Image and video hosting by TinyPic

10 July 2011

dress tak MUAT!

LEGA!
ni bukan lega mcm rasa baru pas membuang taw,


ni rasa lega lain.hehehe.

lega sbb baru lepas blogwalking.
ada gak masuk blog blog baru,but tak dpt nk follow
sbb button follow mcm chips more.
mcm followers kat blog i jugak.
jap ada jap takde.mencik!

hmm ngat nk BW lagik,
tp kena tidur lah.sok nk kena mangun
awal g hospital.

buat apa g hospital?
hah nk tau?tunggu sok eh.
ada hal sket,
so skrg ni nk masuk tido dh.
sok cuti,yeay!

banyak agenda sok ni.haih~
nyte peeps.love u oullsssss.
p/s : 3 hari ni selera mkn menjadijadi.huh,
minggu depan kena diet balek.
kalo tak mampos gaun tak muat.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

22 comments:

  1. ehh sama ekk,button follower blog sndiri x ok,n kat blog org lain pon sama jek....


    hohohoh diet,pastu kalau menjadi roger2 k hihi

    ReplyDelete
  2. nite.. bangun awal g spital.. esok jangan lupe citer :D

    ReplyDelete
  3. takpe kak..
    kalau tak muat..nnti
    pakai baju saya..
    hahahaha =p

    ReplyDelete
  4. pitam kak sha tgk pic tu rara! ekekeke

    ReplyDelete
  5. huhuhu.kalo ckp sal polower mmg zzzz.
    x hape la rara.yg penting kite enjoy berblog =p

    ReplyDelete
  6. pk gaun ke pk kelambu... kih kih kih...

    *gurau2 je... pngomen tegar mesti gurau2..kih kihk kih

    ReplyDelete
  7. haah la..sian kt tak dpt nk follow..

    haish..huduh btul model tu..jgnla rara jd camtu lak..haha..

    ReplyDelete
  8. nak g hospital wat test nak kawen 2 erk? keh keh!

    ReplyDelete
  9. btol2 kdg2 cri butang follow tu xjumpa2...
    diet seimbang k..

    ReplyDelete
  10. nak x nak kena buat jugak button folower nie kan..dh 3 hr kot rara mslh nie..shari naek 1 folower je..hihi

    ReplyDelete
  11. wooohoo bahay kalau gaun dah tak muat..kang jadi mcm pompuan dalam gambar tu..hihihi

    ReplyDelete
  12. btol . cik scya skunk ni wat button follow guna gambar je , senang .

    ReplyDelete
  13. ops, kena jaga badan cik rara, kang kalau tak muat susah pulak. :)

    ReplyDelete
  14. tak pe..puasa nanti kurus la tu..:)

    ReplyDelete
  15. jangan diet sampai jejaskan kesihatan ye :) awe pernah gak pakai jeans tak muat! mmg kena diet..heheh..kalu tak rugi je

    ReplyDelete
  16. betul2. geram kot button followers asyik bermasalah je T__T ziema pun baru ada mood nak BW. mood malas dah datang. adehh.

    ReplyDelete
  17. silalah diet.jgn jd cm dlm gamba tu sudeyh.ngeri!

    ReplyDelete
  18. mkn la selagi blh mkn...nnt dah dekat nak majlis mmg tak selera mkn,sbb kepenatan.kurus kering pun tak cun dik..akak dulu kawen mcm tiang bergerak jek..haha

    ReplyDelete
  19. Kalau dress kawen tak muar, pakai jer jubah...hhaaa....
    Diet k...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com