08 June 2011

Mawi jual banglo RM 1Juta’nya di Bandar Baru Bangi

i baru je mcm teringat mawi semenjak dua menjak ni.mana dye g,mmg senyap trus lah.tak dgr kabar berita apa pun kan.nk kata ada show pon tak jugak.mmg sunyi lah dye.sian kan.maybe disbbkan tak de job dye kena jual istana dye.fuhhh~mencabar nya.tu lah org kata,kalau naik senangsenang,meletopletop,nanti turun pun mesti mendadak,mcm tu lah mawi.masa meletup dulu,sana sini mawi.skrg ni takde dh.lagi pun dgn attitude mawi yg mcm belagak bile mengeluarkan statement tu buat org naik menyampah.
i pon kdgkdg menyampah tgk mawi ni.heeee.



"Beberapa tahun lalu Mawi dan Ikin dikhabarkan ada membeli satu buah banglo bernilai RM 1Juta di sekitar kawasan kelab golf Bandar Baru Bangi. Kini, setelah kelihatan kurang menyengat dalam industri hiburan, serta tidak mampu lagi menanggung kos penyelenggaraan dan bayaran bulanan rumah tersebut, mereka dikhabarkan sudah menjual rumah tersebut.
Apaila ditanya, Mawi menafikan khabar berita banglo tersebut sudah dijual, malahan mengatakan dia masih belum sampai niat lagi untuk menjual rumah tersebut.
Mawi yang dikhabarkan dilanda masalahan kewangan akibat kariernya yang terjejas sekarang ini mengakui, album terbarunya, Idola, kurang mendapat sambutan.
Buat masa ini, dia mengatakan masih lagi menerima jemputan untuk membuat persembahan, terutamanya daripada pihak korporat. Yang pasti, Mawi sekarang ini dalam peringkat perbincangan untuk samada menerima atau menolak dua tawaran berlakon."

p/s : tu lah,masa tgh top jgn membazir.simpan.ni tak beli umah 1 juta wat pe.
tgk mcm siti,bagus kan.tu ptt buat contoh.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...




10 comments:

echaRierie said...

bkn senang nk kekalkan kepopularitian..hehe..
poor him ~ :D

Ezy Pinkpurple said...

haa 2la..
kalo duit 1juta 2 wat bnde berfaedah xla rugi..
haha

Asyila Zainuddin said...

tu la.. kite pun tak suke sangat mawi tu.. ngee..

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

kita pun tak minat sangat mawi ni ntah mana la aura dia ek

.:shura shushi:. said...

tak minat mawi!!

leya said...

tu la time die femes xhingat dlu i pn mcm nympah gk kdg2..skit2 mawi.. duta tu duta ni la..kemain mndadak populariti die siap dh pnh jdi artis plg popular lgi...skang lnsung xdgr cite..sian plak hehe ;p

fara_farez89 said...

lebeh baik jadi org biasa drp jadi artis...kan rara...

Farah Shamsudin said...

itula die.. tanpa peminat siapalah mawi..:) membazir sangat..sekarang populariti die dah tak menyegat dah mcm sblm ni.. memang dah merudum habis..

Munna said...

erm....stiap masa kena beringat..tak kira masa susah @ senang..

abglan said...

Uk alooh... kesian gak rasanya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...