Image and video hosting by TinyPic

02 June 2011

Shaheizy Sam Terima Nissan Teana 2.0L

wahhh sonok nya boyfie tak jadi i ni.
dh dpt kereta yg menang ritu eh.ok lah tu.besh nya.
tak pasalpasal je dpt kete free kan.nanti boleh bwk i g jalanjalan eh.

i rasa sam memang lah patut menang ritu.
sbb dye mula berlakon dr dye kecik sampai lah now.
bakat dye sikitsikit meningkat and org nampak.
sam boleh bawak sume watak,sedih,kelakar,jahat,sume lah.
mmg berbakat sgt.huh! kalau jd girlfriend dye mcm
mana lah agaknya kan.yelah,dye tipu ke,dye ckp jujur ke,
tak tau mcm mana,tak tau betul ke x.yelah.kan pandai berlakon.
heeee.chilll~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

7 comments:

  1. I JUMPA SAM ARITUUU.
    OMG DUP DAP, TERJATUH JANTUNG I.. TERUS I KUTIP.. DIE CUTE :)

    ReplyDelete
  2. love sam!!! ahahaha~

    dia mmg layak untuk anugerah itu :p

    ReplyDelete
  3. dah dapat erk Teana die tu..bestnyer!!

    ReplyDelete
  4. sejak kecil ker dia berlakon?
    tak tau plak

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com