Image and video hosting by TinyPic

20 July 2011

Avril Lavigne Tak Mahu Dedah Tubuh


 Avril Lavigne berbanding Britney Spears dan Christina Aguilera, dia tidak pernah mendedahkan tubuhnya seperti yang dilakukan oleh kedua artis itu.
Sepanjang sedekad pembabitannya dalam bidang nyanyian, Avril mengakui dirinya masih setia dengan pakaian ala “skaterboy” walaupun sudah menjadi ibu kepada seorang anak.
"Pada awal kerjaya saya, ramai yang menganggap saya akan mengikut jejak langkah Britney dan Aguilera dengan mendedahkan tubuh tanpa seurat benang tetapi mereka silap.
"Saya tidak akan melakukan perkara itu dan tidak bersetuju tentang bagaimana cara seorang penyanyi wanita tampil dengan imej seksi apabila berada di kemuncak populariti. Saya ada gaya yang tersendiri," katanya - mstar

wahhhh ni syg lebay kat Avril ni.
hah boleh gitu?heee mengada kan?
Mendedahkan badan bukan lah cara terbaek kot untuk cepat popular,tu untuk mintak publisiti murahan maybe ye kot kan.
kalau nk popular bukan kot.
tgk mcm siti situ sana sini tu.sopannn je
sampai sekarang popular nyah~
ouch.besh kan kan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

12 comments:

  1. haaa dia pn tamo dedah tubuh, artis kita ni..

    elok la klo rara bli rumah skang,msa nina bli dlu umo xmasuk pn lgi 23.. hehe,msa tu agak sakit gak la sbb potong allowance, ye la tgh study lgi.

    ReplyDelete
  2. cik rara pom popular..haha

    ReplyDelete
  3. bagusla gitu..dari pelik2 si lady agaga tu..

    ReplyDelete
  4. betul...ada sesetengah artis kat Msia nih pun suko nak tayang2....nak copat glamer la tuh...tp x kemano pun...

    ReplyDelete
  5. kalau camtu , aku pun taknak dedahkan tubuh arrr.

    ReplyDelete
  6. bagos betol minah omputih ni ..hehe

    ReplyDelete
  7. bagus la tu.. at least tak semua artis barat tu berkarat.. kekekeke

    ReplyDelete
  8. dia tak dedahkan badan, dia plak yang paling hot kan hehehe

    ReplyDelete
  9. dah lame tak dengar cite avril ni..

    ReplyDelete
  10. bagus la...
    ada jugak akai..
    walaupun dari barat..
    hahahahah

    ReplyDelete
  11. me dari dulu sokak dia..hehe dia dedah ke dia tak dedah me tetap sokakk..lagu tu boleh? akekeke tapi betul mehh untuk tontonan awam tak bagus nak dedah2 kannn tambah2 boleh dijadikan role model...harus cantek dari luar dan dlm gituw...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com