27 July 2011

APEX & ELIA berantakan?

td i jalan-jalan kat blog aien ni.


i terbaca pasal apa yg sedang hangat diperkatakan
sekarang ni,hubungan APEX & ELIA berantakan.
huaaaaa.sedaynya.dorg baru sgt tunang.
seriously dulu masa elia ni kecoh-kesoh and sgt banggakan
bf dye si apex ni,i mmg sgt tak setuju,sbb nya jgn terlalu
percaya sgt,dye muda lagik,baru nak naik,
org baru nk kenal.so myb akan dpt "kejutan"
sket si apex ni.i mmg tak suke.

bile baca blog elia pon mmg entry nya sadis je.
seday je i baca.ntah lah kan.mls nk ulas panjang,moga 
Allah tunjukkan elia jalan yg terbaek.amin.

bawah ni lah piccy skandal terbaru APEX yg hangat dikatakan




huaaaa sedaynya.elia kata dye sanggup tengking mak dye,
kalau i lah.mmg meraung dh.

41 comments:

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

erm,payahkan..

tu pasal,kt xleh sgt nk banggakan sesape..

takut berubah!

mOoN said...

aduyai!! macam2...sebab tu lah x payah kut nak tayang and banggakan sangat ngan pakwe yg kononnya fofular tu...

cik najihah said...

aiyooo..lagi hot ni..
bile dah pemes..umur mude..
tu lah jadinye..
lagi 1 bile dah terlalu bangge tayang..
em.......

Han Alfi said...

rara mane entry elia cakap sal hubungan diorg berantakkan??

Hanis MY said...

sedihnyaaa, harap2 derang akan berbaik semula, huhu...ish tak sangka plak kan...

MissViVio said...

bkn nak kta la..tp slalunya laki ni bla da naik,ada pgkat, kuasa n duit, dia mla la lupa slama ni sapa yg ada kt sisi dia b4 dia hbat mcm skrg.

nuraien said...

hye darling..sedey kan syg

syieda_joy said...

byk cite sai ni..xtau nak cakap camne..huhuhu sebab xtau sape yang buat hal.. ^_^

smoga diorg berkekalan..amin

Fathiah Hamim said...

alamakkk fail la macam nehh. belum pape dah kuang ajo

Anisa Hang Tuah said...

la yeke..dulu kemainnn lagi

Mommy Fara said...

Kasihan.
Iktibar dari kehidupan.
Bila belum ada apa-apa ikatan, usah terlalu taksub.
Akibat yg sgt dahsyat dan buruk pasti akan berlaku.
Jika tidak dikawal.

Fitrah manusia - mengejar org kerana populariti. Bukan kerana ikhlas di hati.

Umedia Network said...

Haish... Macam2. Nak yang hot je. huhu. Mungkin dengan kes ni, peminat apex berkurangan. hee. :) Nice info. :)

syaz@rozelt said...

adehh..dh macam retiss dh pemain bola sepak negara nih..hal2 peribadi dh jd bahan bacaan umum da~

ieda said...

aduhhh
esok entry akak pasal dia jugak ..
kita cerita dugaan bertunang ok :))

Jiejah Gorjes said...

mmg player bola kuang ajo bab2 kasih sayang nih huuuu

Taufiq Tiramisu said...

kalau ada jodoh tu, ada la..tapi kesian jugak ngan elia tu. hehe

Cinderella said...

erm sedeynye...nak buad macam mane dah xde jodoh..harap dye kuat terime dugaan ni..

Ct Arina said...

tulah rara. dah femes, dah kaya, mule la nak buat perangai. kenape mesti camni ea?? dunia2.

Syuxer said...

camner Apek nak fokus malam esok huhu..tulah antara dugaan bila bertunang..tapi memang dah melampau kalau dah high volume suara ngan bakal mak mertua huhu...

Miss Sunshine said...

dulu masa mula2 tau pasal elia dgn apek ni.. mcm tak suka sangat sebab baru bercinta dah kecoh2, tapi diorang nampak loving cople.. bile diorang dah bertunang, just doakan hubungan diorang ke jinjang pelamin. Bila dengar citer pasal hubungan berantakan ni, sedih lah pulak... harap elia sabar kan. org kata ni dugaan bertunang..

