22 July 2011

huaaa mcm mana nk hilang ni.....


see tangan i,berkalerkaler kan.korg hado?


tak de kan.hehehe.ni nya kes sbb i sebok nk repair
printer yg dh 2taun tak gune tu.

dh nak kawenkawen ni
baru lah nk sebok cr printer,nk print tu lah,ini lah.

eeeiiiiii tapi time time nk guna,mesti ada mslh.
BENCI lah.knp eh.bile nk guna mesti tak boleh.
bile tak nak guna.ok je.

now mcm mana nk cuci tangan ni.
kalau mkn nasi pakai tangan agakagak berkalerkaler tak
perut i nt.heeeeee.teori mana ntah aku pakai ni.haih.

p/s : panas badan mkn durian manyak.

20 comments:

Lieyda said...

comel je kaler tu. eh bile sis nk kawen? nk pergi jugak. hehee

Hanis MY said...

bestnyaaaa makan durian, lelama tanggal kut ink tu...

Cik Kamoo said...

lawa jari jemari tu...ehehheheheh

kiz said...

hahaha...pakai minyak je..tak pun thinner..klau tak ilang gak..ermm tak dapek den nolong eh tu do

kucarkacir said...

rendam dlm clorok..

Ezad Skytech said...

pernah jugak kena macam ni masa tukar ink printer dulu..habis melimpah keluar kena tangan...heee~

belog|amiyo said...

cuci je ngan clorox..ekeke :D

Muhammad Burn said...

perut wrna warni la best. hehe

Azzah said...

he..he..printer kat umah ni pun sama masalahnya..

Nurnajwa said...

Hantar kedai jela sis ;)

Puan Kutu said...

esok lusa hilang la...mkn pkai sudu ok.hahaha

THE LEKAT LEKIT STORY said...

berus je dik.. printer jgn biar lama sgt tak guna memang akan rosak.. akak pun dh berapa bln x on printer ni. sekali2 kena gak print apa2

syaz@rozelt said...

owh..rara simpan kuku jari kelingking..senang nk selak kertas ke??hihi..

LiLy @ MumMyQiStInA said...

dh jd warna warni dh jari tu.. ;)
Lama2 nnt ilanglah tu kut..

Jiejah Gorjes said...

inai terbaru ada pelbagai kala..cik rara pengantin pertama menggunakan nye sungguh unik tempah la skang miahahahaha larikkkkkkkk

YOUsoF said...

Biasala tu.. macam cari barang jugak.. masa tak guna, aada je ternampak depan mata, time nak cari.. susah bangat nak jumpa.. ;D


bukan senang nak dapat jari berwarna-warni macam tu.. hehehe

cik fadh said...

kalo kaler2 cm ni kene baju, nk ilangkan kene rebus baju tu . kalo tangan cik rara kene cm ni, mgkin bole guna kaedah rebus jugak kot . huhu . cer try cer try !

msredcheesecake said...

hoho, rara. smlm akak melayan doyan gak...pas tu panas je ampai skang...hheee...

tangan tu basuh ngan klorox...hhaaaa....

diana said...

bila kennduri nya rara??
buat kat hotel eik??

tia @ Ini Kisah Tia said...

basuh pakai sabun mandi kak :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...