Image and video hosting by TinyPic

19 July 2011

b2b : catering and photo-shoot booking done!

Alhamdulillah,setakat ni semua berjalan lancar.


td baru lepas bayar duet booking tarikh for catering.
awal bulan ritu dh buat payment for photoshoot.


pelamin i mmg awal-awal lagik i dh bayar duet book.
sbb mak andam paling takut,i banyak tunda tarikh pon
sbb mak andam i xfree,i tak nak mak andam lain.
i nk mak andam i masa i tunang ritu sbb makeup dye cantek
dan nampak neutral.tu yg kite nak kat,
tak nak lah muka nampak sgt makeupnya.
heeee mengada kan?


so now just nk buat kad lak,nk cr tempat print kad kawen ni,
tak jumpajumpa lagik,rasa mcm nk balik buat kat ipoh je.
heee tapi jauh sgt lah pulakkan.so cane?any suggestion x?


lain lain takde kot,just nk pk sal goodies je.
nk hiashias bilik pengantin,tp tu takpe,
aunty aunty kesayangan i ada.
so now! just tunggu masanya tiba =)
heeee nervous.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

39 comments:

  1. wahhh~ bestnyer ... aku pon tumpang xcited :)

    ReplyDelete
  2. try buat kad tu dkt Grazine Design.
    Opis dekat klang.
    So far, dgn dia murah, kad kualiti and servis tip topppp!

    ReplyDelete
  3. bagus2..harap2 nnt x kelam kabut..hihi..make up rara mase tunang tu mmg santeq..harusla x bole lepaskan mak andam tu~

    ReplyDelete
  4. hee kad kawin Ticer bunda terchenta yang tolong uruskan... huhu kat tempat keja Ticer tak banyak choice.. nak tak nak kena wat kat Kedah jugak.. hehe tengok Rara prepare macam-macam ni Ticer nek risau plak.. wuuu persiapan banyak lagi tak wat.. huhu... jaoh2 ni susah aa...

    ReplyDelete
  5. perghhh..ta sabar pulak nk kawen tgk org yg nk kawen nih..haha..tp mesti gile letih kan :D

    ReplyDelete
  6. sejak dua menjak dan tiga menjak ni entri semua pasal ni..bgus2..semangt...kih kih

    ReplyDelete
  7. alaaa comey nyaa dia nebess. eh kita pulak eksaited. hehe good luck kak! =)

    ReplyDelete
  8. @syaz@rozeltaah kan syaz,syaz nk amik dye pon boleh,ke taiping dye bleh smpai =)

    ReplyDelete
  9. @syrupmasinyups,amat letih,banyak lagik nk kena buat.tp sebok nk berblog ag.hehe

    ReplyDelete
  10. bestnyer klu akak leh gi majlis rara..huhu.moga semuanya lancar ye sayang

    ReplyDelete
  11. Lagi sebutir jer lagi nak ganap 990... usih...

    ReplyDelete
  12. @Lydia Miza(Aidyl Azim)kan kak.mesti besh kan.hmm tp xsempat.akk dh balik.

    ReplyDelete
  13. @Wanietak wanie syg,buat kat umah.rasa meriah sikit.

    ReplyDelete
  14. wahhhhh...

    ne xsabar jugak neh nak tgk....mesti cantik....

    ReplyDelete
  15. "hari2 citer ni..bkn awak jer nervous,akk pun dup dap dup dap ni..tp kat mana nanti langsung tu rara..bila..ewah byk tanya lak akk ni.."

    ReplyDelete
  16. eh..cantik giler kaler wedding beach tu..:)

    ReplyDelete
  17. best nye~~ :D msti excited gler...^^,

    ReplyDelete
  18. yunkkk~ kat puchong der.. kat kinrara.. nme tmpt kanda dinda.. cbe search kat tenet.. harga pun murah jer.. tok majlis abg org, mak tempah kat ctu la..

    ReplyDelete
  19. @Piasarahehehe akk pon nebes eh =) hehehe sy buat kat rumah kak.kt dewan tak besh.

    ReplyDelete
  20. @Cik Nashacantek kan kalau dpt,tp buat kat umah.umah akk takde beach.hehe

    ReplyDelete
  21. wah...kak long pun tumpang sekali teruja..ahaks!..

    hehehe, pe pun, hope semua bjalan lancar...amin! ;)

    ReplyDelete
  22. WAH BESTNYE RARA..i terasa je macam mana perasan u tu.hahaha

    ReplyDelete
  23. harap semuanya berjalan lancar. ambik CST ke?

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com