Image and video hosting by TinyPic

01 July 2011

bile papa ada FB acc!



ni sume garagara adik i yg buatkan acc FB kat papa i.
papa i pon agak mengikuti perkembangan zaman.
i ingat papa i tak active lah.
rupenya papa i dh masuk kelas FB ngan
adik i selama seminggu.hahahah

then ritu tetibe kat notification ada tulis
"zahari ahmad wrote at safura fadhlan wall"
wow.i agak teruja lah.papa wrote kat wall i.
hahaha.tapi papa just tanya bile balik.hehe

kalau baca toltol kat piccy tu,
papa i siap suh i blikan lappy kat dye.
tak yah banje makan but banje lappy.
PAPA mmg terbaek.hehehe.

then smlm adek i cite,
papa i dh mula bertanya pasal twitter.
erk! PAPA kami pon jarang bukan twitter,
tapi papa i nk tweet tweet lak.hahaha.

adehhh~
papa mmg suke buat lawak.
SAYANG PAPA!

p/s : jgn smpai papa mintak buat acc BLOG kat dye pulak sudah lah.hehehe
 see wish gud nyte kat papa pon through FB je.hehe


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

18 comments:

  1. hahaha maju ah papa rara! ahaks...klu aish, mak ayah ada fb, aish buat acc lain.hahaha

    ReplyDelete
  2. waaaaaahhh !

    giler papa ! dah maju skrg !
    pasni kene cover laa nak post pape kat wall .. hehe

    ReplyDelete
  3. haha Mama dengan Abah MTT pon dah kemain lagi dengan fesbuk dorang sekarang nie.. =.=

    ReplyDelete
  4. sempoilah ada papa yg sporting.hehe

    ReplyDelete
  5. haha..naseb mak dgn abah ta de fb :D

    ReplyDelete
  6. papa sempoi habis! ayah azie mesej nset pun tak reti..azie nak ajar tapi dia malas..dia cakap call je..hihi

    ReplyDelete
  7. cuak aku..bgus la mcm tu..mngeratkn silaturahim bila berjauhan..leh bual2 kan.. kih kih kih...

    ReplyDelete
  8. pa ngan ma moon pun ada fb gak but x berapa nak aktif.. xda masa katanya nak maen fb...fuuhhh,,,selamat~

    hahahaha...

    ReplyDelete
  9. wah2 dasat2,papa ada FB..eheh tapi ok gak senang kan nk berkomunikasi..

    ReplyDelete
  10. ajar la dia buat blog rara..
    bagus jugak..
    kat facebook tu
    agak susah nak bagi pendapat panjang2..
    dia mesti lebh suka blog dari fb..
    akak nak follow..hehehe

    ReplyDelete
  11. wahh klu ayah ada fb leh borak2 kan rara.

    ReplyDelete
  12. huhu. Dunia semakin maju. huhu. Kagum sama papa kamu. hehe.
    n jgn lupa keblog kami eh. :)

    ReplyDelete
  13. bestnya kalau ayah CK pun ada FB mcm rara!!

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com