Image and video hosting by TinyPic

20 July 2011

makeup ohhhhh makeup

disebabkan maskara i abes,balik keje td trus lah
singgah ke watson,nk bli brgbrg yg dh abes.
alamak haiiiii hujunghujung bulan ni lah nk abes.
boleh x kalau tunggu gaji baru habes?ich.
besh nya kalau dpt set ni =) nk tido pon makeup jugak.heeee
dh masuk watson,dh nampak mcmmcm barang
mula lah tangan gatai nk amik,tp pikir banyak kali,
yg dh ada tak payah lah amik kot kan.
hehehe tetibe jd +ve lak, *tak nak membazir konon.

heeee.tapi,dlm jimatjimat nak tak nak amik pun
rm50 gak habes tu,padahal amik maskara
pencuci muka n ubt GG je tu.
aduhhhh pening lah i skrg ni.
amik 2 3 item pun dh 50-60rm melayang.
tu blum bli eyeshadow,lipstick,lipbalm,
eyeliner n lainlain lagik,kalo amik mao beratus gak habes.
skrg ni nilai duet mmg rendah kan.bli sikit pun duet kua beratusratus.
haih~ rasa mcm g keje tak nak makeup je.tapi kalau x makeup
mcm hantu pulak muka g keje.

mak tak nak org larik tgk mak nt nyah~
hahahahaha.tu lah nilai duet skrg kan.
barang makin mahal,duet makin murah.
renungrenung kan lah.dan selamat beramal~
ahaks..........................................................

p/s : sape nk amik pekerja part tyme hubungi 
aunty rara wokehhhh!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

20 comments:

  1. haha..betol tu...!!!nak beli apa apa pon kene kumpol siket2 kalau beli sekali gus maunyer rabak..hehe

    ReplyDelete
  2. ya la kak..
    dulu klu rm50 bole lagi beli macam2..
    sekarang, nak membeli pun pikir byk kali lg..
    huhuhu..

    ReplyDelete
  3. huhu. Kalau prempuan dapat set makeup macam ni mmg histeria terus. hee. :)

    ReplyDelete
  4. ahakz..

    sy ni xpndai bermakeup sis..

    tp still duit melayang..

    yerlah,asyik mmbesarkan perut aje..

    hakhak..

    ReplyDelete
  5. ha ye la..yuyu pon suke men mekap2 gak.hehe

    ReplyDelete
  6. cik rara xmekap pun kompem comel jugak :)

    ReplyDelete
  7. uikk pmpuan punya blnje memang mcm ni.. kih kih kih

    ReplyDelete
  8. emmm ni urusan perempuan neh..syuk just cakap memang barang naik pun sekarang sana sini heheh

    ReplyDelete
  9. betul tu rara..brg makin murah,duit makin rendah nilainyer.setakat 50 hengget..takda kesan pun.jap je abes

    ReplyDelete
  10. 3 barang rm50 ok la tu kak..:)

    yang lain tak beli lagi tu buat hantaran je kak..hehe

    ReplyDelete
  11. kenalah berjimat cermat kalau kita kerja makan gaji...duit cuma datang cukup bulan jer tu....bahaya2..:)

    ReplyDelete
  12. HAHA , perangai sis sama macam saya :D

    ReplyDelete
  13. betul la...
    tambah2 barang mekap..
    tak pakai kang...
    dah la muka akak ni tak lawa..tak mekap pulak..
    cemana pun kena jugak pakai..
    tapi mujur la akak tak kerja ..
    pakai nak jalan je..
    jimat!heheheheh

    ReplyDelete
  14. naluri org perempuan..nak buat mcm mana..

    ReplyDelete
  15. Tlgla ajar sy mekap krne sy tdk pndai memekap! HUWAAAA~

    ReplyDelete
  16. hahaa..mia pon baru je singgah watson smlm yang..adehaii..singgah aje da dekat rm50 terbang..ciss cisss

    ReplyDelete
  17. wahhh,. aini klu masok guardian ,.mmg berjam2 dok belek barang makeup,. pastu habis la berpuluh2 kat situ je,.hahahah

    ReplyDelete
  18. kena part time kat kedai makeup la gituw...jommm ;)

    ReplyDelete
  19. duit dah tak de nilai lagi...
    dulu kalau tgk duit 50 mak punya, nampak sangat la banyak

    sekarang anak2 tolong pegi kedai, bawa 50 macam bawa duit 10 jeee

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com