10 June 2011

putus TUNANG!

putus tunang as a birthday present?fulamak.
memang terbaek lah lelaki ni kan.
knp lah kejam sgt.tak de perasaan ke?
sape dgr hot fm td.hot chat,hadiah yg anda tak suke.
sorg caller ni ckp,dye dpt hadiah putus tunang.
lepas struggle gurl ni dtg dr KL - ke lumut.
lelaki tu ckp nk bg hadiah.
perempuan,bile lelaki kata nk bg hadiah mmg
lah suke kan.but nk tau hadiah apa?
"i tak dpt nk teruskan hubungan ini"
WTFissshhhhh?knp nk tunggu masa birthday?

gurl tu ckp,tu je masa yg mereka ada masa.
yg lain sume busy,tak de masa.but!
knp kena ckp masa birthday gurl tu.
fikirkah.it is a nightmare taw tak.sian gurl tu.
dye kata kaki dye menggeletar sampai tak boleh drive.
ya ampun,kalau i pun,bukan kata tak boleh drive,tp rasa
i pengsan trus kot.kejam nya lelaki tu!huh,mencik.

p/s : maybe dorg ada masalah dalaman yg
kite tak tau kan.but,mengucapkan ayat tu masa
birthday i mmg tak boleh terima.mmg kejam!
apa hadiah yg korg tak suke?ce bgtau.


43 comments:

fara_farez89 said...

eeeeee...terokkkkkkkkk...tak de ati perut punye lelaki..buat nye terrr xcidnt perempuan tu cmne....

ღ p!nk veLvet ღ said...

kejam gile ... pasni bdk tuh mesti ta suke bday die dah

.:shura shushi:. said...

siannye p0mpuan tu..
tak der jodoh **ayat standard**

Cik Kamoo said...

Hampir sama dengan entri ini, tapi rela dan redhakan aja ... yg buat pun dah dapat pembalasan Tuhan. So biar Allah yg balas semuanya baik atau buruk

KAMIHIDUP said...

tak boleh salahkan lelaki sepenuhnya, hanya tuhan sahaja yang tahu. :)

gadis bunga said...

tak patotnye .
dah la mase beday plak tu .
mesti gurl tu trauma nak bercinte lagi an ?

syaz@rozelt said...

wah..sekali lagi tajuk entry yg mencemaskan..mintak dijauhkan..amin~

nur said...

laki ni dayus... bngang aku

nur said...

nauzubillah... leh rasekan perasaan gurl tu...

Munna said...

yup,lelaki tu mmg kejam.x sanggup nk hadapi situasi mcm tu.

misscha said...

the worst birthday gift EVER......

Cik Zara said...

Salam~

hmm.. xtertanggungnye dugaan tu. kesian nye. Tapi ade hikmahnye tu..

UyaRayza said...

kalo uya jd pmpuan tue mmg dh ku rendam lelaki tue dalam laut tue hehehe

@ dramatic @ said...

owhhhh... =(

akak putus sebulan sebelum birthday..dan dua bulan sebelum anniversary ke-7..serius, birthday tahun tu paling MENYAKITKAN...sobb..sobb..

tapi semua yg berlaku ada HIKMAH kannn..

kita doakan ada "Seth Tan" yg baik hati utk si gadis... =)

mr.curly said...

sume yg bebentuk hadiah wa suke..tp wa plg xsuke kalu wa lak yg kene bgtau " bgle wa hadiah"..hikhik

YanaMIB said...

urgh x dgr lak part tu..kita pn rasa kejam gila klu cemtu..mslhnya siap soh gurl tu dtg kt tpt dia..eh heloo klu laki nk mtk putus, dia la dtg kt tpt gurl tu kan..x gentleman lgsg..huh! *oke emo* >_<

Isteri Encek Bard said...

adeh, harap si bufday gurl tu dapat menerima kenyataan hidup

Bella Ayub said...

uishh.. tu bukan hadia hari jadi tu.. macam mana lah yer org yang menghadapi keadaan tu.. uhmm

tak boleh kenang

ieda said...

huhuhuh sungguh kejam ! ...

fadh leyanie said...

hadiah yg paling mnyeramkan.
sampainya hati lelaki tu..

deeya said...

ya Allah ! kalau ai pun tak boley terima .. tolong lah cakap ari laen boley tak . laki tu ko da nak putus tunang kot yer pun , apsal mesi perempuan yang pegi kat ko ???!! grrrrrr ~ lelaki kejam ! jayat ! maaf emos !

Golden Rose said...

sian sgt...mungkin ada hikmah disebaliknya

Lieyda said...

gila jahat.i xleh imagine klu tu yg terjadi pd i.hisy,.mintak jauh

tucintiut said...

..semoga ianya x berlaku pada org lain...

mas saari said...

ada dengar gak tadi!
memang kejam lelaki tu...tolak masuk laut lagi bagus!!

☀ Izzaty Hedry☀ said...

sunguh kejam !!...

msredcheesecake said...

cik rara,
tak matang sungguh mamat tu.kita bako je la dia sama2.

diana said...

bila dah tak suka memang tak peduli pun hati pasangan sakit ke idak..
kalau sakit,lagi puas hati..
kejam!!!

risa said...

hamboi aihhhhh...tapi lagi elok tau sekarang daripada lepas kawen kan kan kan...takde jodoh atau memang vodoh eh...adehhh

Ezy Pinkpurple said...

pe la laki 2..
kejam..
hati kayu..
huh..

hana sudradjat said...

hadiah paling teruk abad ini ...Mungkin benda tu jadi bday present sbb itu yg terbaik utk perempuan tersebut. :) tp still teruklah buat macam tu...

Mamachia said...

anggap ja bukan jodoh...nak buat cammana sabar sja..tapi seeloknya ada kwn bagi dia semangat semula..

Aimi dan Pakcik Hashim said...

mamat tu dah x berperasaan langsung

ir yien 9897 said...

hah!ish kejam nyer, if pompuan tu slh mana pn, cari lah tarikh lain utk braeak, kalau tgh drive tue dia excident kan bahaya... laki jenis tu mmg kejam.. (emotional)

alyaclumsy said...

kesian sgt kt dat girl kan. lelaki lelaki, haish. btw, tak dgr hotfm pun td. hehe.

merahitujambu said...

bukan leh pengsan..leh mati degar..uhuk..sampai hati kan

nadia rosle said...

So poor that girl. Huhuhu. But she deserves better insyaAllah..

cIk fAtin said...

tu dia..lelaki tu mmg sakit mental lah..

nurul ain said...

sape laki tu,bak sini,nak lempang laju2..hahaha,sian gurl tuh,takde jodoh mungkin kan

PinkLuscious said...

wahhh..sentap mehhh dapat adiaah cem gtu...~

alia zarfullah said...

Kejammmmmmm!

nadia ar-rumaisha said...

Ya Allah kesiannyer perempuan tuh...semoga dia tabah dan harap lelaki itu tak menyesal kemudian hari...biasa kalau kita buat camtu kat org, akan berbalik pd kita lebih teruk...nauzubillah

Miss Shikio said...

tak suka!!!! T__T

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...