02 June 2011

xde AIR!

giler apakah ni.
lawak apakah yg sedang anda lakukan ni.
knp tibetibe takde air ni?
actually pagi smlm tak pasan pon yg takde air,
i mandi ok je bukak air sume.mcm biasa.
maybe masa tu pakai air tangki kot kan,
then masa balik keje smlm relax jelah kan.
xde lah nk kelam kabut,memandang kan i bendera naik,
so tak pk lah nk kelam kabut mandi nk solat,relax je.
tengok nora elena bagai.
then dh abes tu nk lah mandimandi manda kan,
bukak bukak pili air,air tak kua.

ah sudah!
bukak pili dapur,kua air karat.
ohhhh WTFish.knp tak de notis pon kata bekalan air nk dihentikan.ni nk marah ni.angin dh naik kepala dh ni.
i trus msg ousmate i,then dye kata.
"alamak,sory lupa bgtau.air 1 KL takde"
oh nooooo apakah lawak yg sedang anda lakukan ni?
i can't believe it.oh no.
buat nya masa tu i nk terberak ke,tercirit ke how come?
dah lah mmg tak tadah air kan.
mmg nk kena lah tu.rasa nk bako je flat tu kan.

then call mak metua i,nasib kat sana ada air lak,tak lah kata 1 KL takde air kan.so dgn kadar segera i pon angkut sume baju.anakanak i.g umah mak metua i,UNTUNG LAAAA umh mak metua dekat,kalau jauh,mandi kat esso lah nampak nya.tak pon sok pagi g keje mandi kat opis je.heeeee~ jimat sket air.
kesian anak i kena selit cm ni.hehehe.
i mmg tak leh terima bile takde air,biar lah takde letrik lagik dr takde air,nk berak ke,kencing ke,makan ke,masak ke cane kalo takde air.haih.air oh air.i love u so much.
please don't do this to me! huaaaaaaaa. 

29 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

hahaha! betul2 ... tade letrik bole idop lagi

leya said...

kalo xde air mmg parah...sume bnde prlukan air...mndi,mmbasuh,itu ini kn..tu nk mndi ke pndah trus tu angkut beg bju ngn ank2 skali tu? hehe ;p

mr.curly said...

aduhhh..awat xhabaq awai2..kalu x leh la wa anto heli simbahkn air dr udare..hikhik

p/s: tul tu, bior xde letrik dr xdo air..

msredcheesecake said...

CIK RARA,
ABEH...NI DAH MANDI BLOM NI? YAYAK BASUH TAK? HHEEE....

fara_farez89 said...

rara jgn lah diselitnye ank cmtu tercekek nti hahahhaahah

Anne Nurain said...

nsib bek umah mntua ada..
lau x busyuk la cik rara..
^___^

Ries Lee said...

betul2 dah mandi ker ni. hehe

cheqna said...

bagi cheqna better tak de letrik dari tak de air..
tapi lagi better kalau dua2nya ada..=)

rara pinkmafia said...

@ღ p!nk veLvet ღkan kan.hmm biar tak de letrik ag.

rara pinkmafia said...

@leyatu lah pasal kan.tension kot.tmbh ag kite ni pompuan.

rara pinkmafia said...

@mr.curlyu yooooo dasyat lah,bro curly ada heli.

Syuxer said...

owh..xde air memang seksa rara..x boleh nak bayangkan kalau time tuh cirit birit..bernanah hahahha..

jap je kot masalah ni..insyaAllah..;)

rara pinkmafia said...

@msredcheesecakehehehehe dh mandi lah kak.heee.mangi dh.

rara pinkmafia said...

@fara_farez89hahahaha tu lah,sian dye tercekik

rara pinkmafia said...

@Anne Nurainhmm tulah,asib ada,kalo tak mmg lah nak nanges mandi kt esso.hehee

rara pinkmafia said...

@Ries Leedh laaaaa ><" heee.

rara pinkmafia said...

@cheqnaaah betul tu.panas sket takpe ag kan.

Ries Lee said...

tipu, bau masam lagi ni.

.m y z. said...

ahha. amboii besarnya begggg!

rara pinkmafia said...

@Syuxeralaaaa tak nk lh cirit birit.hehehe

rara pinkmafia said...

@Ries Leeheee mana ada.hehehe

rara pinkmafia said...

@.m y z.hehehehe tu lah kan.semangat.

bunga said...

xde air mmg seksa..tapi besar la tedy bear tu..comel..

Hanis Azla said...

aduhai.. mmg terseksa rasanya klu takde air.. masa tu, perut tak sakit pun jd mcm nak sakit.. he..he..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

tak blh idup tanpa air..xde letrik blh lg lah..

anismelon said...

uish..maknenye ramai la rkyt kl yg musyuk2 rini ye..weee..

anis xleh xde dua dua..letrik xde..panas nye..sanggup tido luar bukak pintu..

Aimi dan Pakcik Hashim said...

mandi pon bawak patong? haha

eh ye ke tade air semalam? nasib baik aku balik lewat tu ada plak air

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

adoiii parah betul bila takda air..huhuhu..

ehh,br perasan..rara dah kawen ye?comelnyer..ingat msh bujang lg..hik3.

Cik Mira said...

awk dok mane rara? satu kl takde air? biar betol? kte dok kl jugak. huhu. mmg payah kalo tak de air. nak lagi time piyet. oh em jayyyyyyyyyyy

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...