28 June 2011

safura FB : fake profile

selamber je curik pic i,then buat fake profile eh.


agak agak sket der.gambar wa,wa punye je,
yg lu hambek buat apa.lu langsi lu mati der.
i tau ada fake profile pon sbb ada sorg insan ni
PM i,then ckp cm ni.

"dear,which one ur acc?y ada 2? ni URL nya"
i dlm hati dh panas dah.i pn bukak acc tu.
mmg sume piccy i.mmg nk mati lah kan amik piccy i.
how dare u.
BUT!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kringgggggggggggggggggggggggggggggggggggg!
kringgggggggggggggggggggggggggggggggggggg!

ouch! i bermimpi rupenya.hahahahahaha.
agak kelakar disitu yek.
akibat tidur dgn hati yg gembira mlm td,i smpai termimpimimpi.
yelah,skrg ni kan ramai sgt buat fake profile.
so mimpi i pon nk jugak lah kan.hampeh.
ich~ tak boleh blah punye mimpi.
tampo nak?

p/s : safura,berpijak lah dibumi yg nyata.
ko tak popular mcm irene nadia marcello yg
beriye nk ada fake profile tu,
tak de sape nk amik piccy ko buat fake profile.hahaha.
dussshhhhhhhhhhhhhhhhh~

19 comments:

mumui said...

haiya kak... mimpi upenyer....hehe

syaz@rozelt said...

hehehe..ingat betul tadi..

nyway ape ye u punye fb..nak add~

tieykah said...

HAHAHAHAH

Ceit,mati2 ingat betol

Dush~

mOoN IzzaN said...

hahaha...mimpi baek punya... :p

~NajiLaA~ said...

ahahah~~lawak2.ingtkn btul la td.demmit.tertipu. ;))

ArulchelseA said...

rara sapa berani nak gambar you tu ..you kan mafia.. i pun takut tau.. kih kih kih

sha a.s said...

ingt kan betul td...sabar jela

Syuxer said...

hhahaha ingatkan betul tadi..coz ada member saya yang girl dah jadi mangsa fake profile..gambar dia tapi nama ntah pe ntah heheh..kesian kena ktuk dalam page politik huhu

EYFAalias said...

cehh! mimpi rupanya. baru nak tolong belasah. ehehehe

ayie said...

tapi blog cik rara best.. up to date.. not copy2..hehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah.....tak pernah mimpi cam gitu...utk elakkan pic kita dicuri..buatlan watermark dan pastikan letak di bhgn pic kita bukan kat tepi2 jerk

ABU said...

hahaha sib baik..mimpi rupanya..

syrupmasin said...

haha..cisss :D

anismelon said...

baru na ckp akak kan fofular..heee

upenye mimpi..ngeee..kalo fake elok2 xpe gk..nie fake yg memburukkan imej si pemilik pic bahaye toh..

ieda said...

dik ! fake profile tu haper ?? adehhhhh !! :)

rara pinkmafia said...

@ieda

fake profile tu org amik pic kite kat fb,then dorg buat nama lain,dorg tak pakai gmbr dorg lah maksudnya.

ramai dh buat cm ni kak.curik pic org.

mia said...

ciss ciss...tipah tertipu...hahahaa

msredcheesecake said...

Cik rara....

Hehee....msred tak risau sbb tau tak kan ada org nak curik pic msred....

diana said...

ceh!!sampai termimpi2..]
mesti kaki facebook ni..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...