04 June 2011

Justin Timberlake & Britney Spears 10 Tahun Tidak Bertegur

KETIKA pasangan selebriti Justin Timberlake dan Briney Spears menjalinkan hubungan cinta pada awal kerjaya mereka, ramai peminat yang menganggap pasangan tersebut sebagai paling serasi.
Mereka juga telah menjadi bintang idola para remaja dan rata-rata peminat menyokong hubungan tersebut.
Namun selepas mengambil keputusan untuk berpisah kedua-duanya mengambil haluan masing-masing.
Malah baru-baru ini, kedua-dua mereka mengaku tidak pernah bercakap dan bertegur sapa sejak 10 tahun selepas berpisah.
"Saya selalu mendoakan yang terbaik untuknya, kami bagaikan membesar bersama-sama dan apabila kedua-dua dewasa, kami mencari haluan yang berbeza.
"Kami merasakan sesuatu yang tidak normal apabila kami bersama, kami banyak menghabiskan banyak masa untuk menjadi idola remaja," ujar Justin yang baru sahaja berpisah dengan kekasihnya Jessica Beil.
uissh lame tu 10tahun.maybe masingmasing kecewa
sgt sbb cinta yg tak kesampaian kan.masa dorg bercinta dulu,
mmg sangat fenomena,i sgt suke masa tu,i rasa mereka 
pasangan yg paling secocok lah.but lastlast tak jadi.so sad.
ecehhh menyebok je aku ni kan.heeeee.
suweet kan dorg dulu.


p/s : rara bersiaran di epoh ni.entry pendek sbb ada kenduri lenggang perut.heeee.jom jemput dtg umah.

12 comments:

diana said...

masa diaorang ni bercinta akak pun masih muda cun melecun...
((ayat perasan tu abaikan ye..))

balik kerja je dan2 pasang vcd lagu dia orang ni..
sambil mandi pun boleh menari ala2 britney dan jt..:p

kiz said...

seb baik britney baru je call aku semalam..haha..

mOon jOhari said...

mOon dengan shahir x bertegur lama dah...wawahwhahahaha :p

Ain Zulaikha said...

orang luar negara kan, mmg tak kekal... huhuhuh

ABU said...

10 tahun lama kot nak mampus..

di jemput dtng ke? heheheheee..:D

misz molecule said...

a'ah..i pon suke tgk dorang dlu..


OMG! gler lame..tp bese la tu..lumrah bile bcinta & clash.muahahah

cik azeya said...

suke britney. suare dia sexy. ^^

Aimi dan Pakcik Hashim said...

aku x follow plak kisah diorang ni
hehe

Miss Shikio said...

perrgghhh! 10 tahun tuuu!!!

memang tekun sungguh diorg x bertegur

hahhhaha~

Papa Mifz said...

10 tahun x bertegur sapa yer...lamo tuh....cuba buat lagu duet utk dorang...mana tau ok lak nti..hehe

msredcheesecake said...

CIK RARA,
MSRED PEMINAT BS.SWEET KAPEL LA DIA ORG.SAYANG BREAK.

LindaRahim said...

kak dah patblas thn tak bertegur ngan justin...hihi...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...