31 July 2011

khairul fahmi - elia : putus tunang

lepas post ni pasal pasangan ni,i agak terkejut beruk pas baca metro td.dorg dh putus tunang.hah!

sape nk baca metro sini eh.
sbb i mmg trus g bli metro td,muahahaha kejam.
adik en.bambam ada ckp ptg td dorg dh putus.
but i mcm hmm yeke! bukan kate gaduh je ke.
cane sampai leh putus.huh!

kalau dlm metro tu,apex kata dye syg lagi si elia ni.
tapi bagi memuaskan hati semua pihak,so dye putus kan hbgn dorg.
kalay syg knp putus?knp?kalau syg bukan patutnya kena 
berbaik-baik ke?i x paham lah.

kalau seseorg tu dh popular,dh banyak duet mmg cm tu kot kan.
tgk mcm kes mawi,pas dh kayes,trus bercinta ngan ekin.
alahai.kejam.tapi nk salah kan apex xboleh jugak,sbb
nya dye muda lagik,baru je 22,dh nk tunang.
dye baru nk mencapai kejayaan,nk pegang duet byk,
nk bg family merasa duet dye.

salah nya mereka myb *bg pendapat i lah,
elia nk ikat apex sbb takut dye larik ke gurl lain,
sedangkan apex belum bersedia.so bile dh tunang,
hati apex plak memberontak,mula lah jd kes mcmmcm.

tapi apex kata mmg bukan sbb Dahlia teck tu,
dye anggap dahlia tu mcm adik je.heh,yeke adik abg,
mulamula je adik abg,then jd abg syg.heee.

hmm ntah lah kan,dlm masa yg sama i kesian
kat elia,mesti ngah kecewa giler skrg ni,
sbr lah yek.moga kamu ditemukan jodoh yg lagik bagus.
"jika kamu syg kan seseorang,kamu lepaskan lah dye,
jika dye kembali kepada kamu semula,
maknanya dia adalah milikmu selamanya"

19 comments:

mOoN said...

macam-macam la skang ni...dulu cam excited giler elia nak crita sal hubungan diorang...but apapun,, disebalik tu mesti ada hikmah...hope both sabar...

eLLa said...

aaishh..

kalo ader jodoh xkemane..hehee

Cinderella said...

kes macam ni la yg x suka ni =.="

Wanie said...

nak kesian ke tak ye..huhu
xpela dari bercerai berai nanti kan..hmm

Farah Shamsudin said...

tuela kan Rara.. baru dengar gaduh dah putus pulak..

takpelaah.. kalau ada jodoh, kuat jodoh mereka, tak kemana.. pasti bersama juga kann..

suesue said...

waaaa...betul ke ni? kesiannya..T_T so,doakan yg terbaik utk diorang,kalau xda jodoh myb ada yg lbih baik.. =)

Zefa said...

as salam.. selamat berpuasa.. saya tag kamu..

http://bawangputih-bawangmerah.blogspot.com/2011/08/mega-give-way-by-yana-cik-putih.html

misz molecule said...

btol2..ai pnah wat entri sal lepas, syg, kmbali ni.heheh

terkejut kot sal ni

AzlanYussof said...

Biasalah kalo popular..dugaan banyak..kalo tak tahan dan tak percaya pada pasangan, ini lah jadi nya..sian Fahmi

e k i n ♥ y u s r i said...

x suke bce cite2 cmnie

Cik Kasut said...

sedeynyer...tp pa leh buat klu xde jodoh....

mySara said...

da sahih ke crite ni kak?
kesian la kat elia. apek pon sama, mybe dia tertekan.

.:shura shushi:. said...

salah elia g post kat fb ckp yg bad pasal fahmi..laki ni tahu lorkan..maner boleh org jatuhkan mauruahnye..**just pendapat :)

CikPuan Fara said...

alahai.. mmg kesian kat elia ni. mungkin jd pengajaran kat dia.. lepas ni kalau bercinta jgn galak sgt cerita pasal buah hati kat public. pasti ada hikmahnya putus tunang ni..

ieda said...

sama2 kita doakan mereka temui jalan hidup sendiri .. bertunang bukan semestinay berkahwin kan dik .. kena sentiasa bersedia ..

dengan itulah ada pepatah mengatakan jika berkasih jgn lah serahkan 100% kasih sayang ituu kepadanya simpanlah sedikit dlm 30% utk diri mu , kelak jika berlaku perpisahan jiwa dan diri kita tidaklah terus rebah :)

biskut said...

dont worri , masih ada banyak gadis2 cantik yang baik hati untuk KFCM pilih. pilih la antarnya yang dijamin tidak menghebohkan segala cerita tak elok dalam perhubungan kepada warga umum.

Milf would be better for him, i think.

tia @ Ini Kisah Tia said...

suka quotee last . sayanglahhh . buat majlis tunang gempak , tetiba putuih . takpelah , ada hikmah tu :)

Nurnajwa said...

kesian diorg, sweet couple nihhh T.T

takpe la kn, takde jodohh

~NajiLaA~ said...

motif ape la mamat ni nk putus tunang?hadoi.mcm2.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...