08 June 2011

PARKING : tempat melempias nafsu suami isteri curang

fuhhh!mmg terbaek lah kan.tak payah susahpayah
membazir duet g hotel.skrg dh ada tempat baru.
murah.selesa tu tak sangat.tapi ada aircond.
mmg terbaek lah.2rm je skali skali masuk.
kalau sehari masuk 5 kali pon tak pe.

WOI! giler ke hape.dh ada laki,dh ada bini,yg nak curang.
yang nk g berasmara dana ngan pasangan
org lain buat apa?kau giler ke?
tak ingat mati ke?tak malu kat anakanak ke?
i tak faham lah zaman skrg ni,bile nafsu dh mengatasi
segalagalanya,sume lupa.sume tak ingat.

tapi yang i tak faham tu,kalau dh dikantoi kan dgn cctv.
knp pakcik ke guard ke yg jaga parking tu tak g sergah?
knp tak g halau?ke pakcik guard pon sonok tgk
adegan hangat tu kat cctv.wayang free kan.
sape tak nk kan.*wondering

bukti kot!
"Hanya dengan bayaran RM2 untuk sekali masuk, parkir sebuah pasar raya, di sini, tidak ubah seperti ‘parkir asmara’ apabila dijadikan sasaran suami dan isteri curang untuk melampiaskan nafsu ketika keluar dari pejabat pada waktu makan tengah hari.
Mereka membawa kenderaan secara berasingan untuk mengelak gerak-geri dihidu kenalan atau keluarga masing-masing sebelum melakukan aksi terlarang di kawasan gelap di dalam kereta mereka. 

Difahamkan, walaupun waktu rehat hanya sejam, pertemuan singkat terbabit digunakan sebaik mungkin untuk melepaskan rindu.

Perkara itu didedahkan seorang kakitangan pasar raya berkenaan yang mengakui terkejut melihat gelagat suami dan isteri curang yang menjadikan parkir pasar raya itu untuk bermadu kasih"-metro



29 comments:

Umedia Network said...

nafsu masih lagi menguasai manusia...

wanie said...

sangat tak bermoral dan kurang di ajar

mOoN said...

teruk!!!

mintalah dijauhkan dari benda-benda macam ni...

KAMIHIDUP said...

aduhai. benda sedap 5 minit, azab tak ingat.

leya said...

truk bebenor mnusia zman skang nie..nafsu pnye psl kt mne2 pn jdi nk bt project..

mas saari said...

memang tak tahu malulah diaorang ni! bongok...

Syuxer said...

berat nanang..wat malu jah..isk2

Cik Kamoo said...

dunia nk kiamat dah

ieda said...

ada jugak baca dalam paper online ari nie huhuh
hermm dunia dah nak kiamat dik .. akhir zaman dah nie .. biar turun sekali bala baru nak insaf agaknya huhuhu sedih ! ..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Tak ingat dosa Bila nafsu sudah menguasai..

Umedia Network said...

can follow this blog...thnks..

www.umedianetwork.blogspot.com

Umedia Network said...

Admin blog ni, tumpang skjap ye...huhu .kepada semua follower2 blog ni. Ambil sikit masa anda untuk follow blog kami. Sokongan2 anda amat kami hargai.
thnks...

www.umedianetwork.blogspot.com

Liyana Zahim said...

Nauzubillah.. Troknye zaman skrg.. Mtk jauh dri perkara mcm ni.. Smoge kte diberi ptunjuk..

Jay said...

apa nak jadi manusia skrg ni..

ir yien 9897 said...

haish dah khawin nie.. hukum rejam sampai mati ...

La dOLcE mEa_nAtt said...

make me say wow....pandai sunggoh depa...

ayleencutegirl said...

macam2 hal sekarang ni.

ifarizatul said...

aiyoo.. macam2 la..

cheqna said...

bongoks....
ingat leh terlepas la tu..
mencik tau..
moga2 kita semua terpelihara dari melakukan semua ni....

syaz@rozelt said...

doakan diorang dapat petunjuk~

♥ aNJe a.k.a MaMa_Balqis ♥ said...

jahat tol la, ada je port dai nak beraksi ek

Fyqa said...

astaga.
mcm tu pon bole. err

bunga said...

sedih baca berita ni..Ya-ALLAH ku pohon pada-MU..ku merayu pada-Mu selamatkanlah kami dari godaan-godaan syaitan..

DefarhanoVII a.k.a BoyPJ said...

hurm...akhirnya terbongkar...nih baru sikit erk...

pak guard yg ade cctv tu syok layan la agaknya...lg bagus kalau depa pi terjah... mencegah lg bagus...

Isteri Encek Bard said...

NAUZUBILLAHIMINZALIQ

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

perghhh..kutip bukti ke tu?

diana said...

eii...
tengok tisu tu rasa jijik pulak..
:P

Mamachia said...

kekasih gelap... gila cam tak ingat akhirat sdh..

EYFAalias said...

perghh. parking pn jd? hahaa. mcm2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...