Image and video hosting by TinyPic

29 June 2011

meh saji mata.


wahhhhh hari yg ditunggutunggu sume blogger.yeah~
Wordless Wednesday.
tapi ni nk berkatakata jugak.eheee.
meh meh tgk piccy ni.
awesome kan kan.
cantek sgt mereka.

p/s : nk tny sikit,i tak penah jumpa majalah ni.mana nk bli eh?


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. kedai2 buku ada laah tu..tak de pun boleh cari online...cuba tak salah kan.

    ReplyDelete
  2. tula xpnah tgk lgi kt mne2...magazine bru ek nie? bgus editor die ltk 4 ohsem ladies utk cover dpn nk bgi attrack org ye ;p

    ReplyDelete
  3. santik santik..mencari ilham ke sis..hehe..

    ReplyDelete
  4. Adess... saya tak tahu nak pilih yang mana satu nie...Go Green mata saya di buatnya..


    Mesin ATM Untuk Ikan Di Pulau Tioman

    ReplyDelete
  5. diorang canteq n berbakat..hehe

    ReplyDelete
  6. dah mekap canteklah rara..rara pun cer mekap cam diaorg cantek juga..tp diaorang ni kalau x mekap pon mmg dah cantek..

    ReplyDelete
  7. habis rara cuber kat maner pic nikh huhuhu

    ReplyDelete
  8. samelah kite.x reti nk senyap.hehe.rara,every wednesday ada rancangan mcm pengantin2 gitu kt tv3.kui 10.30am klo x silap.silakan tgk! :D

    ReplyDelete
  9. semua cantek²...flawless je muka depa...

    ReplyDelete
  10. eh baru 1st time tau magazine ni ;)

    ReplyDelete
  11. memang saji mata btul ni..kih kih kih

    ReplyDelete
  12. cntiknye la juliana evans tue hehe..awat tak ade fazura...fazura wanita tergojes pnah uya tgk hehehe

    ReplyDelete
  13. aduhh dik cer letak kita berdua dlm ramai2 tuuu .. zure lebih cantik kuut ahakssss :)

    ReplyDelete
  14. tak pandai la buat entry ww..
    kalau buat mesti rasa tak syok..
    heheh

    ReplyDelete
  15. i pun baru tgk majalah nie.sblm nie x penah nmpk lg kt kedai =p

    ReplyDelete
  16. wah mmg awesome
    doran mmg cntik pun
    mint kat intan ladyana ;)

    ReplyDelete
  17. rara nak tgk2 gmbr pengantin sblm majlis rara ye

    ReplyDelete
  18. Cik rara...

    Lawa...anak dara mesi lawa....hheee...
    Msred pon tak pernah jumpa mag nie...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com