Image and video hosting by TinyPic

02 June 2011

xde AIR!

giler apakah ni.
lawak apakah yg sedang anda lakukan ni.
knp tibetibe takde air ni?
actually pagi smlm tak pasan pon yg takde air,
i mandi ok je bukak air sume.mcm biasa.
maybe masa tu pakai air tangki kot kan,
then masa balik keje smlm relax jelah kan.
xde lah nk kelam kabut,memandang kan i bendera naik,
so tak pk lah nk kelam kabut mandi nk solat,relax je.
tengok nora elena bagai.
then dh abes tu nk lah mandimandi manda kan,
bukak bukak pili air,air tak kua.

ah sudah!
bukak pili dapur,kua air karat.
ohhhh WTFish.knp tak de notis pon kata bekalan air nk dihentikan.ni nk marah ni.angin dh naik kepala dh ni.
i trus msg ousmate i,then dye kata.
"alamak,sory lupa bgtau.air 1 KL takde"
oh nooooo apakah lawak yg sedang anda lakukan ni?
i can't believe it.oh no.
buat nya masa tu i nk terberak ke,tercirit ke how come?
dah lah mmg tak tadah air kan.
mmg nk kena lah tu.rasa nk bako je flat tu kan.

then call mak metua i,nasib kat sana ada air lak,tak lah kata 1 KL takde air kan.so dgn kadar segera i pon angkut sume baju.anakanak i.g umah mak metua i,UNTUNG LAAAA umh mak metua dekat,kalau jauh,mandi kat esso lah nampak nya.tak pon sok pagi g keje mandi kat opis je.heeeee~ jimat sket air.
kesian anak i kena selit cm ni.hehehe.
i mmg tak leh terima bile takde air,biar lah takde letrik lagik dr takde air,nk berak ke,kencing ke,makan ke,masak ke cane kalo takde air.haih.air oh air.i love u so much.
please don't do this to me! huaaaaaaaa. 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

29 comments:

  1. hahaha! betul2 ... tade letrik bole idop lagi

    ReplyDelete
  2. kalo xde air mmg parah...sume bnde prlukan air...mndi,mmbasuh,itu ini kn..tu nk mndi ke pndah trus tu angkut beg bju ngn ank2 skali tu? hehe ;p

    ReplyDelete
  3. aduhhh..awat xhabaq awai2..kalu x leh la wa anto heli simbahkn air dr udare..hikhik

    p/s: tul tu, bior xde letrik dr xdo air..

    ReplyDelete
  4. CIK RARA,
    ABEH...NI DAH MANDI BLOM NI? YAYAK BASUH TAK? HHEEE....

    ReplyDelete
  5. rara jgn lah diselitnye ank cmtu tercekek nti hahahhaahah

    ReplyDelete
  6. nsib bek umah mntua ada..
    lau x busyuk la cik rara..
    ^___^

    ReplyDelete
  7. betul2 dah mandi ker ni. hehe

    ReplyDelete
  8. bagi cheqna better tak de letrik dari tak de air..
    tapi lagi better kalau dua2nya ada..=)

    ReplyDelete
  9. @leyatu lah pasal kan.tension kot.tmbh ag kite ni pompuan.

    ReplyDelete
  10. @mr.curlyu yooooo dasyat lah,bro curly ada heli.

    ReplyDelete
  11. owh..xde air memang seksa rara..x boleh nak bayangkan kalau time tuh cirit birit..bernanah hahahha..

    jap je kot masalah ni..insyaAllah..;)

    ReplyDelete
  12. @Anne Nurainhmm tulah,asib ada,kalo tak mmg lah nak nanges mandi kt esso.hehee

    ReplyDelete
  13. @cheqnaaah betul tu.panas sket takpe ag kan.

    ReplyDelete
  14. ahha. amboii besarnya begggg!

    ReplyDelete
  15. xde air mmg seksa..tapi besar la tedy bear tu..comel..

    ReplyDelete
  16. aduhai.. mmg terseksa rasanya klu takde air.. masa tu, perut tak sakit pun jd mcm nak sakit.. he..he..

    ReplyDelete
  17. tak blh idup tanpa air..xde letrik blh lg lah..

    ReplyDelete
  18. uish..maknenye ramai la rkyt kl yg musyuk2 rini ye..weee..

    anis xleh xde dua dua..letrik xde..panas nye..sanggup tido luar bukak pintu..

    ReplyDelete
  19. mandi pon bawak patong? haha

    eh ye ke tade air semalam? nasib baik aku balik lewat tu ada plak air

    ReplyDelete
  20. adoiii parah betul bila takda air..huhuhu..

    ehh,br perasan..rara dah kawen ye?comelnyer..ingat msh bujang lg..hik3.

    ReplyDelete
  21. awk dok mane rara? satu kl takde air? biar betol? kte dok kl jugak. huhu. mmg payah kalo tak de air. nak lagi time piyet. oh em jayyyyyyyyyyy

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com