10 July 2011

dress tak MUAT!

LEGA!
ni bukan lega mcm rasa baru pas membuang taw,


ni rasa lega lain.hehehe.

lega sbb baru lepas blogwalking.
ada gak masuk blog blog baru,but tak dpt nk follow
sbb button follow mcm chips more.
mcm followers kat blog i jugak.
jap ada jap takde.mencik!

hmm ngat nk BW lagik,
tp kena tidur lah.sok nk kena mangun
awal g hospital.

buat apa g hospital?
hah nk tau?tunggu sok eh.
ada hal sket,
so skrg ni nk masuk tido dh.
sok cuti,yeay!

banyak agenda sok ni.haih~
nyte peeps.love u oullsssss.
p/s : 3 hari ni selera mkn menjadijadi.huh,
minggu depan kena diet balek.
kalo tak mampos gaun tak muat.

22 comments:

vampire's lovex said...

ehh sama ekk,button follower blog sndiri x ok,n kat blog org lain pon sama jek....


hohohoh diet,pastu kalau menjadi roger2 k hihi

Freaky said...

nite.. bangun awal g spital.. esok jangan lupe citer :D

Far8 budak baik said...

takpe kak..
kalau tak muat..nnti
pakai baju saya..
hahahaha =p

sha a.s said...

pitam kak sha tgk pic tu rara! ekekeke

Bulan said...

huhuhu.kalo ckp sal polower mmg zzzz.
x hape la rara.yg penting kite enjoy berblog =p

ArulchelseA said...

pk gaun ke pk kelambu... kih kih kih...

*gurau2 je... pngomen tegar mesti gurau2..kih kihk kih

Cik Aish said...

haah la..sian kt tak dpt nk follow..

haish..huduh btul model tu..jgnla rara jd camtu lak..haha..

HAKMI said...

alien ke orang tu?

ღ p!nk veLvet ღ said...

nak g hospital wat test nak kawen 2 erk? keh keh!

CutieLiesa said...

btol2 kdg2 cri butang follow tu xjumpa2...
diet seimbang k..

syaz@rozelt said...

nak x nak kena buat jugak button folower nie kan..dh 3 hr kot rara mslh nie..shari naek 1 folower je..hihi

qellissa said...

wooohoo bahay kalau gaun dah tak muat..kang jadi mcm pompuan dalam gambar tu..hihihi

Scya Lollita said...

btol . cik scya skunk ni wat button follow guna gambar je , senang .

KAMIHIDUP said...

ops, kena jaga badan cik rara, kang kalau tak muat susah pulak. :)

diana said...

tak pe..puasa nanti kurus la tu..:)

Jer ... said...

owh nooo . haha :P

Nur Hawa Mohd Zin said...

jangan diet sampai jejaskan kesihatan ye :) awe pernah gak pakai jeans tak muat! mmg kena diet..heheh..kalu tak rugi je

.m y z. said...

betul2. geram kot button followers asyik bermasalah je T__T ziema pun baru ada mood nak BW. mood malas dah datang. adehh.

Qaseh dalia adelia said...

jgn jadi mcm pic tu dah r hehe

~NajiLaA~ said...

silalah diet.jgn jd cm dlm gamba tu sudeyh.ngeri!

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mkn la selagi blh mkn...nnt dah dekat nak majlis mmg tak selera mkn,sbb kepenatan.kurus kering pun tak cun dik..akak dulu kawen mcm tiang bergerak jek..haha

msredcheesecake said...

Kalau dress kawen tak muar, pakai jer jubah...hhaaa....
Diet k...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...