03 June 2011

Tanpa mu (1week ++ more)

masa driving td,i dgr lagu ni.lagu ni mcm lagu korea sket.apa tajuknya ntah lah,lupa dh pun,bile dgr lagu ni tibetibe jantung mcm tersentap je.trus teringat kat syg,kena sgt lyricnya.hmmm nanges lagik,dulu tiaptiap mlm sblm tito i akan dgr lagu sedetik lebih,but now i dgr lagu ni pulak.mesti mengalir je air mata smpai lah terlelap sendirik.

pejam celik dh nk dekat 3 minggu syg g,betul ckp semua org,kejap je masa berlalu,tak sedar pun.i have 1week ++ nk tunggu syg balik.huh hopefully i akan bertambahtambah sabar menanti syg balik sini.sgt tak sabar.tak sanggup dh nk menangung rindu ni.dh sarat sgt.nanti syg balik,nk tengok muke dye 40jam.tanpa kelipkelip mata.heee.boleh ke.*tampo pp mao!

7 comments:

Lieyda said...

ala sabarla sayang. haha

Lieyda said...

owh ye ni ost winter sonata.xtau jgk tajuk dia. haha.if i not mistaken la

diana said...

uwekkkkkk!!!
keluar semua roti jala,mee kari..
hahhahaah....

orang tengah angau..
memang kalau time betunang
ada rasa gitu..
tak sama dengan masa berkapel2 dulu..
lain sanagt...

lepas tu nanti bila dah kawen,
dia gi kerja outstation 2,3 hari
lain pulak rindu tu..
lagi melampau..yang bestnya bila dia balik jadi malu nak bertentang mata...

kisah benar ni!!

Piasara said...

"oh sayang...i miss u so so much,dasyat kan kuasa rindu ni..hingga boleh buatkan kita menangis...ohh sayang,baliklah cepat...cik rara bawak2 bersabar yer,jgn nangis2 selalu nanti mata bengkak...~ntah apa2 la komen akak ni kan..sebenarnya akk tgh mamun ni(baru bangun)..hihi.."

syaz@rozelt said...

yey! 1 week to go~
cik rara jgn la layan blues dengar lagu sdey mlm2..nnt semakin terasa rindu tu..hehe

ღ p!nk veLvet ღ said...

aku da sbln lbey b'lalu ... tgk ag 25 days *sobs sobs*

msredcheesecake said...

cik rara,
jgn sedeh2 nanti jap g dia balik.
cer dengar ;lagu ahmad plak...kakaaa

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...