Image and video hosting by TinyPic

01 June 2011

teenager 14y.o mengaku not virgin

fuhhhhhh~amerika mu girl.amerika.clap for u.
we give u an applause budak perempuan hingusan.eceh.
kira habes bangga lah tu eh bile dh mengaku tu?
kire hebakkk sgt lah tu eh?adoii malu lah syg oi,mak kau baca blog kau ke,atok kau ke,makcik sedara jiran kau ke.

i tak heran lah budak ni jahat mana pon.
sosial mana pon,but yg i kesah tu,jahat mana pun kau knp nk bukak pekung didada kau?knp nk memalukan diri sendiri.
malu lah sikit.mana maruah kau.bile kau buat statement cm tu,tergolekgolek maruah kau jatuh dipijak org.dah lah buat bendabenda yg dilarang,then banggabanggakan pulak.

rasa bangga eh bile dpt komen 3++,yelah kan.mana ada penah org dpt 1 entry 3++ komen,lain lah mcm cik epal ke,yuyu ke,abe ben ke,mmg no wonder lah,tu komen sbb dorg hebak,ni kau komen tidak,komenkomen kau sume org mancaci maki kau,menghina kau.haih.ingat lah remaja ku diluar sana.even mcm mana jahat pun kamu,jgn lah bukak pekung didada kamu,simpan lah.biarlah kamu je yg tau,jgn lah nk america sgt nk banggabangga post entry.
if kamu buat entry bout kamu dpt 9A dlm pmr mst sejuk perut mak kamu,ni kamu post entry pasal kamu dh tak virgin.huh! mst mak kamu rasa nk bako kamu hiduphidup kot.
dah lame rupenya post dye ni,but tak kire lah lame mana pon post ni,but ingat lah,jgn lah buka pekung didada tu.
maruah tu jaga lah sikit.

p/s : mengaku dh penah main,then ada ati nk ckp pasal maruah,hahahahaha nampak sgt budak ni tak leh berfikir secara waras lagik kan.jgn lah tny link dye.mls nk linkkan,nt up traffic dye.now pon ngah beratusratus org view blog dye.
mmg hebak budak ni.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

10 comments:

  1. syana ad bce blog dak ni..gler bgga...dh 2 ad gk cter pluk pkwe...cium2...pe da..kcik2 da mcm 2...

    ReplyDelete
  2. hohohooh...citer hot nie...tdi kwn kt twitter pown ader bising2..tpi xder r bg link pplak..

    ReplyDelete
  3. tajuk entry yg mmbuatkan saye mau bace.. hahaha.. mane blog dia? nk bace jugak la.. hehehe

    ReplyDelete
  4. eyfa ada baca benda ni last week. bodoh je budak ni.

    ReplyDelete
  5. ish... takutlah.. memang menakutkan..

    ReplyDelete
  6. is mcm mana blh jadi tak virgin pulak ni..is is is..hahaha

    amarika amarika..:D

    ReplyDelete
  7. yup! Tia pun tak faham kak asal lah nak bukak sangat pekung di dada tu . grr ..

    kak , akak tuka background ea ? alaaa , yg sebelum ni lagi cun kak ..

    Kan Dah Makan Penampar

    ReplyDelete
  8. Dasat2 budak2 skang nih..adeh..

    ReplyDelete
  9. seriously belum baca lagi blog tu. pehh dah penah main then cakap pasal maruah???! hotak dah campak kat mana lah budak ni. naudzubillah.

    ReplyDelete
  10. buat malu je...huh
    budak2 di akhir zaman...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com