26 June 2011

tarikh yg slalu dilupakan.

kenapa lah kami selalu lupa tarikh ni.



tak mcm tarikh yg kami sllu ingat.
padahal tarikh ni amat bermakna jugak bg kami.
tapi sedarsedar je kami dh terskip tarikh tu.
tarih hari kami bertunang.
bermakna sgt kan.
cencen tunang!
but! kami sllu lupakan tarikh tu,
tak mcm tarikh couple kami.
kalau tarikh couple mesti kami berebut rebut nk wish.
kdgkdg sampai bergaduh-gaduh nk rebut
sape yg wish dulu.hehehe agak kelakar kdgkdg tu.
siap bg hadiah lagik.

tapi kalau 25.12.10 tu kami mesti takkan ingat.
tgk mcm harini 26hb.25hb smlm.ahaks lupa lagik.
bile i ckp kt tunang i,dye gelak gilergiler.
dye pon tak pasti knp kami asik lupa 25hb,
yg kami ingat just 03hb jeeeeee.

p/s : myb sbb 03.11.08 tu banyak sejarahnya kot.
tu sbb kami payah nk lupa.
mcm korg tarikh apa yg korg akan ingat dan takkan lupa,
selain birthday bf ye.heee

10 comments:

ieda said...

mcm puteri lilin tau rara nie .. suke akak tgk ..d ah mcm org arab ! :)

ArulchelseA said...

sy sntiasa ingt...trikh pnting...trikh lahir ingt je..kih kih kih

Chempaka Sari said...

salam, rara saya tak dapat attachment pict yg rara hantar tu... boleh antar sekali lagi tau bg je link gambar mana yg rara suka

ayie said...

haa beday parent leh?

Syuxer said...

faktor menyebabkan kita ingat suatu tarikh tersebut kerana ada sejarah yang membuatkan kita tak dapat lupakan..

eLLa said...

hohoho ..sweet jer kalo masih ingt tarikh couple..tpi apsal plak boleh lupe tarikh tunang ..maybe sbb xbeyse kkot..hehe..bukan luper just xteringat..hahaha

~~Ticer Wann~~ said...

tarikh-tarik lahir insan teristimewa Ticer ingat... tarikh bertunang ingat kot sebab baru lagi.. hoho tapi tarikh pertemuan Ticer n bakal suami langsung tak hengat,.. tau2 je da bertunang... ihiks

Lieyda said...

stakat ni tarikh kapel pun selalu lupe.hehe

Sofya said...

xpa dik.. nt tarikh nikah mesti ingat punya...

KAMIHIDUP said...

KAMI tak lupa tarikh KAMI bergaduh dengan warden!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...