27 July 2011

KAD MERAH!

mcm biasa,hot chat pagie~ 
even today wordless rasa nya besh jugak kalau dpt membaca pagie pagie kan?heee.ala entry ni pendek je.jom lah bace.

pagie td dgr hot chat,topik nya.
"kalau kita ada kuasa pegang KAD MERAH,pada siapa kita nak bg kad merah tu"

ada pemanggil yg kelakar pagie td,dye nk bg kad merah dekat kucing dye,sbb kucing dye suke gesel-gesel kepala kat kaki dye,eeeuuuwwww tu mmg adat kucing lah kan.mmg manja-manja gitu.heeee.
then ada jururawat call.dye kata nk bg kad merah kat pelawat yg tak paham bahasa,melawat lebih dr waktu melawat.eeuuuwwwww kejam.tak suke kena halau masa kite tgh melawat.

kalau i lah diberi kuasa pegang kad merah,
i nk bg kad merah kat taxi-taxi kat KL ni.
sbb kurangajar sume nya,
kalau dorg tak de atas jalan mesti aman 
je jalan kat KL ni.heee.sorry pakcik taxi!

hah lagik satu lori,kalau lah leh bg kad merah kat lori-lori kat atas jalan ni,alangkah bahagianya.bencik lori besar.

hah lagik satu kalau lah i boleh bg kad merah kat opis ni,
nak tau tak i nk bg kad merah kat sape.
i nk bg kad merah kad org suke KIPAS bos-bos ni.
eeeuuuwww tak suke,
nk bg kad merah suruh dorg jgn jadi kipas!
jenis org macam ni mmg jenis kipas susah MATI punye.
kalau lah tak de dorg.mst lagik aman kita nk keje.

p/s : mlm ni kena stay buat ot.huaaaaaa.....

20 comments:

kaklong said...

terbaik la cik rara ni..heheh..

kalo kak long nak bg kad merah pada perut kak long ni...heheheh (xde kne mngena kan) hahahahah

sebab perut kak long ni asyik nak mkn jer, nnt rasakan bulan pose ni die kne rehat kan...

hehehe, sje nak tenyeh gak kat komen cik rara yg comey ni...auuuww!
;)

mamaNoriz sini.. said...

klu time kite dtg bulan tu, kena tunjuk kad merah la ek kat hubby tu... hahaha

syaz@rozelt said...

hehe..kad merah erk..x tawu nak kasik dekat sape..kasik kad kuning dulu bg warning..kad merah bila dh 'tiada maaf bagimu'..haha

LiLy @ MumMyQiStInA said...

Betullah..klu Taxi ni..dh lah sesuka hati jer tu diorg ptng line kita..& kekdng sesuka hati juga naikkan tambng x ikut kiraan meter..geram..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

lau sy nk bg kat shapit tu..

suh dok diam2 ngn bike dia tu..huhuuh..

mizzkechique said...

nk bg kat pemandu bas kilang yg bw bas mcm pelesit siap kona baring kat selekoh baekkk punya.. grrrrrr

Green Apple said...

ada dgr gak pagi tadi.. best gak kalau boleh bagi kad merah,

ada yg nak bg kad merah pd customer, sebab punggah pakaian yg disusun kat shopping complex.. hehe (kita le tu)

Afikah Aziz said...

ahaks..ika pun nak bg kad merah kat kipas bos muehehe,xsuke kn diorg ni huhu

ArulchelseA said...

kak long lagi lawak.. ada lak kat perut tu..kih kih kih..

klau sy nak bg kad raya merah nnt..kih kih kih

leya said...

hehe klala dorg..i pn nk bg gk kad merah kt kucing jiran sbelah ni ske sgt tdo kt car porch i pastu kdg2 landing baek pnye kt ats kete my dad..
1 lgi nk bg kt kete yg xreti nk benti kt lampu merah,lgi nk speed laju walhal btol2 dh merah..kalo kete yg lane dh ijau tu pn speed sme xke leh eksiden..haih

syrupmasin said...

yg kipas2 tuh patot dibagi :D

aTy _faRed~ said...

hahaha..yang pemanggil nak bagi kad merah pade kucing tu memang lawak giler..!!! yang pasal tanah tup pon kelako..!! gelak2 jer pagi tadi..;D

sha a.s said...

ckp psl red card ni, x sbr pulak nk tgk bola esok!

Fathiah Hamim said...

hahaha ramai pulak cik rara nak bagi kad merah

UyaRayza said...

nak kasi kad merah pada driver lori2 besar yang feeling mcm bawak kete kecik...siap ble lumbe2..habis cermin kete uya retak kena pasir sbb jatuh time diorg lumbe2 n main sesi potong memotong..kad merah plizzzzzzzzzzzzz

ayie said...

haha..hebat la kalau bg kad merah.. alah kad merah dapat denda je..

Wanie said...

bahaya kalau akak ade kuasa bagi kad merah ni..satu opis dapat nanti..hehe

.izzati liyana. said...

okeh je akak guna i u. hehe.

kalau saya, saya nak bagi kat orang yang suka cari pasal dengan saya dan yang suka menyusahkan idup saya. nak bagi lempang sekali.

Cik Azizah said...

hish2...habis la kalau kak rara ade kad merah!! abis semua org ade je tak kena. hahaha

msredcheesecake said...

Nak bagi kad merah kat ....... Taau la nk bagi kat sape? Nanti nak pikir dulu...hheee...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...