07 July 2011

knp TOYOL?

cite pasal exam td.aduuuhhhh mmg sakit hotak.
lain yg baca lain yg keluar,hafal bagai nk RAK,
tapi soalan lain yg ditanya,so jwpn yg dh ingat dlm
kepala hotak ni nk campak mana?

mcm tu lah situasi bile nk jwp exam kan.
bile kite dh stdy benda lain,
mesti benda lain yg keluar.
knp tak tak leh nk bgtau skop soalan
yg keluar.kan senang nk stdy,takde lah
salah hafal subjek.ich~

*melampau lah kan nk bgtau pulak.
bukan exam lah mcm tu.DUSHHH~

pengawas exam td ada ckp,toyol moyol,
jin ke hape ke sume letak luar,hahaha.
jgn harap lah nk letak luar.kalo tak mmg fail lah paper.
nk jwp apa.ada toyol pon tak leh jwp exam.
ni pulak bile takde.mmg merepek lah jwp nya.
perkakas exam i.heeee.knp cermin?sbb senang nk tgk bape banyak
kedut yg terhasil di wajah lepas jwp exam.heeee.

i ni jenis takut nk bwk toyol,
bile bukak je dada terus berkencang,
kalo pengawas nampak,mmg sah kantoi.
nampak sgt buat salah.tu lah org kata,
kalo org buat salah ni mmg sllu takut.
kalo tak buat salah mst tak takut,
tgk air muka je dh tau.

tapi knp eh kena panggil TOYOL?
knp tak paggil jin ke?
hantu ke?
sweety ke.hehehe.

maybe sbb nota tu ditulis kecikkecik
n dilipat kecikkecik kot.
tu dipanggil TOYOL kan.
hehehe,hai toyol.komersal tol nama ko.

P/s : sok exam last.math! yeay.pas tu leh BW manyakmanyak.

20 comments:

Liyana Zahim said...

Pdhl karier seekor toyol adelah mencilok duit! Cis! Toyol da la tidak ensem!

diana said...

dah macam baca blog dak sekolah pulak..ekekekke

Gadis Kecil said...

toyol tu kan ikut tuan.so kira cam bota kecik tu ikut kita la sampai masuk dewan exam. hihi

1st time singgah sini. Follow anda.kalo sudi singgah la sini. kalo suka follow la sekali. ^_^

syaz@rozelt said...

hehe..ye x ye gak erk..nape panggil toyol erk??hehe

rara jgn tension2 sgt taw study..all da best tuk next paper!

Munna said...

student kamu ni rupanya ye

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahah...kalu belajar pakai toyol mmg pandai betul toyol tu...:)

HARITH ISKANDAR said...

hehe tingat time exam dulu.mmg toyol dorangletak dlm tandas je..kuar kejab konon nk buang air..ade pulak tu siap letak module lagi..ces.kkadang nk tergelak pon ade :p .tp kan toyol hemsem la sb dia kan botak..hehe

ArulchelseA said...

toyol pnting utk pengetahuan kih ki kih

THE LEKAT LEKIT STORY said...

toyol tu taktik lama.. so, senang kantoi. kekekeke

Puan Kutu said...

huhu gudluck tuk exam yer..sy sepanjang sekolah n smp msuk u pun tak pernah pkai toyol..baik kan sy nie..haha

Piasara said...

"akak harap ko boleh jawap dgn jayanya k..fuh kiri fuh kanan.."

ayie said...

eh cik rara ni exam pe lg?? exam kahwin ke??hehe

apa pon good luck :)

Jer ... said...

gudluck exam :D

ieda said...

ahhahahah budak sek nie D .. tu dia tgh periksa tuu .. x lulus kita babab dia ! dukkk berblogg jewww ahakssss :))

Muhammad Burn said...

kena brani... toyol perlu. kalau terdesak...

Maghfiratul Helma said...

Naahhh!! Kelakar laa :D haha . Toyol pulak yang jadi . :D

ayanuts said...

he..he..dl masa blaja slalu bwk toyol..

~NajiLaA~ said...

oh.toyol di Uniten sgt la byk.haha!

Cik Aish said...

hehe dulu klu ada kuiz mmg pernah bwk toyol hhehehe..tp bila final mmg takkan bwk..sebab risiko..tp jgn la amalkan.ahaks

KAMIHIDUP said...

sekarang dah canggih, toyol taip terus dalam phone, heee, senang kerja. :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...