22 July 2011

bile TUNANG nak practice jd HUSBAND

hehehe.sorry tunangku if entry ni menyakitkan hatimu.



mintak maaf dr hujung rambut sampai hujung kaki.

actually saye bangga sbb awak berusaha untuk menjadi
yang terbaek untuk saye.tapi awak nampak kelakar.

awak call saye,awak bahasa kan diri awak ABANG,
awak panggil saye AYANG.eeeuuuwwwwww
nammo lah.hahahah.


awak cube untuk mengaraukan suara
awak untuk nampak garang sbb 
konon nk bg saye takut ngan awak.
tapi sbnrnya awak bg saye gelak lah.hehehe.

awal bulan ritu awak g tesco,then awak call saye,awak kata
barang barang mandi cukup x?kalau x cukup meh syg blikan.
i pon kata,xyah lah,nt i bli sendiri.then dye kata.
ala takpe,mmg dh buat bajet dh untuk eb.
awak buat saye senyum meleret.saye tanya,

"syg nk practice jd suamy ke?"

then dye kate 

"mesti lah"

heeee.suke.suke sgt.love u!
then today,awak nk practice jd suamy lagik,
yg bli kan baju untuk wife dye.
masa kusus kawen dulu,
ustad kata bli baju utk bini setahun sehelai pon xpe.
tapi rasa nya awak dh blikan saye baju tiaptiap bulan.
love u more.

agak kelakar bile awak nk shopink kan baju untuk saye.
awak call saye every 5mint,
and post piccy kat saye sume baju yg awak nk blikan.
heee kesian awak kan.mesti berusaha cr baju yg terbaek
untuk saye.saye terkejut gak bile awak kata awak
nk bli kan baju untuk saye.heee.tp dlm hati,saye suke.

saye bangga sbb awak lah teman gaduh saye,
dan awak jugak lah teman yg bg saye tersenyum.

hopefully pas jadik suamy 
awak akan jadik lebih baik dr skrg.
baju disney yg comels.heeee.suke!

pray for us~amin

32 comments:

nuraien said...

omg..love it..
seronoknye rara

aQmaYussof said...

alalalala~ sweet nye.. mane nak cari laki cmni lagi.. nk bt teman hidup.. :)

Ct Arina said...

oh, so suwweetttttttttttt >_<

Asyieq-iN Rkey said...

comelnye tunang die..hahah...

niZa said...

haha.lawak2...garaukan suare..adoi... tak tahan haha

sha a.s said...

so sweet! ehehe..moga kalian terus bahagia hingga ke akhir hayat ya

mizzkechique said...

sweetnya.. harap2 berkekalanla keadaan ni...insyaAllah..

Cik Kamoo said...

semoga bahagia ke hujung nyawa dik!!

kenduri jgn lupa jemput...nak gi eypoh gak..heheheh

alexa yussida said...

feeewittt..moga bahagia selalu:)

ekmal said...

sweet :)

ezzu said...

waa...sweet relationship...baik nye tunang awk...heheehhe

Qynisma said...

hamboi ! jelesnim!! haha tadelah ! moga koram bhgia sokmo ! hee~ bubye :D

mOoN said...

sweetnya koram...moon doakan semoga jodoh berkekalan ke akhirnya... insyaALLAH... dah kawin mesti lagi best...percayalah...hehehe..

e k i n ♥ y u s r i said...

tunang sy pon cm2...
hehehehe

iPai said...

wewwiiiitt ... sweet gitu .. hahaha

bagus laa dia buat yang terbaik .. tak baik tau gelakkan dia, dia dah buat d best dah ..



all the best utk teka teki .. mesti boleh punya laa

Azzah said...

semoga dah kahwin pun dia macam ni jugak rara..moga berbahagia

syerz eyryn said...

wah ! soo sweet. .
hehe. . btuahnye dy :)

cik fadh said...

kalo la bf cik fadh cm ni, xya la pening2 nk coppink baju ape tiap bulan . huhu

diana said...

yhehehehe...
bagus la kalau dia
ada rasa tanggung jawab tu..
kita pulak sebagai orang perempuan bila suami dah cukup baik dengan kita jangan sesekali
melampaui batas.jangan mengambil kesempatan atas kasih sayang dia..

ok..tu tips lepas kawen nanti..
hahaha

Cik Azizah said...

sweet la sis..untung la dpt hubby cmtu..so sis hargainya lah.bukan sng nak dpt lelaki gini..even bf jijah pon lom tentu dpt wat gini untuk jijah..

so baik sis rara hargainya k..

Anne Nurain said...

wow so sweet la sis..
smoga berkekalan smpai akhir hayat..
^___^

cik najihah said...

ala suweetnye..
hihi..

Nurnajwa said...

OH SO SWEET! ;)

THE LEKAT LEKIT STORY said...

bagus praktik dr awal..

Wanie said...

hehe..romantiknye tunang kamu..

Liza Razak said...

alololo...sweetnye korang !! like 1000x !!

Nur Hawa Mohd Zin said...

alololo...cutenye...jarang laki sikap macam tu...hope berkekalan :)

IEQAH said...

wahh senyum meleret baca entri ini..
Pray for u all :)

Mun said...

sweetnye,,,

UyaRayza said...

sweetnyeeee ehehehe..rayza x wat pape lg nie hmmm hehehe

mamaNoriz sini.. said...

so sweeetttt...
i will pray for u...
sama-sama jaga hati dan diri k :)

fifianggun said...

happy long relationship

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...