Image and video hosting by TinyPic

01 June 2011

singapore with love pt.2

continue entry pt.1 *gedik kan.


soknya *sabtu,baru kami masuk singapore.masukmasuk je jammed.rupenya masukmasuk tu trus kena check passport.hmm agak lah lame disitu eh,mcm tu lah keadaan mereka yg kerja kat singapore eh.kena tempuh jammed tu harihari.tak kuasa mak nyah.penat nengoknya.
lepas je imigresen tu,kami trus menuju ke destinasi.kemana?
USS "universal studio singapore"
rupenya jumaat tu dorg baru buat grand opening.
tapi da best part is,i sempat tgk Paula Abdul kot.heee.
cantek.kecik je org nya.ingat kan besau td.
kat dlm USS tu mmg sgt besh.tak tau nk cite cane.jom layan piccy jelah eh.chilll~







oke,done part.2 wait for part 3,
apa ada dlm USS.tungguuuu eh.heeee~


p/s : penat ni mlm td edit piccy,banyak giler piccy.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

9 comments:

  1. suke tgk adek ipar ko ... chomel gile :)

    ReplyDelete
  2. comel..kuta betl posing yek..

    ReplyDelete
  3. berapa hari pegi ni rara..comel gle family :D

    ReplyDelete
  4. Best jenjln2 p s'pore..byk tmpt2 menarikan..Dh lama x p sana..last pegi pun masa tahun baru Cina tahun lalu..ktorg dulu x masuk USS tu..just jln2 kat luar je..

    ReplyDelete
  5. bahagianya keluarga awk..:)..semua perempuan itu adik awk??

    ReplyDelete
  6. bestnya layan gambar2 ni..sambil verangan2...hehee

    ReplyDelete
  7. kita pon penat scrol pic yu atas bawah, ats bwh...hihi...im back...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com