02 July 2011

fitting baju.SIAP!

holllah,rendoo kamu semua,smlm i smpai 


epoh around 3pm,then kul 4,ajak my mom 
g bli goodies bag,then mcmmcm lagik lah.
naik full sume bonet i,hehehe.soo
goodies for VIP n tetamu biasa dh siap.
yeay.
my mom hepy je dpt FOC bunga.sbb bli banyak.heee.

barangan dlm?
syyhhhhh x leh bgtau,rahsia.sape nk tau
MUST dtg kenduri i.eheeeee.

fenat giler smlm,sampai sakitsakit lah kepala i.
bygkan drive 3jam,then trus g bli brg,then mlm
trus g fitting baju.

kalau berdengkur tidur mlm td,hanya adik i yg tau.
malunya.tak suke tidur berdengkur.

mlm pulak penat fikir pasal design baju.
i tak boleh nk make a choose.sume design i suke.
rasa nk buat sume baju,
but dress i kaler puteh,then ada tompok tompok
taik unta kaler pink.hahahaha.

suke suke......
kelaparan,mkn kfc.sila abaikan muka yg tak makeup tu eh.hehehe

sape yg nk merasa excited mcm apa yg i rasa,
jom kawen cepat.SONOK ooooooo.

p/s : GATAI!

mak banje big apple.i habeskan 3ketul caye x?

20 comments:

ღ p!nk veLvet ღ said...

nak kawen! nak kawen! huhu~
eh btw ... t aku nak kawen, bole lah mintk tunjuk ajar drpd ko ye daq? i2pon kalau ko belum bz ngn pregnant r, muahaha~~

t'lepas rindu kat ecah bile tgk muke adek ko, hehe~

Puan Kutu said...

owhh bakal pengantin la nie..:)

mOoN IzzaN said...

kawen memang sangat best yunk...hahahaha...

bila majlisnya yunk? if kebetulan ada kat semenanjung masa tu,, insyaALLAH boleh datang.. :)

rara pinkmafia said...

@ღ p!nk veLvet ღhehehe aku pon rindu ecah.lame tak jumpa dye taw.mst anak dye dh besar.

rara pinkmafia said...

@Puan Kutuaah kak.hheheeh.malu..

rara pinkmafia said...

@mOoN IzzaNyunk bulan 10.29hb10.nt jemput lah dtg eh.hehehe sukenya kalau ada kwn blogger dpt dtg. =)

rara pinkmafia said...

@ღ p!nk veLvet ღyein bolehhhh je.hehehe.preggy pon aku boleh dtg.hehehe

Jiejah Gorjes said...

wahhh nak tawen gakkk huuuuuuu

eh i tau i tau goodies tu angry bird ek kite dah nampak tuuuuu koh koh koh

Azzah said...

sebelum kahwin best,selepas kahwin pun best rara..

Aisyah Aina said...

mesti cantik kan baju tu :)

tengok big apple buat orang lapar pagi2 ni...

Munna said...

adehhh nitak sbr ni...hehe

~sue~ said...

kak rara,

best kan dapat settle few things in a day.
relief sangat.
orang this monday nak settle barang2 untuk hantaran semua.
nak pakai in pink on your wed jugak la nanti.

sha a.s said...

rara, agak2 kad utk kak sha ade ke? kekeke

diana said...

memang seronok...
bila beli barang2 kawen ni lagi la seronok..
tapi yang tak seronok bila semua mahal2..hehehhe

ArulchelseA said...

gmbar kedua tu mcm iklan tu la..kih kih kih kih..

syrupmasin said...

nak kawen awal la macam nih..haha :D

KAMIHIDUP said...

bila nak kahwin ni rara? jangan lupa jemput, heee. :)

Papa Mifz said...

kawen mmg sonok dik oi...!!

syaz@rozelt said...

uitt..kuatnya nye makan..ingat rara..lg 3 bulan..hehe..

nnt nak kad jemputan taw..syaz nak pegi kenduri rara kawen..insyaAllah~

Cik Kamoo said...

wah dah siap2 semua ye....jagn lupe jemput...heheheheh

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...