Image and video hosting by TinyPic

12 July 2011

berapa lama anda tinggalkan public phone?

wahhhhh sebut pasal public phone,


mmg lama lah kan,lama sgt sgt tak guna.
yg i ingat,last i guna public phone masa form 3 dulu
masa tu dh ada boyfriend dh,yelah kan gatai.
org bercinta kite pon nk jugak.
heeeee.

tiaptiap mlm,kul 8 mst g public kat umah tu.
ada 2 public,kalau yg dekat ni rosak,
sanggup ajak adik teman g tempat yg jauh tu.
dasyatttt lah kalau diingatkan balik,mmg kelakar kot.

lepas gayut tu,syiling yg jatuh tu bertalu-talu bunyinya,
dh mcm kite simpan duet dlm tabung dh,
kalau simpan dlm tabung masa tu mst dh kaye kan.
heeee.boleh bli myvi cash kot.
boleh ke?

lepas papa i bli kan my mom hengpon,
i pon asek pinjam hengpon my mom je.
masa tu 3310 tu dh hebakkk sgt dh.

org lain takde kite ada.
siap bwk g sekolah,
padahal mak punye.hehehe.

tapi budak budak skrg ni rasanya dh tak guna dh public,
sume ada hengpon,tadika pon dh ada hengpon sndiri.
lagik besh.but dorg takde byk kenangan lah kan
yg nk dikenang.heeee.

malu nya bile kenang balik kan.
sape ada cite pasal public phone mcm i?
jom lah share. =)

p/s : kire kire nk dekat 9 tahun i tak guna public phone dh.
comels kan public pink =)
sadis tgk public phone skrg ni,tak de yg elok.sumenya rosak.
knp sakit hati sgt tgk public tu ntah la,
habes gangang sume hilang.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. tak pernah guna public phone hehe..terus pakai henset je.. ^_^

    ReplyDelete
  2. rasenye kak sha last guna public phone time skolah rendah.....kemain lama...

    ReplyDelete
  3. hehe..sekarang pon maseh guna lg~ klu blaku kes2 darurat..biase la org yg guna topup nih..

    ReplyDelete
  4. waktu kat universiti dulu guna juga public phone..hehehe...

    ReplyDelete
  5. hahahah ade jugak lah
    org rindu kat publik phone ni..
    mesti memori begayut kat
    situ smpy teringat ingt ni..
    akakaka..
    tu ar gatai sgt smpi sungup menabung kat situ..haha =p

    ReplyDelete
  6. nostalgia teringat zaman menggunakan punblic phone

    ReplyDelete
  7. dulu, public phone tu mcm nyawa..nak2 lg bila duduk jauh dari family..hari2 sanggup beratur :)

    skrg ni wlupun dah x gunakan lg tp rasanya public phone tu harus ada incase terjadi sesuatu

    ReplyDelete
  8. hehe....teringat masa2 dulu2...hehe....kelakar la pulak..siap beratur panjang nak gne Pphone....

    ReplyDelete
  9. lastu guna public phone pon time sekolahh!pastu dah tak pernah jumpe dah hahaha cisss padahal ade jerr kan :)

    ReplyDelete
  10. dgr jugak kt hot td hehehe..pastue ade sorg caller cite yg psal hantu call tue..waaa seram ok hehehe

    ReplyDelete
  11. hehe
    bnyak knagan public fon dlu2
    agak2 vandalisme public fon ada lg ke

    ReplyDelete
  12. waaa , masa takdak hp pun tak pakai public . sekarang lagilah ..

    ReplyDelete
  13. haha..betol..sadis gile..bnyak yg rosk..kesian public phone..tp bergune kalu hp dah habis dt ke habis bateri ke :)

    ReplyDelete
  14. hehe btul2..aish lama gila tak pakai public..dulu masa muda2 bf col pun pakai public..ahaks..lawak je bila pikir..yela masa tu topup mahal..tak semurah skng..paling murah pun dulu rm50.. timecell kan.. huh..

    ReplyDelete
  15. memang punnn .. zamakn skrg nie public phone dah sunyi kuuut .. org dah x pandai gune agaknye :))

    akak dah lama x pegang tau ! ...

    ReplyDelete
  16. ...2 bulan pas kOt...sbb...fOn dan kunci umah tertinggal....

    ReplyDelete
  17. bila ek??
    lama sgt smpai dh tak ingat...

    ReplyDelete
  18. penting gak public phone ni, penah sekali phone ilang, pastu nak call sape2 no xingat, yerla no bukan hafal sumenye.. public fon pulak dah berkurangan, yang jumpa pulak rosak jahanam.. jumpe yg elok kt dlm shopping comlex je.. huh..

    ReplyDelete
  19. sekarang ni kalau nak kira dah hampir 10 tahun tak pakai public phone. public transport pun sama juga, lama tak naik bas. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com