02 June 2011

Shaheizy Sam Terima Nissan Teana 2.0L

wahhh sonok nya boyfie tak jadi i ni.
dh dpt kereta yg menang ritu eh.ok lah tu.besh nya.
tak pasalpasal je dpt kete free kan.nanti boleh bwk i g jalanjalan eh.

i rasa sam memang lah patut menang ritu.
sbb dye mula berlakon dr dye kecik sampai lah now.
bakat dye sikitsikit meningkat and org nampak.
sam boleh bawak sume watak,sedih,kelakar,jahat,sume lah.
mmg berbakat sgt.huh! kalau jd girlfriend dye mcm
mana lah agaknya kan.yelah,dye tipu ke,dye ckp jujur ke,
tak tau mcm mana,tak tau betul ke x.yelah.kan pandai berlakon.
heeee.chilll~

7 comments:

alia zarfullah said...

I JUMPA SAM ARITUUU.
OMG DUP DAP, TERJATUH JANTUNG I.. TERUS I KUTIP.. DIE CUTE :)

eLLa said...

suke tgk sam..best2..

Miss Shikio said...

love sam!!! ahahaha~

dia mmg layak untuk anugerah itu :p

syaz@rozelt said...

dah dapat erk Teana die tu..bestnyer!!

Aimi dan Pakcik Hashim said...

sejak kecil ker dia berlakon?
tak tau plak

Sarah Khan said...

wahhhhhhhh untungnya sam!

Sarah Khan said...

wahhhhhhhh untungnya sam!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...