Image and video hosting by TinyPic

10 June 2011

putus TUNANG!

putus tunang as a birthday present?fulamak.
memang terbaek lah lelaki ni kan.
knp lah kejam sgt.tak de perasaan ke?
sape dgr hot fm td.hot chat,hadiah yg anda tak suke.
sorg caller ni ckp,dye dpt hadiah putus tunang.
lepas struggle gurl ni dtg dr KL - ke lumut.
lelaki tu ckp nk bg hadiah.
perempuan,bile lelaki kata nk bg hadiah mmg
lah suke kan.but nk tau hadiah apa?
"i tak dpt nk teruskan hubungan ini"
WTFissshhhhh?knp nk tunggu masa birthday?

gurl tu ckp,tu je masa yg mereka ada masa.
yg lain sume busy,tak de masa.but!
knp kena ckp masa birthday gurl tu.
fikirkah.it is a nightmare taw tak.sian gurl tu.
dye kata kaki dye menggeletar sampai tak boleh drive.
ya ampun,kalau i pun,bukan kata tak boleh drive,tp rasa
i pengsan trus kot.kejam nya lelaki tu!huh,mencik.

p/s : maybe dorg ada masalah dalaman yg
kite tak tau kan.but,mengucapkan ayat tu masa
birthday i mmg tak boleh terima.mmg kejam!
apa hadiah yg korg tak suke?ce bgtau.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

43 comments:

  1. eeeeee...terokkkkkkkkk...tak de ati perut punye lelaki..buat nye terrr xcidnt perempuan tu cmne....

    ReplyDelete
  2. kejam gile ... pasni bdk tuh mesti ta suke bday die dah

    ReplyDelete
  3. siannye p0mpuan tu..
    tak der jodoh **ayat standard**

    ReplyDelete
  4. Hampir sama dengan entri ini, tapi rela dan redhakan aja ... yg buat pun dah dapat pembalasan Tuhan. So biar Allah yg balas semuanya baik atau buruk

    ReplyDelete
  5. tak boleh salahkan lelaki sepenuhnya, hanya tuhan sahaja yang tahu. :)

    ReplyDelete
  6. tak patotnye .
    dah la mase beday plak tu .
    mesti gurl tu trauma nak bercinte lagi an ?

    ReplyDelete
  7. wah..sekali lagi tajuk entry yg mencemaskan..mintak dijauhkan..amin~

    ReplyDelete
  8. laki ni dayus... bngang aku

    ReplyDelete
  9. nauzubillah... leh rasekan perasaan gurl tu...

    ReplyDelete
  10. yup,lelaki tu mmg kejam.x sanggup nk hadapi situasi mcm tu.

    ReplyDelete
  11. the worst birthday gift EVER......

    ReplyDelete
  12. Salam~

    hmm.. xtertanggungnye dugaan tu. kesian nye. Tapi ade hikmahnye tu..

    ReplyDelete
  13. kalo uya jd pmpuan tue mmg dh ku rendam lelaki tue dalam laut tue hehehe

    ReplyDelete
  14. owhhhh... =(

    akak putus sebulan sebelum birthday..dan dua bulan sebelum anniversary ke-7..serius, birthday tahun tu paling MENYAKITKAN...sobb..sobb..

    tapi semua yg berlaku ada HIKMAH kannn..

    kita doakan ada "Seth Tan" yg baik hati utk si gadis... =)

    ReplyDelete
  15. sume yg bebentuk hadiah wa suke..tp wa plg xsuke kalu wa lak yg kene bgtau " bgle wa hadiah"..hikhik

    ReplyDelete
  16. urgh x dgr lak part tu..kita pn rasa kejam gila klu cemtu..mslhnya siap soh gurl tu dtg kt tpt dia..eh heloo klu laki nk mtk putus, dia la dtg kt tpt gurl tu kan..x gentleman lgsg..huh! *oke emo* >_<

    ReplyDelete
  17. adeh, harap si bufday gurl tu dapat menerima kenyataan hidup

    ReplyDelete
  18. uishh.. tu bukan hadia hari jadi tu.. macam mana lah yer org yang menghadapi keadaan tu.. uhmm

    tak boleh kenang

    ReplyDelete
  19. huhuhuh sungguh kejam ! ...

    ReplyDelete
  20. hadiah yg paling mnyeramkan.
    sampainya hati lelaki tu..

    ReplyDelete
  21. ya Allah ! kalau ai pun tak boley terima .. tolong lah cakap ari laen boley tak . laki tu ko da nak putus tunang kot yer pun , apsal mesi perempuan yang pegi kat ko ???!! grrrrrr ~ lelaki kejam ! jayat ! maaf emos !

    ReplyDelete
  22. sian sgt...mungkin ada hikmah disebaliknya

    ReplyDelete
  23. gila jahat.i xleh imagine klu tu yg terjadi pd i.hisy,.mintak jauh

    ReplyDelete
  24. ..semoga ianya x berlaku pada org lain...

    ReplyDelete
  25. ada dengar gak tadi!
    memang kejam lelaki tu...tolak masuk laut lagi bagus!!

    ReplyDelete
  26. cik rara,
    tak matang sungguh mamat tu.kita bako je la dia sama2.

    ReplyDelete
  27. bila dah tak suka memang tak peduli pun hati pasangan sakit ke idak..
    kalau sakit,lagi puas hati..
    kejam!!!

    ReplyDelete
  28. hamboi aihhhhh...tapi lagi elok tau sekarang daripada lepas kawen kan kan kan...takde jodoh atau memang vodoh eh...adehhh

    ReplyDelete
  29. pe la laki 2..
    kejam..
    hati kayu..
    huh..

    ReplyDelete
  30. hadiah paling teruk abad ini ...Mungkin benda tu jadi bday present sbb itu yg terbaik utk perempuan tersebut. :) tp still teruklah buat macam tu...

    ReplyDelete
  31. anggap ja bukan jodoh...nak buat cammana sabar sja..tapi seeloknya ada kwn bagi dia semangat semula..

    ReplyDelete
  32. hah!ish kejam nyer, if pompuan tu slh mana pn, cari lah tarikh lain utk braeak, kalau tgh drive tue dia excident kan bahaya... laki jenis tu mmg kejam.. (emotional)

    ReplyDelete
  33. kesian sgt kt dat girl kan. lelaki lelaki, haish. btw, tak dgr hotfm pun td. hehe.

    ReplyDelete
  34. bukan leh pengsan..leh mati degar..uhuk..sampai hati kan

    ReplyDelete
  35. So poor that girl. Huhuhu. But she deserves better insyaAllah..

    ReplyDelete
  36. tu dia..lelaki tu mmg sakit mental lah..

    ReplyDelete
  37. sape laki tu,bak sini,nak lempang laju2..hahaha,sian gurl tuh,takde jodoh mungkin kan

    ReplyDelete
  38. wahhh..sentap mehhh dapat adiaah cem gtu...~

    ReplyDelete
  39. Ya Allah kesiannyer perempuan tuh...semoga dia tabah dan harap lelaki itu tak menyesal kemudian hari...biasa kalau kita buat camtu kat org, akan berbalik pd kita lebih teruk...nauzubillah

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com