18 July 2011

kau mmg tak bersyukurkan!

ingat lagi x lelaki yg mohon kat mahkamah utk



tukar nama tu? MOHD ASHRAF tu.
adehhhh nasib mahkamah tak luluskan permohonan dye kan.
mmg i doakan utk mahkamah tak luluskan permohonan dye pon.
sbb apa?yelah,tak reti nk syukur ke?
kau dh sempurna as a lelaki?knp nk jd perempuan?

tak tau DOSA ke?
memang kite tak tahu apa yg kau rasa,
apa yg kau lalui dimasa lampau kau,
tapi tak boleh ke fikir sejenak.
sikit je bout agama,agama yg kau anuti.

pakai tudung segala ke mahkamah buat apa?
apa guna nya,aurat apa yg kau nk tutup?
malu lah sikit,i pulak yg rasa malu tgk berita tu.

*siap pakai tudung pink lagik,haih~
so apa lah nak jd kat dye pas ni kan.
i pulak yg sakit kepala memikirnya.
hopefully dye insaf n boleh kembali ke 
pangkal jalan,amin.

p/s : apa kata family dye eh?family dye x nasihat ke?

14 comments:

cik panadol said...

ikot nafsu sangat ni...

тαк кenαl мαкα тαк cнεηтα ™ said...

ingtkan gmbar kat ats tu pompuan. =='

Umedia Network said...

Macam2 manusia sekarang ni. Haiah.

Terbelog said...

mcm2 jenis manusia ada :0

Syuxer said...

jiwa dia ke arah perempuan..semoga dia diberi hidayah oleh Allah s.w.t..

Bulan said...

memang tak reti bersyukur :)

syrupmasin said...

dunia-dunia..haihh :)

Freaky said...

nasib baik mahkamah x luluskan

~NajiLaA~ said...

if u notice,lately ni mcm ramai je case from area pantai timur especially terengganu.hm..i wonder y.

HARITH ISKANDAR said...

ehe tu la..mn leh luluskan..nti jd rujukan kes plak..hehe :p

Nurnajwa said...

Hopefully dia jumpa jln pulang :']

kucarkacir said...

eh2..tadi aku nampak die kat tv..oo..die nak tuka nama..
ish2..laki rupenyer =.=''

iPai said...

kadang2 orang gini tahu nak capai matlamat dia je..

UyaRayza said...

tau jugak psal die nie..x tau malu sgt...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...