26 June 2011

segmen : boleh tuju lagu x? #3

today ahad kan.so mst ramai nk citecite yg kelakar


santaisantai je kan bukan cite yg sadis-sadis kan.
so rini i pon takde entry yg beratberat,
entry ringan jeeeee.

just nk share satu lagu ni.
sape penah dgr.
AH~AH~AHMADDDDDDD - Arrora Salwa
hehehe,i pon baru dgr 2 kali je lagu ni,
td masa nk ke kedai,layan lah lagu dulu.
skali keluar lagu ni.huaaaa kelakar.
rasa nk gelak guling-guling.

sape lah cipta lagu ni,tak paham tol i.
yg penyanyi lagu ni pon tak rase ke lagu ni
kelakar.ce ce ce uoulsss dgr pulak.
heeeee.

Pertama kali si aku malu-malu,
Saat ku dekat ku ragu2
Mungkinkah dia suka padaku
Ah Ah Ahmad…

Ternyata tanpa ku duga-duga,
Aku terima salam darinya
Bergetar saatku membalasnya,
Ah Ah Ahmad…

Dialah idola,
Dialah superstar,
Mampu menggetarkan ranah jiwa

Dia yg ku nanti,
Selalu terpuji,
Ingin ku dekat, selalu ku dekat..

Ahmad…
Kau selalu dihatiku
Ahmad…
Luluhkan keangkuhanku,
Ahmad…
Ingin aku cepat-cepat,
Bercinta dengan lelaki paling hebat..

Ahmad…
Peribadinya sederhana,
Ahmad…
Tiada banyak bicara,
Ahmad…
Ku tak mahu lama-lama,
Mendekat kepadaku dengan segera..

Ah Ah Ahmad….
Ah Ah Ahmad….
Ah Ah Ahmad….

p/s : dah lah arwah atok i nama Ahmad,tak de nama lain ke nk buh.

15 comments:

Azzah said...

pernah dengar sekali...macam selamba jer dia nyanyi yek

kiz said...

ahmad? dah dengar..leh tahan gak..haha..

~~Ticer Wann~~ said...

Banyak kali gak dengar lagu ni... hmm tapi cam pelik je lagu dia.. hehe.. maybe pencipta tu rasa lagu ni unik kot...

Kenapa kita belajar?

angahIera said...

selalu dengar lagu ni^^

angahiera nak tnya, mcm mana nak share apa2 dr youtube dlm saiz yg awk buat tue erk???

ABU said...

hahaha abu pun ada buat entry pasal lgu ni hari tu..ah ah abu~~..keh keh

fiq. said...

hehe, dah dengar, indon ek,huhu
akhirnye ada jugak lagu judul nama lelaki, miyahahah

Roza Ami Nanomiya said...

dah jadi lagu Ha Ha Hashim

Fariq said...

cam ngarut je lagu tu..
tak sangka ramai gak yg minat lagu ni.. hohoho

Syuxer said...

popular nama ahmad pasni heheh..syukur nama ku ada ahmad..cuma x manis panggil ah ah ahmad..T_T..

Sofya said...

opismate akak cakap best lagu ni kelakar tapi akak balik cari youtube tu dgr..biasa2 ja..

syaz@rozelt said...

dah denga lagu nie lame2 baru perasan die sebut ah-mad n title lagu pon ahmad..hehehhe

karipapsayur said...

apsal haku rasa best?? hhhahahhaha

nishiyanisha said...

bangga tak? bangga tak? nama moden tak sedap mana pon kalau buat lagu. haha

anismelon said...

haha..ayok..pengaruh anis la nie kn..kakaka..anis pon dah tegile gile lagu nie..

KAMIHIDUP said...

first time dengar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...