Image and video hosting by TinyPic

05 June 2011

pink and her daughter

Pink atau nama sebenarnya Alicia Moore, 31, selamatkan melahirkan bayi perempuan pada malam Khamis (waktu tempatan) di Pusat Perubatan Cedars-Sinai, di sini, melalui proses pembedahan Caesar.

"Kami sangat gembira untuk mengalu-alukan kedatangan bayi perempuan kami, Willow Sage Hart"
"Dia seorang bayi yang cantik, sihat dan kelihatan seperti wajah ayahnya. Ini satu rahmat yang terlalu besar buat kami,"-mstar
wahhh congrats to pink,dpt baby girl,ramai yg i dgr dh bersalin.
skrg ni mcm musim je kan artis mengandung n bersalin.
bagus lah tu,mst hepy kan ada baby sendiri.
boleh tgk anak tu membesar dpn mata.
leh mainmain.wahh sgt suke.


p/s : tgk mcm kak.diana.sllu buat entry bout anak perempuan dye,maisara.
i suke sgt baca.kelakar sgt.k.diana lucky dpt anak bijak n kelakar.heee
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. Lain benor muka Pink ni waktu mengandung.

    ReplyDelete
  2. Jgnla anak tu ikot pangai pink ni.. Pink ni tak semenggah.. Kakaka..

    ReplyDelete
  3. jangan risau , tak lama lagi giliran akak .. hehe ;)

    Bila Ku Temu Bahagia (2)

    ReplyDelete
  4. perasan trend artis sekarang tak suka dah planning2 lepas kawen. semua lepas kawen terus ready utk ada baby. bagus! bermakna artis sekarang dah open minded pasal tu

    ReplyDelete
  5. org omputih nowsadays dah berlumba2 nak beranak. bagus lah. hehe

    ReplyDelete
  6. dah makin macam blog hiduran blog dia eh..hehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com