01 July 2011

bile papa ada FB acc!



ni sume garagara adik i yg buatkan acc FB kat papa i.
papa i pon agak mengikuti perkembangan zaman.
i ingat papa i tak active lah.
rupenya papa i dh masuk kelas FB ngan
adik i selama seminggu.hahahah

then ritu tetibe kat notification ada tulis
"zahari ahmad wrote at safura fadhlan wall"
wow.i agak teruja lah.papa wrote kat wall i.
hahaha.tapi papa just tanya bile balik.hehe

kalau baca toltol kat piccy tu,
papa i siap suh i blikan lappy kat dye.
tak yah banje makan but banje lappy.
PAPA mmg terbaek.hehehe.

then smlm adek i cite,
papa i dh mula bertanya pasal twitter.
erk! PAPA kami pon jarang bukan twitter,
tapi papa i nk tweet tweet lak.hahaha.

adehhh~
papa mmg suke buat lawak.
SAYANG PAPA!

p/s : jgn smpai papa mintak buat acc BLOG kat dye pulak sudah lah.hehehe
 see wish gud nyte kat papa pon through FB je.hehe


18 comments:

Jiejah Gorjes said...

hahahaha papa cyber...

Cik Aish said...

hahaha maju ah papa rara! ahaks...klu aish, mak ayah ada fb, aish buat acc lain.hahaha

peachippo gediks said...

waaaaaahhh !

giler papa ! dah maju skrg !
pasni kene cover laa nak post pape kat wall .. hehe

BeloG MTT said...

haha Mama dengan Abah MTT pon dah kemain lagi dengan fesbuk dorang sekarang nie.. =.=

Cinderella said...

waahh papa moden ni (=

gadis bunga said...

haha . smart lah your papa :)

Alisya said...

sempoilah ada papa yg sporting.hehe

echaRierie said...

owh so sweet..hehe :D

syrupmasin said...

haha..naseb mak dgn abah ta de fb :D

♛ Azie Azra ♛ said...

papa sempoi habis! ayah azie mesej nset pun tak reti..azie nak ajar tapi dia malas..dia cakap call je..hihi

ArulchelseA said...

cuak aku..bgus la mcm tu..mngeratkn silaturahim bila berjauhan..leh bual2 kan.. kih kih kih...

mOoN IzzaN said...

pa ngan ma moon pun ada fb gak but x berapa nak aktif.. xda masa katanya nak maen fb...fuuhhh,,,selamat~

hahahaha...

MOK&SONS said...

wah2 dasat2,papa ada FB..eheh tapi ok gak senang kan nk berkomunikasi..

diana said...

ajar la dia buat blog rara..
bagus jugak..
kat facebook tu
agak susah nak bagi pendapat panjang2..
dia mesti lebh suka blog dari fb..
akak nak follow..hehehe

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

wahh klu ayah ada fb leh borak2 kan rara.

Umedia Network said...

huhu. Dunia semakin maju. huhu. Kagum sama papa kamu. hehe.
n jgn lupa keblog kami eh. :)

Cik Kamoo said...

bestnya kalau ayah CK pun ada FB mcm rara!!

kerisperak said...

(^___^)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...