Image and video hosting by TinyPic

02 July 2011

fitting baju.SIAP!

holllah,rendoo kamu semua,smlm i smpai 


epoh around 3pm,then kul 4,ajak my mom 
g bli goodies bag,then mcmmcm lagik lah.
naik full sume bonet i,hehehe.soo
goodies for VIP n tetamu biasa dh siap.
yeay.
my mom hepy je dpt FOC bunga.sbb bli banyak.heee.

barangan dlm?
syyhhhhh x leh bgtau,rahsia.sape nk tau
MUST dtg kenduri i.eheeeee.

fenat giler smlm,sampai sakitsakit lah kepala i.
bygkan drive 3jam,then trus g bli brg,then mlm
trus g fitting baju.

kalau berdengkur tidur mlm td,hanya adik i yg tau.
malunya.tak suke tidur berdengkur.

mlm pulak penat fikir pasal design baju.
i tak boleh nk make a choose.sume design i suke.
rasa nk buat sume baju,
but dress i kaler puteh,then ada tompok tompok
taik unta kaler pink.hahahaha.

suke suke......
kelaparan,mkn kfc.sila abaikan muka yg tak makeup tu eh.hehehe

sape yg nk merasa excited mcm apa yg i rasa,
jom kawen cepat.SONOK ooooooo.

p/s : GATAI!

mak banje big apple.i habeskan 3ketul caye x?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. nak kawen! nak kawen! huhu~
    eh btw ... t aku nak kawen, bole lah mintk tunjuk ajar drpd ko ye daq? i2pon kalau ko belum bz ngn pregnant r, muahaha~~

    t'lepas rindu kat ecah bile tgk muke adek ko, hehe~

    ReplyDelete
  2. owhh bakal pengantin la nie..:)

    ReplyDelete
  3. kawen memang sangat best yunk...hahahaha...

    bila majlisnya yunk? if kebetulan ada kat semenanjung masa tu,, insyaALLAH boleh datang.. :)

    ReplyDelete
  4. @ღ p!nk veLvet ღhehehe aku pon rindu ecah.lame tak jumpa dye taw.mst anak dye dh besar.

    ReplyDelete
  5. @mOoN IzzaNyunk bulan 10.29hb10.nt jemput lah dtg eh.hehehe sukenya kalau ada kwn blogger dpt dtg. =)

    ReplyDelete
  6. @ღ p!nk veLvet ღyein bolehhhh je.hehehe.preggy pon aku boleh dtg.hehehe

    ReplyDelete
  7. wahhh nak tawen gakkk huuuuuuu

    eh i tau i tau goodies tu angry bird ek kite dah nampak tuuuuu koh koh koh

    ReplyDelete
  8. sebelum kahwin best,selepas kahwin pun best rara..

    ReplyDelete
  9. mesti cantik kan baju tu :)

    tengok big apple buat orang lapar pagi2 ni...

    ReplyDelete
  10. kak rara,

    best kan dapat settle few things in a day.
    relief sangat.
    orang this monday nak settle barang2 untuk hantaran semua.
    nak pakai in pink on your wed jugak la nanti.

    ReplyDelete
  11. rara, agak2 kad utk kak sha ade ke? kekeke

    ReplyDelete
  12. memang seronok...
    bila beli barang2 kawen ni lagi la seronok..
    tapi yang tak seronok bila semua mahal2..hehehhe

    ReplyDelete
  13. gmbar kedua tu mcm iklan tu la..kih kih kih kih..

    ReplyDelete
  14. nak kawen awal la macam nih..haha :D

    ReplyDelete
  15. bila nak kahwin ni rara? jangan lupa jemput, heee. :)

    ReplyDelete
  16. uitt..kuatnya nye makan..ingat rara..lg 3 bulan..hehe..

    nnt nak kad jemputan taw..syaz nak pegi kenduri rara kawen..insyaAllah~

    ReplyDelete
  17. wah dah siap2 semua ye....jagn lupe jemput...heheheheh

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com