Image and video hosting by TinyPic

02 June 2011

MYVI baru.handsome keeeee?





i think no so handsome lah.myvi i suweet ag.
heeee. *statement amik hati.but mmg pun,i rs design yg
i paling suke MYVI SE,mmg besh sgt.
sport light dye.sport rim dye masuk lah.
yg baru ni myb kite tak biasa tgk lagik kan.
tu yg nmpak pelik je,same jugak mcm kenari n kelisa
masa mula mula kua dulu.heeee.lamelame mmg ramai
org carik.but yg i pelik,myvi baru ni mmg kuning ke?

hmm my mom mesti suke ni.sbb dye suke kuning.
but my myviliciouse.no worries.kau tetap dihati ku syg =)
erin bucuk wif my bb myviliciouse.heee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments:

  1. peh myvi rara! gojes giler!

    ingat dulu nak beli myvi..tapi tak besar..so jijah beli lah persona elegance..puas hati dan berbaloi..hehe

    ReplyDelete
  2. kureng suke design baru ni...hehe..btol kot cakap rara..baru lagi..

    ReplyDelete
  3. myvi se ..hehe...
    wow u hias ur car.

    ReplyDelete
  4. @eLLahehehehe tunang i anta kedai g buat ella.

    ReplyDelete
  5. @Cik Mirasame lah kite.tak minat.hehehe.suke pink

    ReplyDelete
  6. @ღ p!nk veLvet ღhehehe kan kan.tp dh lame ok kot.bile dh upgrade2.

    ReplyDelete
  7. myvi kite pun putih gakkk haha ade corak kelabu kelabu sket :D myvi baru cam tak pelik sket la kan depan die tu

    ReplyDelete
  8. wah lawa bb u rara.. yng pose kat situ pun sweet je..;)

    ReplyDelete
  9. tak cntk pun yg baru uh .suke myvi se ;)

    ReplyDelete
  10. tak berapa suka la design baru ni..yg lama lg smart..yg baru ni mcm design kereta naza je..tak best tak best.

    ReplyDelete
  11. aah lah dik boleh tahan cantik myv baru nie ... handsome !

    ReplyDelete
  12. Rara, layout bru ni sme ngan kaler myvi tu je lbh kurang... Hahah.. Eh style gak ek kete neh? Wane indigo ade dop? Hahaha..

    ReplyDelete
  13. kete rara..santik lorh..pink pink gitu..jom beli myvi yg baru toh nk..heee

    ReplyDelete
  14. perghh!!! pic last skali tu gempak gila arh design keta tu!!!

    ehem2... (memuji) ahhaha

    ReplyDelete
  15. korang tengok yang kuning tu belom full lg la, ada aksesori lg tuu

    ReplyDelete
  16. i pun xbper suka myvi baru nie...cam kartun plak...cam ada xkene jer...rasa myvi lama lagi cantik kot....nak2 SE kan...mmg cantik..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com