Image and video hosting by TinyPic

21 June 2011

toolbox 1juta


huyooo toolbox harga 1 juta?korg hado?huh nan hado!
i je ade.heeee.comels x toolbox i,walaupun i ni J17,
toolbox i ni bukan utk letak brgbrg repair PC,but utk letak
brgbrg kraft i.terok tol kan.tak mcm juruteknik dh i ni.
tu lah,i kan dh tersalah amik course,so tu yg jd conflict sket tu.

thanks to cik puan drama ni sbb tolong belikan.
mulanya i ternampak dye bwk toolbox dye yg comels tu kt opis.
so i mule lah nk nyebok,mmg dh lame cr,tapi bile tgk kat online
harga nya 39.90.huh,mengigil i nk bli,tu postpone dulu,
tapi bile tny cik drama ni,dye bli murah je,apa lagik,
nk jugak lah carik 1,heeee.

now i tgk dlm usaha nk memenuhkan toolbox i ni,
sapesape yg nampak i lenggang lenggang kankung bercatwalk
tepi jalan bwk toolbox ni jgn curik taw.nanti i meroyan 40hari.
yelah,harga nya 1 juta taw.heeee.

sape nk toolbox jugak?meh order kat i.nt i suruh cik drama tolong bli,tapi harga kena up sket lah eh.peace yaw!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

6 comments:

  1. 1 juta x hingat punya miss rara nih!haha!

    ReplyDelete
  2. rara, quilling set u ade tak..i nak penggulung kertas tu je kalo boleh, td g cari kat paper craft dah habiss :(

    ReplyDelete
  3. yeayyy...!!
    bussiness...bussiness... ;)

    I LIKE.. hehehe..

    ReplyDelete
  4. yeayyy...!! I LIKE..

    bussiness...bussiness.. ;-p

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com