahrah.
santeeeekkkk namanya.

comeeeellssss baby ni.even ramai dh buat post bout ni,but i tak kire.
i nk buat jugak.i pon agak sadis bile baca kisah jimmy kat post NI.

but kedukaan Jimmy seolaholah terubat bile Zahrah lahir.
mungkin baby ni akan mengerat kan dan akan menjernihkan
ikatan mama dan papa nya,mana kita tahu kan.
so congrats to jimmy,dan hopefully rumah tangga dye akan pulih
and to wife dye,buka lah pintu hati,terima lah suami mu.
tak jumpa dh lelaki yg baik cm tu dlm dunia ni.
payah sgt.dh dpt yg baik tu bersyukur lah.


Ramai yang maklum dengan masalah dalaman yang dihadapi oleh Jimmy Shanley, namun berita kelahiran anak yang dikandung oleh Suhailah Eliani sedikit sebanyak bisa melupakan sejenak kisah duka mereka.
Menurut sumber dalaman kami, Suhailah Eliani telah melahirkan seorang baby perempuan sekitar 3 hari lalu. Dia ternampak gambar baby perempuan bernama Zahrah Shanley di laman Facebook-oh bulan


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. kesian la kat jimmy..apapun doakan yang terbaik buat dia..

    Ke mana Ticer menghilang?

    ReplyDelete
  2. comelnye!..mcm kisah novel lak diorg ni, dh sme cntik & padan tp stil dok gaduh2 prob. dunia dunia =.='

    ReplyDelete
  3. smoge hubungan mreka kembali jernih .

    ReplyDelete
  4. kesian jimmy. anak neh adalah anugerah terindah dia sebab bersabar.

    ReplyDelete
  5. :') comel comel . Hidung macam mak dia , dagu ayah dia :D

    ReplyDelete
  6. sgt2 cumei .. bila tgk mcm wajah jimmy pun ada kan :)

    ReplyDelete
  7. alalala..tomeynye baby zahrah ni.. hopefully parent die kmbali brbaik n idup bhagia mcm fmily yg bru bina yg lain ye...;p

    ReplyDelete
  8. serius COMEL baby ni..eee..geram2!! rasa nak picit2 pipi dier...

    ReplyDelete
  9. so cute..hope rumah tangga jimmy diberi keberkatan dr Nya dan baik2 je =]

    ReplyDelete
  10. comel nyeeeee...harap jimmy dapat la bersama menjaga anak dia ni kan..

    ReplyDelete
  11. haha..tgk smlm dekat gala tv :)

    ReplyDelete
  12. comel baby tu.. semoga hubungan dorg kembali jernih..sama2 kita doakan.. :)

    ReplyDelete
  13. tu la..sian kan jimmy tu..tah la..muka hensem pun lum tentu bahagia..huhu..moralnyaa di stu..teetttt

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com