Image and video hosting by TinyPic

19 July 2011

Dian Sastrowardoyo with her baby.


wahhh sgt comels,i mmg suke sgt ngan dian sejak dye 
berlakon dlm cite Ada Apa Dengan cinta tu.haih.mmg addict lah.
masa tu dye pun muda lagik,tak sangka dh ada baby dh pun =)
nama anak dye

Shailendra Naryama Sastraguna Sutowo

berbelit x lidah nk menyebutnya?
hehehe.apa lah maksud nama anak dye ni agaknya kan.
punyelah panjang,gabungan nama 7 keturunan ke hape?
neway,congrats to her.peace yaw!


ni plak anak beckham.mcm muka sape eh?mcm muka
posh pon ada,ni 1st baby girl dorg kan?
mesti syg giler kat baby girl dye ni kan.
yelah,sorg bapa dpt anak perempuan,mesti teruja giler kan. =)

p/s : today i feel hepy,maybe sbb tidur cukup n hati
pon senang kot.heee.im so bless.1 more day fasting.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

25 comments:

  1. Dian wlupon nmpk sikit berisi tp ttp cantik.

    ReplyDelete
  2. dah nak raya la tu..one more day..haha

    ReplyDelete
  3. sgt cumil...tiba2 rasa tak sabar nakbersalin

    ReplyDelete
  4. uiks rara..pg2 tengok baby artis..x saba nak tawen la tuh..hihi..sama la kite rara..tinggal 1 hari! yey lusa raya~

    ReplyDelete
  5. Sgt comel..
    pjng nama Baby..terbelit lidah nk sebut.. ^_^

    ReplyDelete
  6. aik? saya tak alert pulak yang dian dah kawin? congratz for her!

    ReplyDelete
  7. Dian comel!! suka dia..
    anak dia pun comel..heheh

    ReplyDelete
  8. best r ada baby.. bila la, sy nk ada anak sendiri?

    ReplyDelete
  9. wah, muka dlm pantang pun maintain cun je Dian tu... klu muka akak dah mcm hantu sbb pucat pstu penuh kena tepek ubat...hahahaha

    ReplyDelete
  10. ohhh beckham dah dapat baby girl ...wahhhhh...

    nama anak dian tu memang susah nk sebut,susah nak ingat,..

    ReplyDelete
  11. alololo..mak bapak ngan anak pon comel.. kekekekeke.. :P

    ReplyDelete
  12. posh sgt produktif.... dian tetap comey...

    ReplyDelete
  13. happy fasting dear...

    both baby sangat cumil...nak jugak!!! hohoho

    ReplyDelete
  14. mak aih nama ank dian..tergeliat lidah nk sebut.ekekek

    ReplyDelete
  15. bila depa besalin ni...
    posh dah besalin???
    tahniah beckham/...

    beckham baca blog ni.kan???

    ReplyDelete
  16. makin gebu dian kan..hehe..
    bekas pakwe bui pulak dpt anak perempuan,tahniahlah..haha,perasan x abis..*_*

    ReplyDelete
  17. comelnye dian hehehe...n handsomenye beckham hehehe

    ReplyDelete
  18. eh, bila dia kawin? hek, nampak sangat tak pernah nak tahu pasal hiburan luar negara. kehkehkeh..

    :)

    ReplyDelete
  19. rara rasa happy eh?
    maybe dh mengidam nak ade anak kot..hehehe

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com