Image and video hosting by TinyPic

08 June 2011

wordless wednesday : iklan colgate & pout


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

44 comments:

  1. memang boleh jadi duta colgate ni. heheh... sesuai sangat ni dengan gigi yang putih dan rupa yg cantik. hee~

    ReplyDelete
  2. rara nie bole than kuat jeles nie..kening lebat tu..ye ke? ke syaz buat spekulasi sendiri je nie..hehe

    ReplyDelete
  3. assalamualaikum..

    selamat berubat gigi.. hahhaa..
    :)

    ReplyDelete
  4. WOW!!!! putihnya gigi rara...
    guna colgate je ke?

    ReplyDelete
  5. @Umedia Networkalamak.jgn lah puji.nt rara kena blanja cupcake ni.

    ReplyDelete
  6. amboi lawonyo gigi dia.hehe

    ReplyDelete
  7. cantiknye kak rara !!! eee , tak sabau Tia nak nengok akak bila pakai baju kahwin nanti . upload tau kak !

    Bila Ku Temu Bahagia (Akhir)

    ReplyDelete
  8. hahah...boleh juga tu. hihi..

    ReplyDelete
  9. btw, thanks sebab sudi follow blog kami. :)

    ReplyDelete
  10. @Lieydalawonyo?mana ada jongang ada lah.ehehhe

    ReplyDelete
  11. hehe...macam2 rara ni. Comment banyak2 kat blog kami eh. =)

    ReplyDelete
  12. sesuai jadi duta colgate ni...hehehe

    ReplyDelete
  13. CIK RARA,
    MACAM ANGELINA JOLIE...HEHEEEE...TUNJUK GAMBAR NI KAT TUNANG...HHEEE

    ReplyDelete
  14. panjang nya kening...
    bela ka???

    ReplyDelete
  15. @mas saarihehehe bile dorg nk lamar rara eh.heheh

    ReplyDelete
  16. @msredcheesecakeanjelina?huh menanges kalo dye dengar.hehhee.

    ReplyDelete
  17. Thanks rara ..heheh

    ReplyDelete
  18. cute la iklan tudung ni..hehe

    ReplyDelete
  19. frankly typing, cantiknya gadis jawa ni!

    ReplyDelete
  20. setiap kali kalau lihat iklan seringkali "jatuh cinta" ...hahaha!

    ReplyDelete
  21. gambar rara ni lain lain la..kat sidebar mcm lain..mcm diana rafar. hehe.. kat post ni lain lak..:p tp kening tu cantik ah

    ReplyDelete
  22. tunjuk gigi ke kak..?? hahahaha

    ReplyDelete
  23. rara...jadi duta Fresh n White pun hokey gak...leh kawan ngan polar bear...he he he

    ReplyDelete
  24. rara, Dini singgah sini. ;)

    ReplyDelete
  25. aloor2 .. yes looks angeline jolie mesia lahh cayuk !!

    ReplyDelete
  26. nice pixcha >_<
    senyum tak perlu kata apa2..hahah

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com