11 June 2011

MAAF kan Kakak.

semalam adik lelaki i accident,kata nya moto dye takde break blakang.then masa tu hujan,dye tak perasan lampu tu dh merah,then break emergency,pas tu terjatuh.terseret jugak.yelah,jalan basah kan.mana tak nya.seday rasa hati i,pilu je rasa.even i marah marah,but i tak suke dgr hal hal mcm ni jadi kat adik i,cukup lah i dpt berita yg my mom xcident dulu,i dh cukup fobia,fobia sgt sgt.

then td adik i msg.yg kembar perempuan tu,jatuh motor jugak sbb langgar anjing.mulut pecah n luka katanya.ya Allah.ntah lah.knp lah adikadik ni mcm ni.i tak boleh nk dgr.sedih rasa.dh lah jauh.even i marah,but hati i seday.tak suke pape jadi.even luka sikit pun i tak nak.seday giler.dh lah jauh.nk balik bukan boleh saje saje balik.hai adikadik,jgn lah bagi kakak susah hati kat sini.kakak seday.kakak bukan marah,but bile dh jauh ni,jgn lah bg kakak susah hati.
MAAF!

19 comments:

cik panadol said...

bawak banyak-banyak bersabar cik rara...be strong ye...

Pak Syahot said...

sabar je la...bnde yg trjadi tu sume d luar dugaan kte...saba ye.. keep smiling =)

nurul ain said...

huhu samelah,tak sanggup kalau tengok adik sakit walaupun sikit.apatah lagi kalau eksiden :((

Puan Kutu said...

moga adk2 cpt sembuh..kakak jgn riso2 sgt k.hehe..

Ihsan Arifin said...

chill ;) usah sedih sedih

KAMIHIDUP said...

siapa tak sayang adik.

CikHaniBhulat said...

sian nyew..sabar yew..byk2 doa moga semua selamat dan dilindungi... =]

munirah said...

satu hari nnti adik u akan faham..yang kakak dia sayang sanagt kat dorang... bykkan doa moge dorang baik2 je.. :)

Ayie said...

hidup dengan moto tanpa eksiden ibarat kisah dongeng.. yang penting sentiasa berhati hati, tawakal.. ^^

ღ p!nk veLvet ღ said...

hehehe~ aku pon mcm sadis laks bace ... coz i also can feel it

blogtilldrop said...

kakak memang prihatin..no worry..nanti diorang paham.

syaz@rozelt said...

huhu..doakan semua selamat..biasela rara..kalau ujian Allah nak datang..be tough ok~

kokser kokdam said...

aaaduh..
smayang ajat n doa bnyak.. moga kamoo semua n kita smua d lindungi n di jauhi dr perkara2 yg x diingini berlaku..

Gayahspears said...

dgr tu wahai adik, jgn bg akak susah hati >_<

misz molecule said...

sedih pulak bace pngakuan rara...



kadang2 kite perlu jujur cakap syg kat mereka..:)

diana said...

dulu akak gitu la..
banyak fikir masalah adik2 berbanding masalah sendiri..
adik2 rara mungkin jenis ok..tak melawan..
adik2 akak jenis bila kita nasihat,sentap!merajuk..
sekarang ni akak dah pesan,kalau ada masalah tanggung sendiri.sakit ke apa pandai2 la cari ubat.
kat mulut je akak cakap gitu..
tapi bila dapat je berita2 tak baik dari kampung hati ni menangis jugak..

Bigdaddyz said...

malang tidak berbau....sudah terjadi...

Cik Kamoo said...

memang kakak penyayanglah RARA nie ..heeeeee

msredcheesecake said...

cik rara,
nape?adek nye ok ke tak? siblings macamana gaduh sekalipon, bila jadi cam ni tetap susah hati kan?muga adeknye ok dan cepat sembuh yea...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...