17 July 2011

cara meminta maaf @ memujuk kekasih

ouch tajuk mmg tak leh blah kan.saje je gedikgedik.


actually saje je nk cite cite cane cara en.bambam i pujuk i
kalau i majok.heee.ngade kan.wekkkkkssssss.

smlm kami ada gaduh gaduh manja sket.
yelah,en.bambam marah i minum diet coffee lagik.
tp i degil,nk minum gak.yelah cane nk benti,
nafsu mkn tgh menjadi jadi.so kalau benti mensti badan i naik.
tak muat lak gaun mak nt nyah.
sapo nk jawap.heee.mak tak sanggup.

then gaduh gaduh lah sket.
then pagie td,masa nk anta baby g repair
i g amik dye kat umah,dye kata nk g bank jap.
so bwk lah dye g petronas.
ada mesin ATM kat situ.
pas dye masuk kete,
dye bg kat i cadbury,heeee.
i kata, "taknak lah"
then dye kata "amik lah"
heee.then i trus tersenyum.tak tau knp.
automatik senyum sendiri.padahal sblm tu
muka kelat mcm buah peria dh.
mengada kan,lepas tu trus ok mcm biasa.
leh gelakgelak trus.hahaha.kelakar.

mcm tu lah cara dye memujuk i.
even tak say sorry,but cadbury tu mcm dh jd lambang
MAAF antara kami.

p/s : masa bercinta leh lah mintak maaf bg cadbury,
nt kalau anak dh 5,nk ke bg cadbury ag.
belum sempat bg,anak anak dh rembat.hehe

20 comments:

mySara said...

hahaha, bese la tue kak.
but nnt kalo dh anak 5, x men dah cdbury beli ni..dye bg handmade lah..ye dak?

H.J said...

so sweet..wakakka

.:shura shushi:. said...

gDik!!!hihihi

swEeett :)

syrupmasin said...

ececece :D

THE LEKAT LEKIT STORY said...

akak & hubby jarang ada adengan pujuk memujuk melalui kata2.. selalunya akan reda sendiri rajuk tu.. lepas tu berbual mcm biasa. dia tahu akak jenis merajuk pn tak lama.. tak payah nak pujuk2 sgt just bg masa sikit jer akak akan ok sendiri

niZa said...

aku plak kene merajuk jenis seminggu punye baru die nk pujuk =_="

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

romantikk sehh ;)

diana said...

diet coffee tu cemana rupanya??

JIJI YU said...

tak wat lagi kan review tu..

Aisyah Aina said...

coklat mencairkan hati...haha

Miss Y and Her World said...

errr bagus ke minum diet coffee tu. bukan dia ada downside ke macam awak kata, tak minum badan jadi naik balik. err sori termasuk campur pulak. btw, you guys macam my parentlah dulu-dulu. hehe. sekarang ayah tak boleh bagi cekelat kat mak lagi sebab kami adik beradik yang melantak dulu. hahahaha ;)

Tips : Melicin dan Menghaluskan Kulit
Kau Jantung Hati

Wanie said...

hehe..bagi cadbury dah sejuk..
senang je nak pujuk pompuan ni kan..
kena tau cara je..
kalau en bambam bagi air mineral je agak2 sejuk tak?hee

shedameor said...

untongla dapat cadbury free. hehe

shedameor said...

untongla dapat cadbury free. hehe

ArulchelseA said...

biasa la mcm kerak nasi...kena air lembut la... kih kih

mr pot n mrs lat said...

alala ,
sweet nyee . .
:)
kalau MR POT ponn selalu bg coklat gakk . .
kadang kadang bg eskrem . .
'sejukk kann atymu'
hehe :)

: MRS LAT :)

ieda said...

x hinggat mcm mana hubby pujuk akak masa bercinta dulu ...

oh yaaa dia honn je kereta depan umah banyak kali .. tanda minta maaf .. kelakoor kan ekekek :)

toblerone said...

so sweet.. selamat berbahagia :)

Far8 budak baik said...

pehhhh.....romantik jugakkkk...
nnti nak ikut jugak lah
cara bambam tu..
cool kot pujuk gitu..
waaaaaaaaaaaaa...

UyaRayza said...

comel hehehe...teringin plak nk makan blackforest hehehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...