Image and video hosting by TinyPic

08 June 2011

wordless wednesday : iklan colgate & pout


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

44 comments:

  1. memang boleh jadi duta colgate ni. heheh... sesuai sangat ni dengan gigi yang putih dan rupa yg cantik. hee~

    ReplyDelete
  2. rara nie bole than kuat jeles nie..kening lebat tu..ye ke? ke syaz buat spekulasi sendiri je nie..hehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..

    selamat berubat gigi.. hahhaa..
    :)

    ReplyDelete
  4. WOW!!!! putihnya gigi rara...
    guna colgate je ke?

    ReplyDelete
  5. @Umedia Networkalamak.jgn lah puji.nt rara kena blanja cupcake ni.

    ReplyDelete
  6. amboi lawonyo gigi dia.hehe

    ReplyDelete
  7. cantiknye kak rara !!! eee , tak sabau Tia nak nengok akak bila pakai baju kahwin nanti . upload tau kak !

    Bila Ku Temu Bahagia (Akhir)

    ReplyDelete
  8. btw, thanks sebab sudi follow blog kami. :)

    ReplyDelete
  9. @Lieydalawonyo?mana ada jongang ada lah.ehehhe

    ReplyDelete
  10. hehe...macam2 rara ni. Comment banyak2 kat blog kami eh. =)

    ReplyDelete
  11. sesuai jadi duta colgate ni...hehehe

    ReplyDelete
  12. CIK RARA,
    MACAM ANGELINA JOLIE...HEHEEEE...TUNJUK GAMBAR NI KAT TUNANG...HHEEE

    ReplyDelete
  13. panjang nya kening...
    bela ka???

    ReplyDelete
  14. @mas saarihehehe bile dorg nk lamar rara eh.heheh

    ReplyDelete
  15. @msredcheesecakeanjelina?huh menanges kalo dye dengar.hehhee.

    ReplyDelete
  16. cute la iklan tudung ni..hehe

    ReplyDelete
  17. frankly typing, cantiknya gadis jawa ni!

    ReplyDelete
  18. setiap kali kalau lihat iklan seringkali "jatuh cinta" ...hahaha!

    ReplyDelete
  19. gambar rara ni lain lain la..kat sidebar mcm lain..mcm diana rafar. hehe.. kat post ni lain lak..:p tp kening tu cantik ah

    ReplyDelete
  20. tunjuk gigi ke kak..?? hahahaha

    ReplyDelete
  21. rara...jadi duta Fresh n White pun hokey gak...leh kawan ngan polar bear...he he he

    ReplyDelete
  22. rara, Dini singgah sini. ;)

    ReplyDelete
  23. aloor2 .. yes looks angeline jolie mesia lahh cayuk !!

    ReplyDelete
  24. nice pixcha >_<
    senyum tak perlu kata apa2..hahah

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com