14 June 2011

meet my fiance!

sampai harini i rasa asek nk senyum je sampai telinga.


smlm sampai airport kul 1.30,baru je nak naik lif syg dh call.
pakai num mesia taw.hepy nya rasa.mmg rasa nk nanges.hati berbunga gembira,Alhamdulillah,syg selamat sampai sini.
then kami pun jalan lajulaju g ke terminal ketibaan.
tunggu tunggu dan tunggu,tak muncul jugak syg.
yg ada cume pakcik makcik yg balik dr umrah.seday tgk dorg,
anakanak tunggu tepi pintu tu,senyum bile nampak mak dorg,
then menanges gembira.i pun tibetibe rasa nk nanges.
*sebok nk nanges jugak kan.heeee.

then nk dekat 2.30pm syg tak kua ag.kaki dah lenguh ni.haih.sabar sabar,lastlast nk dekat kul 3pm baru nampak byg syg.lupa nk buat signboard besarbesar.hehehe.then i pun melambai-lambai kt syg.
Ya Allah,perasaan masa tu tak tau nk bygkan mcm mana.
hepy,gembira,seday,sume ada.

mcm tak caye syg dh ada depan mata.
betul kata org,kdgkdg bile dh lame sgt tak jumpa,tibetibe rasa nk malu.*poyo kan nk malumalu lak.tapi kejap je rasa malu,then ok dh.
muke yg malu tak malu.dpt celekat manyak then suke.hehehe
tgk beg syg bwk,mmg beranak lah kan.bukan beranak.tapi beranak pinak kot.banyak giler,ngan kotak nya lagik,haih~
pas syg settle kan kwnkwn dye,g lah mkn kt mcD,kasik perut kenyang,baru boleh balik umah.balik umah bukak beg beg syg.hambek kau,sebundle baju vietnam syg borong.hehehe.banyak giler kot.dh mcm kat pasar tani rasanya.mcmmcm brg ada.ngan teko nya,kopi vietnam pon dorg beli taw.sedap katanya.tapi i bau mmg sedap pon.bau mocha.
pas kemas kemas,makan lagik.makan nasi.syg kata tu lah baru 1st time dorg mkn pakai tangan.kalau tak pakai sudu je.
berak pun main lap je.eeuuuwww kotor.hee.
dorg kata kat vietnam mana nk jumpa air putih.mmg payah.
lepas makan kena minum coke.luka kat tepitepi kuku and bibir pun pecahpecah sbb kurg minum air masak.

rini g keje,syg hantar.sonoknya.kalau harihari cm ni kan besh.sempat ag g breakfast kat mcD,rasa nak nages.
*mengada kan.dh ada depan mata pun nk nanges.tapi nanges gembira taw.bukan nanges seday.
card special utk syg =) hand made taw .heee
p/s : yg tak besh nya sbb kena marah ngan syg,syg sampaisampai umah,dye tgk myvi i kotor giler.dh kena marah.knp kete kotor?mlm tu jugak trus g basuh.hmm sadis.syg kete dr i.heee.

22 comments:

izyan yasmin said...

alolo . sweetnyaa !

MOK&SONS said...

skenyer dia tunang dah balik..eheheh :P

ir yien 9897 said...

nie mesti manja.... :)

UyaRayza said...

suke kad die wt tueeeeeeeeeeee hehehehe

fairuz said...

amboih2. suke lettew :D

mOoN said...

bestnyaaa...

x sabar lak nak jumpa hubby... :'(

KAMIHIDUP said...

sweetnya. :)

cik lyna kaman said...

bestnya dia . dapat banyak coklat :)

YanaMIB said...

souvenir tu yg best kan..hehe~

La dOLcE mEa_nAtt said...

adus suweetnya...hepi lar tu...

mr curly said...

hehe..kalu wa pn mesti la marah..bkn btul2 cume marah2 mengong je(eh camne tu)..hikhik..myvi tu kan beli pkai duit..

Liza Razak said...

mesti seronok dapat banyak hadiah...weeee....

Cik Ezy Brutal said...

comel!

~NajiLaA~ said...

arghhh~~~~card is sooooo cute!i wan one please~~~ :D

@ dramatic @ said...

adehhh..
masa kamu citer td, i dengar TOPI bau mocha...what...?? TOPI bau mocha.....!!?? aisyyyhhhh...kena korek taik telinga nih... =p

mOon jOhari said...

...jelesnya...nak cekelat jugak...huhuhu....

fara_farez89 said...

waaa sonok dpt jumpe si jntung ati yeaa rara hehehhe

CutieIntan said...

alololo...sweetnyerr u darling...sangat happy baca entri ni..

Sofya said...

dalam hepi2 kena tegur plak... tarik muncung tak?hi3

diana said...

wah....
lepas ni sibuk nak cari baju pengantin la pulak..hehhehe

sesuka haty said...

sweet nye..folow me bak keyh http://kyo-afra.blogspot.com/

Puan Kutu said...

amboi.can feel what u feel.haha..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...