29 June 2011

meh saji mata.


wahhhhh hari yg ditunggutunggu sume blogger.yeah~
Wordless Wednesday.
tapi ni nk berkatakata jugak.eheee.
meh meh tgk piccy ni.
awesome kan kan.
cantek sgt mereka.

p/s : nk tny sikit,i tak penah jumpa majalah ni.mana nk bli eh?


23 comments:

Liyana Zahim said...

Dkt MPH rara.. =)

Syuxer said...

cantik dorang tuh..:)..

Idah said...

kedai2 buku ada laah tu..tak de pun boleh cari online...cuba tak salah kan.

leya said...

tula xpnah tgk lgi kt mne2...magazine bru ek nie? bgus editor die ltk 4 ohsem ladies utk cover dpn nk bgi attrack org ye ;p

anismelon said...

santik santik..mencari ilham ke sis..hehe..

Miecyber said...

Adess... saya tak tahu nak pilih yang mana satu nie...Go Green mata saya di buatnya..


Mesin ATM Untuk Ikan Di Pulau Tioman

syaz@rozelt said...

diorang canteq n berbakat..hehe

Terbelog said...

peewit..
nk satu keh3

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dah mekap canteklah rara..rara pun cer mekap cam diaorg cantek juga..tp diaorang ni kalau x mekap pon mmg dah cantek..

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

habis rara cuber kat maner pic nikh huhuhu

~NajiLaA~ said...

samelah kite.x reti nk senyap.hehe.rara,every wednesday ada rancangan mcm pengantin2 gitu kt tv3.kui 10.30am klo x silap.silakan tgk! :D

sha a.s said...

semua cantek²...flawless je muka depa...

PinKy MoMMa said...

eh baru 1st time tau magazine ni ;)

ArulchelseA said...

memang saji mata btul ni..kih kih kih

UyaRayza said...

cntiknye la juliana evans tue hehe..awat tak ade fazura...fazura wanita tergojes pnah uya tgk hehehe

ieda said...

aduhh dik cer letak kita berdua dlm ramai2 tuuu .. zure lebih cantik kuut ahakssss :)

diana said...

tak pandai la buat entry ww..
kalau buat mesti rasa tak syok..
heheh

Bulan said...

i pun baru tgk majalah nie.sblm nie x penah nmpk lg kt kedai =p

nazirah said...

wah mmg awesome
doran mmg cntik pun
mint kat intan ladyana ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

rara nak tgk2 gmbr pengantin sblm majlis rara ye

alyaclumsy said...

beautiful :)

syrupmasin said...

fuyooo :D

msredcheesecake said...

Cik rara...

Lawa...anak dara mesi lawa....hheee...
Msred pon tak pernah jumpa mag nie...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...