20 June 2011

Radhi OAG : ambil DADAH

Radhi (OAG) Buat Persembahan Selepas Masuk Pengasih
bile radhi masuk pengasih?bile dye amik dadah?i tak tau lak.
lol mmg kelakar,terkejut beruk kot biler tau kat mstar td.

"Radhi (OAG) kembali untuk membuat persembahan pentas sejak menjalani pemulihan dadah lima bulan lalu"

"Ini merupakan persembahan saya yang pertama sejak menjalani pemulihan di sini. Saya akan membawakan konsep berlainan dengan mengubah rentak lagu dan cara nyanyian"

"selain berhenti daripada mengambil dadah dia turut mampu berhenti merokok sejak tiga minggu lalu. Daripada situ, tercetusnya idea untuk dia menghasilkan lagu Aku Perokok Bodoh"


kalau 5 bulan lalu,baru lagik lah kan.hmm
senang je dorg ni amik dadah kan.tapi kire ok lah,dye dh ok n stop smoking trus.harap berkekalan lah eh.nasib rakyat malaysia ni
open minded,leh terima lagik,bukan lagik mind set mcm dulu.
bekas penagih dadah dipinggirkan.

p/s : maybe dye amik sbb tekanan rumah tangga dye
dulu kot kan.dulu pun radhii penah ada konflik dgn wife dye
agak teruk jugak.


7 comments:

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

ada artis yg cpt sedar dan cuba utk berubah.syabasss..

tpramai jek dah 40 lbh tp msh dikuasai oleh dadah.sian kan?

vampire's lovex said...

hoho cepat2 la sembuh ye radhi...dah ada anak sorang kan dia nih

Jer ... said...

Radhi radhi .

♥ p a A n i ♥ said...

singgah sini :)

Roza Ami Nanomiya said...

haha. lagu aku perokok bodoh tu

aku dah sebulan x merokok

ieda said...

insyaallahhh kita sama2 berikan sokongan ok .. :)

KAMIHIDUP said...

no komen.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...