14 June 2011

muka TERKEJUT.cun ke?

korg penah terkejut tak?alaala tekejut beruk tu lah kan.penah x?penah tak korg imagine mcm mana muka korg bile tekejut?
hahahaha.korg rasa muke korg cun ke tak cun masa tekejut.
i suke tekejut taw.bile tekejut,i can't imagine mcm mana muka i masa tu.mst huduh giler.sbbnya i ni bile tekejut,ngan mukemuke,tgn,suara menjerit sume keluar.i ni dh lah kuat tekejut.org lalu belakang pun leh tekejut.haih~sabo jelah kan.
jom tgk muke baby tekejut ni.comel ohhh.




ni tekejut tahap apa i pon tak tau lah.hehehe

p/s : nk siapkan report jap.nasib tak EL rini =) heeee.

14 comments:

ArulchelseA said...

ni tekejut yang mencuakkan ni..hehehe

Shah Rizar said...

hahaha.. yg last tu terkejut versi seram..

vampire's lovex said...

baby monyet pon ada..hahaha...

eh sma la,selalu terkejut..x tahu napa..tp selamat arr x sampai nak lompat2 hahaha.;p

bunga said...

hahaha..comel pe..hahaa

MYA EL QAYREENA AZRYAN said...

kdg2 adr yang cun tau ekekeke

KAMIHIDUP said...

sampai terkeluar biji mata.

izyan yasmin said...

hahaha . muka terkejut, hodoh kot. tp yg terkejut last uh, ngeri je

shopping2u said...

hahaha..klaka la... tpi org ckp slalu tekejut beruk, masa kte tekejut tu org nampk cam beruk ke?hahaha

deeya said...

akaaaaaaaaaaakk ! nape tunjuk muke last tuh ?? terkejut laaaah ! =(

cik lyna kaman said...

HAHA , cunnnnn :)

UyaRayza said...

comelnyeee baby yg 2nd tue hehehe

Terbelog said...

baby no 2 tu mata cantik la

Sofya said...

takut plak tngok gambar yg last tu.. naik juling mata2,,,hu3 haru

diana said...

semua mata bulat..
tapi gambar last sekali dah tak comel..
seram!!hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...