Image and video hosting by TinyPic

22 July 2011

huaaa mcm mana nk hilang ni.....


see tangan i,berkalerkaler kan.korg hado?


tak de kan.hehehe.ni nya kes sbb i sebok nk repair
printer yg dh 2taun tak gune tu.

dh nak kawenkawen ni
baru lah nk sebok cr printer,nk print tu lah,ini lah.

eeeiiiiii tapi time time nk guna,mesti ada mslh.
BENCI lah.knp eh.bile nk guna mesti tak boleh.
bile tak nak guna.ok je.

now mcm mana nk cuci tangan ni.
kalau mkn nasi pakai tangan agakagak berkalerkaler tak
perut i nt.heeeeee.teori mana ntah aku pakai ni.haih.

p/s : panas badan mkn durian manyak.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. comel je kaler tu. eh bile sis nk kawen? nk pergi jugak. hehee

    ReplyDelete
  2. bestnyaaaa makan durian, lelama tanggal kut ink tu...

    ReplyDelete
  3. lawa jari jemari tu...ehehheheheh

    ReplyDelete
  4. hahaha...pakai minyak je..tak pun thinner..klau tak ilang gak..ermm tak dapek den nolong eh tu do

    ReplyDelete
  5. pernah jugak kena macam ni masa tukar ink printer dulu..habis melimpah keluar kena tangan...heee~

    ReplyDelete
  6. he..he..printer kat umah ni pun sama masalahnya..

    ReplyDelete
  7. esok lusa hilang la...mkn pkai sudu ok.hahaha

    ReplyDelete
  8. berus je dik.. printer jgn biar lama sgt tak guna memang akan rosak.. akak pun dh berapa bln x on printer ni. sekali2 kena gak print apa2

    ReplyDelete
  9. owh..rara simpan kuku jari kelingking..senang nk selak kertas ke??hihi..

    ReplyDelete
  10. dh jd warna warni dh jari tu.. ;)
    Lama2 nnt ilanglah tu kut..

    ReplyDelete
  11. inai terbaru ada pelbagai kala..cik rara pengantin pertama menggunakan nye sungguh unik tempah la skang miahahahaha larikkkkkkkk

    ReplyDelete
  12. Biasala tu.. macam cari barang jugak.. masa tak guna, aada je ternampak depan mata, time nak cari.. susah bangat nak jumpa.. ;D


    bukan senang nak dapat jari berwarna-warni macam tu.. hehehe

    ReplyDelete
  13. kalo kaler2 cm ni kene baju, nk ilangkan kene rebus baju tu . kalo tangan cik rara kene cm ni, mgkin bole guna kaedah rebus jugak kot . huhu . cer try cer try !

    ReplyDelete
  14. hoho, rara. smlm akak melayan doyan gak...pas tu panas je ampai skang...hheee...

    tangan tu basuh ngan klorox...hhaaaa....

    ReplyDelete
  15. bila kennduri nya rara??
    buat kat hotel eik??

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com