Image and video hosting by TinyPic

16 June 2011

ucop Wilcha : jadi DJ pulak!

sape dgr hot fm pg ni?i dh tau dh,mst ucop ni dtg konti.
sbb kan ada iklan countdown dorg ni.ishhh menyampah dgr
iklan yg sorg perempuan buat style ucop wilcha tu.


but i ingat dye buat segmen ke apa.just sementara.
tapi ni jd dj lak.waktu kemuncak lak tu.
huh! hebakkk ucop.mmg fenomena lah kan dye ni.
masa dlm nona last week pun dye kata,

selagi tgh laku,tgh hot,apa slh nya cr duet manyakmanyak.

mmg betul apa yg dye kata tu,tapi masa i dgr pg td.
i rs mcm tak sesuai lah dye jd dj.suara dye tak kena.
cuba bygkan dye ckp seyes.mmg tone dye tak besh.
bile dye ckp perak je besh,but jd dj,takkan all da tyme nk
ckp perak je kan.tapi takpelah.rezki dye.
maybe dye nk mencube sesuatu yg baru,
korg try lah dgr hot fm pg pg,korg judge mcm mana eh.
tp hot fm mmg juara lah,dj pg je ada 4 org kot.
terbaek!

p/s : nk jd DJ jugak lah.heeee~
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. makin sukses usop wilcha ni..tahniah..

    ReplyDelete
  2. tgah h0t..ramai lor yg nak..
    tp serabut lor bile pagi-pagi dgar hot fm DJ smpai 4 org..smua nak ckap..dah jadi kelam kabut kot

    ReplyDelete
  3. honestly,i dun really like him.n i duno y.haha!

    ReplyDelete
  4. pergghhhh.. terbaik hot fm nie.. 4 orang beb.. jom2.. kita pun jd dj gak la..

    ReplyDelete
  5. lagu sungguh dia sekarang ni..
    rezeki dia kot...

    ReplyDelete
  6. usop wilcha nampak je gitu..tapi dia neh berpangkat besar..kira jadi dj neh kira hobi diwaktu lapang je heheh..:)..

    ReplyDelete
  7. akak dengar masa baca info trffik tadi je..
    kelakar giler bunyi..
    tapi terdengar je la..sebab akak tak minat hot fm..jiwa orang tua mcm akak ni dengar lagu2 lama je..:p

    ReplyDelete
  8. cuak aku..jd dj plak ek..aku peminat dj dave..kih kih kih

    ReplyDelete
  9. spe setuju angkat tgn mcm sy ~ucop wilcha~

    ReplyDelete
  10. btol btol btol..

    hunakan kemudahan yang adoo

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com