Image and video hosting by TinyPic

22 July 2011

bile TUNANG nak practice jd HUSBAND

hehehe.sorry tunangku if entry ni menyakitkan hatimu.



mintak maaf dr hujung rambut sampai hujung kaki.

actually saye bangga sbb awak berusaha untuk menjadi
yang terbaek untuk saye.tapi awak nampak kelakar.

awak call saye,awak bahasa kan diri awak ABANG,
awak panggil saye AYANG.eeeuuuwwwwww
nammo lah.hahahah.


awak cube untuk mengaraukan suara
awak untuk nampak garang sbb 
konon nk bg saye takut ngan awak.
tapi sbnrnya awak bg saye gelak lah.hehehe.

awal bulan ritu awak g tesco,then awak call saye,awak kata
barang barang mandi cukup x?kalau x cukup meh syg blikan.
i pon kata,xyah lah,nt i bli sendiri.then dye kata.
ala takpe,mmg dh buat bajet dh untuk eb.
awak buat saye senyum meleret.saye tanya,

"syg nk practice jd suamy ke?"

then dye kate 

"mesti lah"

heeee.suke.suke sgt.love u!
then today,awak nk practice jd suamy lagik,
yg bli kan baju untuk wife dye.
masa kusus kawen dulu,
ustad kata bli baju utk bini setahun sehelai pon xpe.
tapi rasa nya awak dh blikan saye baju tiaptiap bulan.
love u more.

agak kelakar bile awak nk shopink kan baju untuk saye.
awak call saye every 5mint,
and post piccy kat saye sume baju yg awak nk blikan.
heee kesian awak kan.mesti berusaha cr baju yg terbaek
untuk saye.saye terkejut gak bile awak kata awak
nk bli kan baju untuk saye.heee.tp dlm hati,saye suke.

saye bangga sbb awak lah teman gaduh saye,
dan awak jugak lah teman yg bg saye tersenyum.

hopefully pas jadik suamy 
awak akan jadik lebih baik dr skrg.
baju disney yg comels.heeee.suke!

pray for us~amin
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

32 comments:

  1. omg..love it..
    seronoknye rara

    ReplyDelete
  2. alalalala~ sweet nye.. mane nak cari laki cmni lagi.. nk bt teman hidup.. :)

    ReplyDelete
  3. haha.lawak2...garaukan suare..adoi... tak tahan haha

    ReplyDelete
  4. so sweet! ehehe..moga kalian terus bahagia hingga ke akhir hayat ya

    ReplyDelete
  5. sweetnya.. harap2 berkekalanla keadaan ni...insyaAllah..

    ReplyDelete
  6. semoga bahagia ke hujung nyawa dik!!

    kenduri jgn lupa jemput...nak gi eypoh gak..heheheh

    ReplyDelete
  7. waa...sweet relationship...baik nye tunang awk...heheehhe

    ReplyDelete
  8. hamboi ! jelesnim!! haha tadelah ! moga koram bhgia sokmo ! hee~ bubye :D

    ReplyDelete
  9. sweetnya koram...moon doakan semoga jodoh berkekalan ke akhirnya... insyaALLAH... dah kawin mesti lagi best...percayalah...hehehe..

    ReplyDelete
  10. wewwiiiitt ... sweet gitu .. hahaha

    bagus laa dia buat yang terbaik .. tak baik tau gelakkan dia, dia dah buat d best dah ..



    all the best utk teka teki .. mesti boleh punya laa

    ReplyDelete
  11. semoga dah kahwin pun dia macam ni jugak rara..moga berbahagia

    ReplyDelete
  12. wah ! soo sweet. .
    hehe. . btuahnye dy :)

    ReplyDelete
  13. kalo la bf cik fadh cm ni, xya la pening2 nk coppink baju ape tiap bulan . huhu

    ReplyDelete
  14. yhehehehe...
    bagus la kalau dia
    ada rasa tanggung jawab tu..
    kita pulak sebagai orang perempuan bila suami dah cukup baik dengan kita jangan sesekali
    melampaui batas.jangan mengambil kesempatan atas kasih sayang dia..

    ok..tu tips lepas kawen nanti..
    hahaha

    ReplyDelete
  15. sweet la sis..untung la dpt hubby cmtu..so sis hargainya lah.bukan sng nak dpt lelaki gini..even bf jijah pon lom tentu dpt wat gini untuk jijah..

    so baik sis rara hargainya k..

    ReplyDelete
  16. wow so sweet la sis..
    smoga berkekalan smpai akhir hayat..
    ^___^

    ReplyDelete
  17. hehe..romantiknye tunang kamu..

    ReplyDelete
  18. alololo...sweetnye korang !! like 1000x !!

    ReplyDelete
  19. alololo...cutenye...jarang laki sikap macam tu...hope berkekalan :)

    ReplyDelete
  20. wahh senyum meleret baca entri ini..
    Pray for u all :)

    ReplyDelete
  21. sweetnyeeee ehehehe..rayza x wat pape lg nie hmmm hehehe

    ReplyDelete
  22. so sweeetttt...
    i will pray for u...
    sama-sama jaga hati dan diri k :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com