Image and video hosting by TinyPic

14 June 2011

muka TERKEJUT.cun ke?

korg penah terkejut tak?alaala tekejut beruk tu lah kan.penah x?penah tak korg imagine mcm mana muka korg bile tekejut?
hahahaha.korg rasa muke korg cun ke tak cun masa tekejut.
i suke tekejut taw.bile tekejut,i can't imagine mcm mana muka i masa tu.mst huduh giler.sbbnya i ni bile tekejut,ngan mukemuke,tgn,suara menjerit sume keluar.i ni dh lah kuat tekejut.org lalu belakang pun leh tekejut.haih~sabo jelah kan.
jom tgk muke baby tekejut ni.comel ohhh.




ni tekejut tahap apa i pon tak tau lah.hehehe

p/s : nk siapkan report jap.nasib tak EL rini =) heeee.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. ni tekejut yang mencuakkan ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. hahaha.. yg last tu terkejut versi seram..

    ReplyDelete
  3. baby monyet pon ada..hahaha...

    eh sma la,selalu terkejut..x tahu napa..tp selamat arr x sampai nak lompat2 hahaha.;p

    ReplyDelete
  4. hahaha . muka terkejut, hodoh kot. tp yg terkejut last uh, ngeri je

    ReplyDelete
  5. hahaha..klaka la... tpi org ckp slalu tekejut beruk, masa kte tekejut tu org nampk cam beruk ke?hahaha

    ReplyDelete
  6. akaaaaaaaaaaakk ! nape tunjuk muke last tuh ?? terkejut laaaah ! =(

    ReplyDelete
  7. comelnyeee baby yg 2nd tue hehehe

    ReplyDelete
  8. takut plak tngok gambar yg last tu.. naik juling mata2,,,hu3 haru

    ReplyDelete
  9. semua mata bulat..
    tapi gambar last sekali dah tak comel..
    seram!!hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com