Image and video hosting by TinyPic

19 July 2011

BEN ASHAARI AJAK PILIH BLOG

Santai Bersama BEN ASHAARI

hollah nk join jugakkk,gatai kan.heee.saje lah bosanbosan 
sblm nk berkemaskemas jap g.opis i ni nk di renovate,buat partition.
so nk kena angkut2 sume.malas lah rasa. =(

okeh dh larik tajuk ni,nk smbung balik segmen ni,
actually blog ni dh wujud 2008 lagik,
tapi aktif sejak 2010,baru setahun lah kirenya.

knp buat blog? sbb pada mulanya buat blog sbb i mmg
jenis suke merepek-repek,and banyak sgt benda nk share n suke nk share.
suke nk share pasal life i,n suke jugak membaca pasal life org lain =)

blogger yg diminati eh?opcos lah bro BEN,sbbnya update sehari
mmg bape kali ntah,mana bro dpt idea pon saye tak tau.share tips sket bley bro?
then blogger perempuan yg sy minat opcoz k.diana,k.LM
dorg mmg besh =)

knp blog ni patut disinggah tiap hari?
opcoz sbb blog i sllu update dgn gossip.heeee.
sape suke gossip leh sllu dtg sini eh =)
no lah,bukan lah update sgt pasal gossip,if ada kelapangan je.
sllu nya banyak cite bout my life yg biasabiasa ni je.
and im a BRIDE TO BE =)

16 comments:

H.J said...

banyak gosip upenyer.haha

Niena Pengembara Ilahi said...

urm.. murah je, 10USD setahun :) tu pun dapat balik 10usd tu, dia akan kreditkan lam kredit kad/debit kad kte blk

diana said...

nak ganti encik nara ni..
nama pun hampir2 dah..RARA!
heheheeh

Bui Junaidi said...

gud luck..harap2 terpilih
bui nk join gak rsnya ni,tp mood malas tgh dtg..huhuhu

UyaRayza said...

setuju hehehe..mmg byk gosip yer hehehe

PeRmAtA bIrU said...

huhu.. saya pon dah join gak.. huhuhu...selamt berblogging...

Niena Pengembara Ilahi said...

alaaa senang je, gi kat setting, pastu klik publishing.. pastu pilih tuk domain sndiri.. a'ah.. lbih kuran rm 3o, tpi masa nina bli dlu usd tgh jatuh, around rm27 cmtu la.. erm... nnti duit tu kte akan dpt balik, sbb nina dpt balik.. klo ada debit card atau creadit card je la.. klo takde,,. pakai la visa card maybank tu :)

Niena Pengembara Ilahi said...

nina dri dlu lgi selalu bli ngan google.. bli kredit google talk pn slmat.. :)

cik najihah said...

keep on blogging sis :)

Ezad Skytech said...

teruskan berblogging...kurangkan gossip..heee ~(^^,)

Luqaz™ said...

Salam kenal..
singgah dari segmen abg ben.. sy join jgk.. jom singgah sini -> Ben Ashaari Ajak Pilih Blog

fahmie firas said...

Gossip semasa :)
daripada segmen Ben Ashaari jugak :)
Singgah sini dan follow..
nice blog :)
kalau free jemput singgah ke blog saya, boleh bg nasihat or comment.

http://fahmiefiras.blogspot.com/

Zul Fattah said...

skodeng2.. .

http://zulfattah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-ajak-pilih-blog.html

msredcheesecake said...

cik rara,

kita love2 bule? hheee

http://msredcheesecake.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-saya-pilih-3-blog-ini.html

MAMA CACA said...

BEN ASHAARI, AKU PILIH 3 BLOG INI KERANA

http://liplikesugar8.blogspot.com/ kerana : best sgt blog dia umpama ada tebu kat bibir mama caca hehehe..owner blog ini sgt kiut dan infonye menarik perhatian untuk mama caca baca tiap2 hari..

okay mama caca dah bagi ulasan sejujurnye keluar dari hati nurani mama caca...harap2 sudi la nak kawan ngan mama caca yang kiut ini..hehehe nak jugak!...

wanie wonek said...

singgah n follow sini

http://waniewonek.blogspot.com

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...