Image and video hosting by TinyPic

06 July 2011

jus SEMUT!

ah ah ah tekanan tekanan,dh lah bersin bersin.


dh tak terkire bape juta kali bersin n hembus hingus.
kain tuala yg i bwk pon dr kering jd basah
dh boleh perah.mcm mana ni.

td lunch u oulsss mkn apa?
i mkn nasi,ikan n jus semut 6 ekor.
gerammmmmmmmmmmmmmmmm.
mcm mana boleh ada semut dlm botol air i?
6 ekor lak tu,banyak tu.knp knp?
apa slh i.knp nk mati dlm botol i.

dh lah sok i nk exam ni.
nanti 44hari lupa cane?
hehehehe kelakar kan komen k.shima ni.

tapi knp eh.org mst kata,kalo minum semut 44hari 
lupa.boleh caye ke?betul ke eh?
hehehe,ke tu mitos tok nenek kite je?
hopefully i tak lupa lah sbb dh lah
mmg tak ingat apa.kalo lupa 44hari,
apa i nk jwp for exam esei yg 3jam tu sok.

mau i design dress kawen i atas kertas jwpn tu nt.
hehehe.terokkan.

p/s : mongok punye semut.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

23 comments:

  1. haha..sampai 6 ekor semut?? x tawu la macam mane akan effect ingatan kamoo rara..hihi

    all da best 4 ur exam!

    ReplyDelete
  2. Tak baik memangkukkan semut yang tak bersalah tu. dah itu tabiat dia.. habis kalau tabiat kita yang suka salahkan semut, semut nak salahkan sapa? hehehe

    comel je komen kak Shima tu.. ;D

    ReplyDelete
  3. haha..kesian semut kene bongok :D

    ReplyDelete
  4. mesti rasa manis kan sebab semut suka manis2..hehe..awe kat rumah ni...air masak pun ada semut..pelik betul...semut halus pulak tu.entah berapa banyak ekor dah awe telan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Awe nampak semut dalam air telan juga ker?

      Delete
  5. jgn la marah semut tu rara, dia nk blajar swimming tu kot :p

    ReplyDelete
  6. byknye 6 hehehehe..nie dh 264 hari dh jadinye hehehe..maybe sbb semut kn kotor so makan mende kotor kn ble wt lupe heheh..ptt rara saman jer kdai air tue hehehe

    ReplyDelete
  7. dari kecik sampai skang ni,, ntah dah berapa ekor semut masuk dalam perut ni...ngehehehe...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wah banyaknyer, minum air tak perasan ada semut atau sengaja telan semut?

      Delete
  8. cian...jarang minum jus semut still pelupa gak agagagagag

    ReplyDelete
  9. haha , tak tkire dah baperw kali makan semut ;p

    ReplyDelete
  10. kesian semut tu...dah la lemas dalam air...dipersalahkan pulak...haha XD

    ReplyDelete
  11. mitos je tu.. kalau betul rasanya ramai org jd pelupa 44 hr stp hr sbb mesti ada tertelan semut

    ReplyDelete
  12. Dlm bdn semut tu ade stu jenis asid yg lau kte tertelan ley way kte jd plupe.. Tp takdela lupe smpai nyanyuk... Lupe sket2 je.. Rasenyela.. Hehehehe~

    ReplyDelete
  13. x akan efek punye..saja je itu mitos tuh heheh..yang penting awk yakin dengan kecerdikan awk

    ReplyDelete
  14. klu aish kan, selamatkan semut tu, kasi haba sikit dr mulut biar dia idup. hehehehehe...sian laaaa

    ReplyDelete
  15. akak ni tak minum jus semut pun asyik lupa je..heheh

    ReplyDelete
  16. bleh plak semut masuk dlm botol ek?suke kt rara kot.hahaha

    ReplyDelete
  17. "sian rara...takde apa lah...lagipon 6 ekor jer bukan manyak pon...hehe.."

    ReplyDelete
  18. Cik rara,
    Siap kira bape ekor semut tu...hheee...
    Habehla sok lupa suma fact n formula...hahahaha...

    ReplyDelete
  19. Ni dusta semata mata! Kak Rara comel ni pndai kannnnnn :>

    Esok exam? Good Luck! XD

    ReplyDelete
  20. Minum air atau makan makanan bekas semut nie tak elok....sebaiknya jgn makan atau minum yg dah bekas semu tu(anjuran agama Islam)

    ReplyDelete
  21. islam kan suci, jadi bila dah ada binatang dah tak suci. :)

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com