02 June 2011

MYVI baru.handsome keeeee?





i think no so handsome lah.myvi i suweet ag.
heeee. *statement amik hati.but mmg pun,i rs design yg
i paling suke MYVI SE,mmg besh sgt.
sport light dye.sport rim dye masuk lah.
yg baru ni myb kite tak biasa tgk lagik kan.
tu yg nmpak pelik je,same jugak mcm kenari n kelisa
masa mula mula kua dulu.heeee.lamelame mmg ramai
org carik.but yg i pelik,myvi baru ni mmg kuning ke?

hmm my mom mesti suke ni.sbb dye suke kuning.
but my myviliciouse.no worries.kau tetap dihati ku syg =)
erin bucuk wif my bb myviliciouse.heee

25 comments:

Cik Azizah said...

peh myvi rara! gojes giler!

ingat dulu nak beli myvi..tapi tak besar..so jijah beli lah persona elegance..puas hati dan berbaloi..hehe

shafmechy said...

kureng suke design baru ni...hehe..btol kot cakap rara..baru lagi..

eLLa said...

myvi se ..hehe...
wow u hias ur car.

Cik Mira said...

err kunen? err taminatt T_T

Chybee said...

comelnya design myvi dia

ღ p!nk veLvet ღ said...

euww! mcm buruk r laks :(

rara pinkmafia said...

@Cik Azizahhehehehe.pesona besau.takut nk bwk.

rara pinkmafia said...

@shafmechyaah kan kan.baru ag kot.

rara pinkmafia said...

@eLLahehehehe tunang i anta kedai g buat ella.

rara pinkmafia said...

@Cik Mirasame lah kite.tak minat.hehehe.suke pink

rara pinkmafia said...

@Chybeeheheheh mcm tuan dye kan.

rara pinkmafia said...

@ღ p!nk veLvet ღhehehe kan kan.tp dh lame ok kot.bile dh upgrade2.

Bazilah said...

myvi kite pun putih gakkk haha ade corak kelabu kelabu sket :D myvi baru cam tak pelik sket la kan depan die tu

ABU said...

wah lawa bb u rara.. yng pose kat situ pun sweet je..;)

Misshy Innz said...

tak cntk pun yg baru uh .suke myvi se ;)

Cik Aish said...

tak berapa suka la design baru ni..yg lama lg smart..yg baru ni mcm design kereta naza je..tak best tak best.

ieda said...

aah lah dik boleh tahan cantik myv baru nie ... handsome !

Liyana Zahim said...

Rara, layout bru ni sme ngan kaler myvi tu je lbh kurang... Hahah.. Eh style gak ek kete neh? Wane indigo ade dop? Hahaha..

anismelon said...

kete rara..santik lorh..pink pink gitu..jom beli myvi yg baru toh nk..heee

Khairul Atikah @ Cik Yuki said...

nice car bebeh !!! ^^

Miss Shikio said...

perghh!!! pic last skali tu gempak gila arh design keta tu!!!

ehem2... (memuji) ahhaha

.:shura shushi:. said...

wah rara!!cantik kete..

Never Ending of Art said...

boleh geng dgn bumblebee!! =)

KAZUma said...

korang tengok yang kuning tu belom full lg la, ada aksesori lg tuu

CutieLiesa said...

i pun xbper suka myvi baru nie...cam kartun plak...cam ada xkene jer...rasa myvi lama lagi cantik kot....nak2 SE kan...mmg cantik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...