Image and video hosting by TinyPic

18 July 2011

kau mmg tak bersyukurkan!

ingat lagi x lelaki yg mohon kat mahkamah utk



tukar nama tu? MOHD ASHRAF tu.
adehhhh nasib mahkamah tak luluskan permohonan dye kan.
mmg i doakan utk mahkamah tak luluskan permohonan dye pon.
sbb apa?yelah,tak reti nk syukur ke?
kau dh sempurna as a lelaki?knp nk jd perempuan?

tak tau DOSA ke?
memang kite tak tahu apa yg kau rasa,
apa yg kau lalui dimasa lampau kau,
tapi tak boleh ke fikir sejenak.
sikit je bout agama,agama yg kau anuti.

pakai tudung segala ke mahkamah buat apa?
apa guna nya,aurat apa yg kau nk tutup?
malu lah sikit,i pulak yg rasa malu tgk berita tu.

*siap pakai tudung pink lagik,haih~
so apa lah nak jd kat dye pas ni kan.
i pulak yg sakit kepala memikirnya.
hopefully dye insaf n boleh kembali ke 
pangkal jalan,amin.

p/s : apa kata family dye eh?family dye x nasihat ke?
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

14 comments:

  1. Macam2 manusia sekarang ni. Haiah.

    ReplyDelete
  2. jiwa dia ke arah perempuan..semoga dia diberi hidayah oleh Allah s.w.t..

    ReplyDelete
  3. memang tak reti bersyukur :)

    ReplyDelete
  4. nasib baik mahkamah x luluskan

    ReplyDelete
  5. if u notice,lately ni mcm ramai je case from area pantai timur especially terengganu.hm..i wonder y.

    ReplyDelete
  6. ehe tu la..mn leh luluskan..nti jd rujukan kes plak..hehe :p

    ReplyDelete
  7. Hopefully dia jumpa jln pulang :']

    ReplyDelete
  8. eh2..tadi aku nampak die kat tv..oo..die nak tuka nama..
    ish2..laki rupenyer =.=''

    ReplyDelete
  9. kadang2 orang gini tahu nak capai matlamat dia je..

    ReplyDelete
  10. tau jugak psal die nie..x tau malu sgt...

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com