Image and video hosting by TinyPic

11 June 2011

MAAF kan Kakak.

semalam adik lelaki i accident,kata nya moto dye takde break blakang.then masa tu hujan,dye tak perasan lampu tu dh merah,then break emergency,pas tu terjatuh.terseret jugak.yelah,jalan basah kan.mana tak nya.seday rasa hati i,pilu je rasa.even i marah marah,but i tak suke dgr hal hal mcm ni jadi kat adik i,cukup lah i dpt berita yg my mom xcident dulu,i dh cukup fobia,fobia sgt sgt.

then td adik i msg.yg kembar perempuan tu,jatuh motor jugak sbb langgar anjing.mulut pecah n luka katanya.ya Allah.ntah lah.knp lah adikadik ni mcm ni.i tak boleh nk dgr.sedih rasa.dh lah jauh.even i marah,but hati i seday.tak suke pape jadi.even luka sikit pun i tak nak.seday giler.dh lah jauh.nk balik bukan boleh saje saje balik.hai adikadik,jgn lah bagi kakak susah hati kat sini.kakak seday.kakak bukan marah,but bile dh jauh ni,jgn lah bg kakak susah hati.
MAAF!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. bawak banyak-banyak bersabar cik rara...be strong ye...

    ReplyDelete
  2. sabar je la...bnde yg trjadi tu sume d luar dugaan kte...saba ye.. keep smiling =)

    ReplyDelete
  3. huhu samelah,tak sanggup kalau tengok adik sakit walaupun sikit.apatah lagi kalau eksiden :((

    ReplyDelete
  4. moga adk2 cpt sembuh..kakak jgn riso2 sgt k.hehe..

    ReplyDelete
  5. sian nyew..sabar yew..byk2 doa moga semua selamat dan dilindungi... =]

    ReplyDelete
  6. satu hari nnti adik u akan faham..yang kakak dia sayang sanagt kat dorang... bykkan doa moge dorang baik2 je.. :)

    ReplyDelete
  7. hidup dengan moto tanpa eksiden ibarat kisah dongeng.. yang penting sentiasa berhati hati, tawakal.. ^^

    ReplyDelete
  8. hehehe~ aku pon mcm sadis laks bace ... coz i also can feel it

    ReplyDelete
  9. kakak memang prihatin..no worry..nanti diorang paham.

    ReplyDelete
  10. huhu..doakan semua selamat..biasela rara..kalau ujian Allah nak datang..be tough ok~

    ReplyDelete
  11. aaaduh..
    smayang ajat n doa bnyak.. moga kamoo semua n kita smua d lindungi n di jauhi dr perkara2 yg x diingini berlaku..

    ReplyDelete
  12. dgr tu wahai adik, jgn bg akak susah hati >_<

    ReplyDelete
  13. sedih pulak bace pngakuan rara...



    kadang2 kite perlu jujur cakap syg kat mereka..:)

    ReplyDelete
  14. dulu akak gitu la..
    banyak fikir masalah adik2 berbanding masalah sendiri..
    adik2 rara mungkin jenis ok..tak melawan..
    adik2 akak jenis bila kita nasihat,sentap!merajuk..
    sekarang ni akak dah pesan,kalau ada masalah tanggung sendiri.sakit ke apa pandai2 la cari ubat.
    kat mulut je akak cakap gitu..
    tapi bila dapat je berita2 tak baik dari kampung hati ni menangis jugak..

    ReplyDelete
  15. malang tidak berbau....sudah terjadi...

    ReplyDelete
  16. memang kakak penyayanglah RARA nie ..heeeeee

    ReplyDelete
  17. cik rara,
    nape?adek nye ok ke tak? siblings macamana gaduh sekalipon, bila jadi cam ni tetap susah hati kan?muga adeknye ok dan cepat sembuh yea...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com