06 June 2011

jom TIDO!

tak sempat nk BW mlm ni.pas magrib td trus
masuk kan blogger list kt bloglist baru i for abg BEN segmen.
*thnks kt abe BEN buat segmen ni.sgt suke!
fuhhhh fenat gak.bape jam buat tu je,follow and masukkan list.
dh lah tenet mcm siput,tekanan jiwa btol.
for yg singgah n follow i,sok lah i terjah balik.
*eceh~ayat cm blogger fofuler je.sepak lajulaju nak
ala tapi biar lah kan,nk jugak,sape dh follow i,i akan follow balik.
no worries.skrg i nk masuk tidur.amatlah mengantok
and sakit mata sbb tak cukup tidur.smlm smpai KL lmbt
sbb jammed yg agak lah menyakitkan hati.

sok i smbg tambah blog list kat opis.tenet opis laju
sket.heeee.teeeeetttttttttttttttt.mati kalau
bos tau ni,haih~

byebye.gudnyte bloggers!
piccy wif mak buyong.

12 comments:

diana said...

mungkin masa akak komen ni rara tengah mimpi ke paris..
heheheh

Republic Aku said...

keh3...nak tembak baby ke...

z a z a said...

baby mak buyong tu boy ke girl? hihi

erysweetie said...

bila u nak membuyung pulak? hehe

Munirah said...

have a good rest :)

Nurnajwa said...

Selamat Maleeemmmm ~

rara pinkmafia said...

@dianaakk.smpi vietnam jeee.

rara pinkmafia said...

@Republic Akuheheheheh aah.hehee

rara pinkmafia said...

@z a z antah,dye takmo gtau.hhehehe

rara pinkmafia said...

@erysweetieoppss tunggu naik pelamin.

rara pinkmafia said...

@Munirahthnks mun.

rara pinkmafia said...

@Nurnajwanyte..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...