01 June 2011

singapore with love pt.2

continue entry pt.1 *gedik kan.


soknya *sabtu,baru kami masuk singapore.masukmasuk je jammed.rupenya masukmasuk tu trus kena check passport.hmm agak lah lame disitu eh,mcm tu lah keadaan mereka yg kerja kat singapore eh.kena tempuh jammed tu harihari.tak kuasa mak nyah.penat nengoknya.
lepas je imigresen tu,kami trus menuju ke destinasi.kemana?
USS "universal studio singapore"
rupenya jumaat tu dorg baru buat grand opening.
tapi da best part is,i sempat tgk Paula Abdul kot.heee.
cantek.kecik je org nya.ingat kan besau td.
kat dlm USS tu mmg sgt besh.tak tau nk cite cane.jom layan piccy jelah eh.chilll~







oke,done part.2 wait for part 3,
apa ada dlm USS.tungguuuu eh.heeee~


p/s : penat ni mlm td edit piccy,banyak giler piccy.

9 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

suke tgk adek ipar ko ... chomel gile :)

bunga said...

comel..kuta betl posing yek..

msredcheesecake said...

cik rara,
jeles...tu je...babai...

Bazilah said...

berapa hari pegi ni rara..comel gle family :D

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Best jenjln2 p s'pore..byk tmpt2 menarikan..Dh lama x p sana..last pegi pun masa tahun baru Cina tahun lalu..ktorg dulu x masuk USS tu..just jln2 kat luar je..

Syuxer said...

bahagianya keluarga awk..:)..semua perempuan itu adik awk??

kucarkacir said...

bestnyeeeeee

Mama Gee said...

bestnya layan gambar2 ni..sambil verangan2...hehee

LindaRahim said...

kita pon penat scrol pic yu atas bawah, ats bwh...hihi...im back...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...