19 July 2011

b2b : catering and photo-shoot booking done!

Alhamdulillah,setakat ni semua berjalan lancar.


td baru lepas bayar duet booking tarikh for catering.
awal bulan ritu dh buat payment for photoshoot.


pelamin i mmg awal-awal lagik i dh bayar duet book.
sbb mak andam paling takut,i banyak tunda tarikh pon
sbb mak andam i xfree,i tak nak mak andam lain.
i nk mak andam i masa i tunang ritu sbb makeup dye cantek
dan nampak neutral.tu yg kite nak kat,
tak nak lah muka nampak sgt makeupnya.
heeee mengada kan?


so now just nk buat kad lak,nk cr tempat print kad kawen ni,
tak jumpajumpa lagik,rasa mcm nk balik buat kat ipoh je.
heee tapi jauh sgt lah pulakkan.so cane?any suggestion x?


lain lain takde kot,just nk pk sal goodies je.
nk hiashias bilik pengantin,tp tu takpe,
aunty aunty kesayangan i ada.
so now! just tunggu masanya tiba =)
heeee nervous.

39 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

wahhh~ bestnyer ... aku pon tumpang xcited :)

Nailah Azman said...

try buat kad tu dkt Grazine Design.
Opis dekat klang.
So far, dgn dia murah, kad kualiti and servis tip topppp!

syaz@rozelt said...

bagus2..harap2 nnt x kelam kabut..hihi..make up rara mase tunang tu mmg santeq..harusla x bole lepaskan mak andam tu~

~~Ticer Wann~~ said...

hee kad kawin Ticer bunda terchenta yang tolong uruskan... huhu kat tempat keja Ticer tak banyak choice.. nak tak nak kena wat kat Kedah jugak.. hehe tengok Rara prepare macam-macam ni Ticer nek risau plak.. wuuu persiapan banyak lagi tak wat.. huhu... jaoh2 ni susah aa...

syrupmasin said...

perghhh..ta sabar pulak nk kawen tgk org yg nk kawen nih..haha..tp mesti gile letih kan :D

kucarkacir said...

jgn lupe jemput kucar ye

ArulchelseA said...

sejak dua menjak dan tiga menjak ni entri semua pasal ni..bgus2..semangt...kih kih

Fathiah Hamim said...

alaaa comey nyaa dia nebess. eh kita pulak eksaited. hehe good luck kak! =)

rara pinkmafia said...

@ღ p!nk veLvet ღhehehe nt ko plak yein.hehe

rara pinkmafia said...

@Nailah Azmanyeke,nt nk try tgk lah.thnks nailah.

rara pinkmafia said...

@syaz@rozeltaah kan syaz,syaz nk amik dye pon boleh,ke taiping dye bleh smpai =)

rara pinkmafia said...

@~~Ticer Wann~~ticer pon nt jgn lupe jemput rara eh =)

rara pinkmafia said...

@syrupmasinyups,amat letih,banyak lagik nk kena buat.tp sebok nk berblog ag.hehe

rara pinkmafia said...

@kucarkaciropcoz,tp kena dtg taw.

rara pinkmafia said...

@ArulchelseAhehehe semangat berkobar2.

rara pinkmafia said...

@Fathiah Hamimthnks dik =)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

bestnyer klu akak leh gi majlis rara..huhu.moga semuanya lancar ye sayang

Wanie said...

buat kat dewan ke sis?

akuwanblur90 said...

Lagi sebutir jer lagi nak ganap 990... usih...

rara pinkmafia said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim)kan kak.mesti besh kan.hmm tp xsempat.akk dh balik.

rara pinkmafia said...

@Wanietak wanie syg,buat kat umah.rasa meriah sikit.

rara pinkmafia said...

@akuwanblur90hehehehe sape lah sebutir tu yek.

ILA HonEyBuNNy said...

wahhhhh...

ne xsabar jugak neh nak tgk....mesti cantik....

Piasara said...

"hari2 citer ni..bkn awak jer nervous,akk pun dup dap dup dap ni..tp kat mana nanti langsung tu rara..bila..ewah byk tanya lak akk ni.."

Puan Kutu said...

syoknya buat persiapan..:)

tia @ Ini Kisah Tia said...

wahhh ! Tia lak yang eksited kan :)

Cik Nasha said...

eh..cantik giler kaler wedding beach tu..:)

ika said...

best nye~~ :D msti excited gler...^^,

aQmaYussof said...

yunkkk~ kat puchong der.. kat kinrara.. nme tmpt kanda dinda.. cbe search kat tenet.. harga pun murah jer.. tok majlis abg org, mak tempah kat ctu la..

rara pinkmafia said...

@ILA HonEyBuNNyhehehe nt rara bg kad eh =)

rara pinkmafia said...

@Piasarahehehe akk pon nebes eh =) hehehe sy buat kat rumah kak.kt dewan tak besh.

rara pinkmafia said...

@Puan Kutuheheheh excited.

rara pinkmafia said...

@tia @ Ini Kisah Tiatia datang taw nt.

rara pinkmafia said...

@Cik Nashacantek kan kalau dpt,tp buat kat umah.umah akk takde beach.hehe

rara pinkmafia said...

@ikahehehehe me too.

rara pinkmafia said...

@aQmaYussofkanda dinda?ok eh?hmm thnks yunk.

kaklong said...

wah...kak long pun tumpang sekali teruja..ahaks!..

hehehe, pe pun, hope semua bjalan lancar...amin! ;)

nuraien said...

WAH BESTNYE RARA..i terasa je macam mana perasan u tu.hahaha

KAMIHIDUP said...

harap semuanya berjalan lancar. ambik CST ke?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...