13 June 2011

KL gangster : 3hari 5JUTA!

terhebak terbaek terhebak terbaek!
KL dinobatkan sebagai filem yg dh memecah kan record skop
production sbb dh cecah 5juta dlm masa 3hari.
wahhh betul ke ni?hmm percayalah.
smlm i dh g dh tgk cite ni.mmg giler ah.
bukan 80% babak pergaduhan,i rasa 95% kot.
sket sket gaduh,salah sketsket gaduh,
bapak tiri gaduh ngan anak tiri,si dragon gaduh ngan shark.
haih~sabo je lah i,naik sakit sume jantungjantung ni.
keseluruhan cite ni ok lah.tak bosan.
ayat ayat yg digunakan mmg besh,tambah ag zizan.
mmg kelakar giler kot.kalau dulu dlm filem arahan rosyam nor
kite ada apek yg sllu jadi pak lawak ni.
skrg ni kite dh ada zizan.mmh besh.
tapi syamsul yusuf mmg takboleh blah.mmg poyo habes.
ke watak dye yg membuatkan dye cm tu ntah lah kan.
but dye mmg nampak poyo.
ayat dye,huh mmg tak agakagak lah.
if korg nk g tgk,g lah.sbb i rasa tak rugi kalau tgk.
besh,i bg 4bintang lah for cite ni heeee.

"nak kena kerat 18 kot baru kau tahu erti PENYESALAN"
ni slh 1 ayat yg i rasa amat lah kelakar even masa tu
dorg tgh sibuk bergaduh.hahaha.

10 comments:

vampire's lovex said...

asal ramai cakap pasal ni.wa dah la tak tgk lagi..terasa loser.. hoho

leyzajamil said...

nak tengok..nak tengok jugalah..
ramai yang bagi komen best movie ni.
perghh...menjadi la kan air tangan samsoul ni lepas khurafat tu.
rara tak nak usha abg soul ker?

MOK&SONS said...

wahh cam best..bile nak gi tgk ni..

~NajiLaA~ said...

syamsul yusof ensem wa ckp sama lu....tp wa x tgk lg derrr...haha.

ieda said...

aloor dik akak seram nak tgk citer nie .. x suke sbnrnya cite bunuh2 nie .. tapi suke si shamsul nie ekeklkeke :)

msredcheesecake said...

CIK RARA,
JOM TENGOK NAK?HHEEE

KAMIHIDUP said...

cerita ni memang layak dapat kutipan macam tu. :)

ABU said...

aku tak tengok lagi dowh..arghh!!

Ejat said...

"kl gangster..terbaek,,terganas..terbaek..terganas..terbaek..terbaek..terbaek"

herumi said...

Salam. terima kasih share.

Poster Menarik Membuatkan Anda Terkesima

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...