Image and video hosting by TinyPic

23 June 2011

pindah lagik!

ok thanks atas arahan saya zarith safura zahari kena berpindah lagi.


masuk kali ni,dh 8 bulan i kerja,ni dh kali ke 3 i kena pindah.
pindah sana,pindah sini.rini tuptup tibetibe kena pindah.
mmg terbaek! dh lah sakit pinggang.kena angkat pc,angkat brg,
angkat almari.huh! mmg menguji kesabaran,kalau puasa mmg dh azan 
sendiri td.nasib ada org tolong taw.ouch! pasang 1 PC sampai 4 org.
heee.hebakk kan.

now i dh tak duk sorgsorg dlm opis dh,kena pindah opis lagik 1,
kena duk ramai.dh tak privacy,tak leh nk BW sukesuke hati,
nanti banyak  mata memandang,nak manaip pon
kena slowslow skrg,nt org dgr i menaip laju sgt.hehehe.
sadis nya.

tgk rini,traffik jatuh giler,tak update pon.
BW pon tak lagik.internet slow giler kot.ni baru ok.
grrrrrr geram giler.korg mst dh update bape entry dh rini kan.
apa citer besh rini.meh story sikit.

P/S : sape masuk blog i kalau bau masam nasib lah eh,i berpeluhpeluh ni.hehehe
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. perghh..
    bau masam la sis.. hehehe...
    sabar je la.. :)

    ReplyDelete
  2. looor pindah dlm opis je .. x best lah kan .. cubelah kena pindah luar dari opiss pejabat kewwww :)ekkekeke
    tapi akak palin x suke pindah sbb kena kemas sana kemas sini huhuhuhu

    ReplyDelete
  3. hrap2 lepas ni kena pindah lagi ..
    mana tau kot2 kali 4 pindah ada privacy..
    boleh la bw.
    heheh

    ReplyDelete
  4. jangan pack out barang dalam kotak tu...takut2 sok ari kena suh pndh lagik....hehehhe..

    ReplyDelete
  5. traffic akk pun merudum sbb arinie ada kursus ... hua hua hua ... jatuh sesangat ...



    Padan Muka! Traffic Merudum ...

    ReplyDelete
  6. xpe,skali skale jd org badwi pe slh nye..hehe..wa tlg boleee..huhu

    ReplyDelete
  7. sedihnya kena pindah..hukhuk..xpe rara..janji ada orang singgah gak dalam blog neh..:)..

    kalau company tuh bapa kita punya kan bagus..boleh rileks2 siap pasang PC canggih2 heheh..

    ReplyDelete
  8. Cik rara,
    Tak bau masam...bau macaron...hheee

    ReplyDelete
  9. aiyoo pindah sana pindah sini..tak best lorrr

    ReplyDelete
  10. pergh..pindah work station ker pindah pejabat..kalau dulu i suke pindah keje...masuk nie tempat keje yg ke-13 dan plg lama keje setahun 3 bulan..huuhuh..byk pengalaman..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com