Image and video hosting by TinyPic

28 June 2011

safura FB : fake profile

selamber je curik pic i,then buat fake profile eh.


agak agak sket der.gambar wa,wa punye je,
yg lu hambek buat apa.lu langsi lu mati der.
i tau ada fake profile pon sbb ada sorg insan ni
PM i,then ckp cm ni.

"dear,which one ur acc?y ada 2? ni URL nya"
i dlm hati dh panas dah.i pn bukak acc tu.
mmg sume piccy i.mmg nk mati lah kan amik piccy i.
how dare u.
BUT!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.

kringgggggggggggggggggggggggggggggggggggg!
kringgggggggggggggggggggggggggggggggggggg!

ouch! i bermimpi rupenya.hahahahahaha.
agak kelakar disitu yek.
akibat tidur dgn hati yg gembira mlm td,i smpai termimpimimpi.
yelah,skrg ni kan ramai sgt buat fake profile.
so mimpi i pon nk jugak lah kan.hampeh.
ich~ tak boleh blah punye mimpi.
tampo nak?

p/s : safura,berpijak lah dibumi yg nyata.
ko tak popular mcm irene nadia marcello yg
beriye nk ada fake profile tu,
tak de sape nk amik piccy ko buat fake profile.hahaha.
dussshhhhhhhhhhhhhhhhh~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

19 comments:

  1. haiya kak... mimpi upenyer....hehe

    ReplyDelete
  2. hehehe..ingat betul tadi..

    nyway ape ye u punye fb..nak add~

    ReplyDelete
  3. HAHAHAHAH

    Ceit,mati2 ingat betol

    Dush~

    ReplyDelete
  4. hahaha...mimpi baek punya... :p

    ReplyDelete
  5. ahahah~~lawak2.ingtkn btul la td.demmit.tertipu. ;))

    ReplyDelete
  6. rara sapa berani nak gambar you tu ..you kan mafia.. i pun takut tau.. kih kih kih

    ReplyDelete
  7. ingt kan betul td...sabar jela

    ReplyDelete
  8. hhahaha ingatkan betul tadi..coz ada member saya yang girl dah jadi mangsa fake profile..gambar dia tapi nama ntah pe ntah heheh..kesian kena ktuk dalam page politik huhu

    ReplyDelete
  9. cehh! mimpi rupanya. baru nak tolong belasah. ehehehe

    ReplyDelete
  10. tapi blog cik rara best.. up to date.. not copy2..hehe

    ReplyDelete
  11. hahah.....tak pernah mimpi cam gitu...utk elakkan pic kita dicuri..buatlan watermark dan pastikan letak di bhgn pic kita bukan kat tepi2 jerk

    ReplyDelete
  12. hahaha sib baik..mimpi rupanya..

    ReplyDelete
  13. baru na ckp akak kan fofular..heee

    upenye mimpi..ngeee..kalo fake elok2 xpe gk..nie fake yg memburukkan imej si pemilik pic bahaye toh..

    ReplyDelete
  14. dik ! fake profile tu haper ?? adehhhhh !! :)

    ReplyDelete
  15. @ieda

    fake profile tu org amik pic kite kat fb,then dorg buat nama lain,dorg tak pakai gmbr dorg lah maksudnya.

    ramai dh buat cm ni kak.curik pic org.

    ReplyDelete
  16. ciss ciss...tipah tertipu...hahahaa

    ReplyDelete
  17. Cik rara....

    Hehee....msred tak risau sbb tau tak kan ada org nak curik pic msred....

    ReplyDelete
  18. ceh!!sampai termimpi2..]
    mesti kaki facebook ni..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com