Image and video hosting by TinyPic

21 June 2011

perempuan^tak cukup 1!

mcm biasa,pagiepagie mesti layan hot fm,mesti nk dgr hot chat n gelak sorgsorg,kalau geram,membebel sorgsorg slm sampai org sebelah pon pelik tgk i ckp sorgsorg.heee.biarlah.mulut i.



arini hot chat bincang bout,perempuan tak cukup 1,betol ke?
hmm betul,i setuju,mcm i pun,bile g mall,nk bli kasut contohnya.
i mesti akan suke kat 2 pasang kasut,mesti.hate when i have to choose.ahhh tak suke.lastly i akan amik 2 2 pasang kasut.heee.
tunang i mcm biasa.geleng kepala.tapi yg dye marah sbb nya lastly i tak pakai pun kasut tu.ahhhhh biarlah,i nk buat koleksi kasut.heee.
tapi masalah nya,even i bli 2 pasang kasut,i akan pakai yg same jugak bile g manamana.sbb nya kasut baru mmg tak selesa.nk pakai kasut lama jugak.pelikkan perempuan ni.mcm tudung,kalau g jalan TAR tu,tak boleh kalau bli sehelai je.kena bli 2,i akan fikir.
kaler apa takde lagik,but rasanya sume kaler dh ada dh.heee.

but wajib bli more than two!

same case with handbag, nk jugak bli 2,kalau ada offer tu,haih.suke bebeno lah kan.rembat sekali 2,tapi pakai jugak beg lame.sbb apa,syg nk pakai beg baru.rasa mcm nk sepak x?ntah lah kan,dh jadik habit.mmg tak cukup satu,mesti nk 2,korg cane lak eh?
ala,jgn lah ckp pompuan je,lelaki sekarang pon same,tak yah amik contoh jauh lah,amik contoh adik i evand and tunang i dh cukup.adik i,kalau shoppink,baju,seluar,kasut,sume nk dua.tu pon dh bagus bile dye bli 2,nasib dye tak amik 3,tapi selalu nya balik je shoppink,4 5 helai baju dye bawak balik.huh! same case kan.

tunang i,kalau bli beg sandang,1 mmg tak cukup,dye nk 2 oke.tapi tak pakai.pakai 1,1 lagik ntah kemanamana ntah.then pasal game dye,dh bli PS,then PSP lagik,then nk bli lagik.cd jgn sembang lah.dh boleh buat koleksi untuk jual balik dh.

so,takde makanya perempuan tak cukup 1,lelaki pon same oke!
besh nya kalau dpt sume ni =)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. nasib baik husband satu je kan....

    ReplyDelete
  2. haaa..botul la tu..bkn barang ajo..kalau pegi pasar mlm pun mcm tu laaa..ayat tak kesian..
    "den diet la"..sekali balik penuh kiri kanan ..hahahah

    ReplyDelete
  3. ehhhee. kalau shopping satu barang aje tak puas. balik uamh boelh mengigau kalau xbeli lebih dr satu. ahhahhaa

    ReplyDelete
  4. "a'ah akak pun sama gak..dah ada henbeg 1,jln2 hari tu nmpak lg lawa nak jugak..tp lom beli...tungguuuuu..hehe,tp suami akk lain..lain sgt2..asyik itu jer..."

    ReplyDelete
  5. Sy tak ske kasot tp sy gile handbag! Nape designer handbag terlalu kretip zmn skrg? Mnyusahkan au? Duet kuar cam air.. Mencis designer handbag.. Boleh? Heee..

    ReplyDelete
  6. hehe..akak pun klu beli tudung terpk2 ,warna apa yg takda.semua warna dah ada pun msh nak beli lbh dr 1..haha.

    ReplyDelete
  7. btl tu..klau beli tudung mesti ingt2 blik bj ape lg yg xde tudung die eah..hehe..
    kdng bkn pemuan je..laki pon same kan..

    ReplyDelete
  8. haha..setuju sgt..
    same goes to me..

    ReplyDelete
  9. sama la sis..
    baru2 ni ada bli 2 psang kasut tp x pakai2 lg pon..
    alasan, p keja kena jalan jauh so mesti la pakai kasut yang selesa a.k.a sandal... hehehe..

    ReplyDelete
  10. ptt la kena ada tempt menungu utk para2 lelaki menungu wanita bershoping.. kih kih

    ReplyDelete
  11. lelaki pun sama, kadang tu ada lelaki yang beli sampai 4, nak kan warna lain-lain.

    ReplyDelete
  12. err saya x pernah beli pe2 bila pi shopping tapi makanan minuman itu saya rembat hehe..baju2 seluar semua saya beli kat bundle..hehe..:)

    ReplyDelete
  13. wah...
    ni mmg kaki shopping ni... hehe
    ak pun same... LoL

    ReplyDelete
  14. KC pun camtu. beli kasut sekali 2, beli baju sekali 3. hihihi.

    ReplyDelete
  15. betul tu... cume yg bezanye barang yg pompuan ngfan laki suka adalah benda yg berbeza.. yg nmpak lebih obvious kat pompuan sbb pompuan suka kat benda yg pakai seharian..

    ReplyDelete
  16. cik rara,
    ada benda yg msred tak cukup satu...ada yg cukupp satu...hheee

    ReplyDelete
  17. ooh..sangat kaya...

    ReplyDelete
  18. hehehe berkasih kena la satu je..kekek,xleh banyak2 k

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com