Etong said...

apa-apa yang terjadi, tentu ada hikmah disebaliknya. moga tabah menghadapi :)

H.J said...

hehe..apek tak nak kata apa ke??haha

NURUL NATASYA AMIR said...

huhu mcm2 hal..

eLLa said...

aisshh xsangka jdi cmni

~~Ticer Wann~~ said...

1st jangan over expose someone yg belum sah jadi milik kita.. ni pendapat Ticer la.. sebab segalanya boleh jadi..manusia kan boleh berubah...

2nd mungkin ni dugaan time bertunang... lain orang lain dugaannya... kena kuat dalam mengharungi semua tu.. cari jalan penyelesaian secara bersemuka.. no need to post the status like that... memang kita marah kan tapi aib masing2 kena jaga jugak..ye dak?

3rd hamboiiii selamba badak je tinggikan suara kat mak orang.... apapun harap Apex sedar kesilapan yang dia buat n say sorry to mak elia tu...

:)

diana said...

tu la..
tengok muka naif je..
padahal..
memang pemain bola semuanya
mudah jatuh hati kat pompuan cantik kot..

IEQAH said...

Firstly ieqah sgt setuju dgn statement rara yg si elia ni mmg citer mcm-mcm maklumla tgah bahagia..
tapi kalau betul apex de gurl len mcm tak ptot lak kn..
no komenlaa

Wanie said...

gatai la mamat ni..

aimi adilah said...

mak sy pesan jgn pcye sgt dgn kwn yg knal kn dgn kwn dy.. mksd ny cm elia dgn apek nie lh..dyorg knl kn ats kwn masing2.. nie lah padah ny..

btl ade ckp some 1 kt ats 2 jgn cpt pcye kn ssorg.. dyorg bru knl sthn lbh dh tunang... ni lah padah ny..

ika said...

ey! betul ke? tak guna gler apex tu kalau betul! ngeks~ patutla jaga gol pun selalo terbolos bola...de scandel upenye~

THE LEKAT LEKIT STORY said...

lagi sorang manusia terkena kejutan budaya bila di kenali.. patut la entri pasal jejari runcing kat blog akak yg dah berkurun tu sejak semalam dpt views yg byk..

Cik Aish said...

hurmm...manusia berubah..senang berubah...takpela..doakan yg terbaik..tp pompuan tu sapa?? haish pantang btul. haha

.:shura shushi:. said...

tak cantik maner pun skandal APEX tu..hihihi
**mesti stok pompuan gdik2 je tu =)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

ni padahnya bila benda peribadi terlalu expose sgt kat blog atau FB..

EZAN IDMA said...

loh.cmtu plop. haha moge baik2 je la dorg

EZAN IDMA said...

loh.cmtu plop. haha moge baik2 je la dorg

Cik Azizah said...

dugaan bertunang kan sis..kena byk2 bersabar..xpelah dia tahu skrg..dr dah kawen nnt lagi payah..susah bercerai berai ni..

najihatussolehah said...

owh ye ke..la bru betunang ja kan..hmm..dugaan

harimau malaya terbaik! said...

adoila. apex tu mude lagi da elia tu julang2. rase2 nye tunang pun sebab elia x rase secure kot. kite bukannya tahu pon ape jadi, apex pon cakap kawan je kan. yang banyak sangat jadi batu api kat twitter tu apehal..

bende2 dlm kain ni x elok citer oi. org lelaki x suke, lagi2 apex yg still muda ni. dalam changing room apex ni mesti jadi bahan gelak org je la sebab sume bende pasal die pon satu dunia..

buat apepun berpada2la kalau ade jodoh adela

Finaz Jaafar said...

buruk nme Khairul Fahmi pasni..huhu

pharmalif said...

Jgn tgk org saja.. tgk diri kita jugak.. kita tak tau hal sebenar.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...