Image and video hosting by TinyPic

26 July 2011

menangis itu UBAT!


big girls don't cry oke!

ada setengah org kata,menanges takkan mengubah apa-apa.
tapi tidak bg i,bg i menanges adalah ubat bagi HATI.

jika kita down,runsing,ada masalah,i rasa nanges tu sama mcm
half from masalah kite dh mengalir bersama-sama
air mata yang keluar.

lepas menanges kita akan rasa 
dada kita lapang dan masa tu boleh berfikir secara waras.

bg yg ego! 
menanges mmg bukan perkara yg mereka suke.
air mata mereka mahal,hati mereka keras.
but not for me.menanges itu seronok.

so,menanges lah.
menanges lah,meraung lah.
tapi jgn sampai jd mcm kasim selamat pulak yek.

ambil bahagian yg +ve buang yg -ve oke!





Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. sy mmg kerap nangis if hadapi masalh.,

    menangi leh wat kt lbh tenang..

    ReplyDelete
  2. betul tu sis..fara pon suke nangis jugak kalau tengah down ke tension ke..ase lepas sume kan..

    ReplyDelete
  3. pun suka tengok orang lain menangis...kiut jer ...hehe

    ReplyDelete
  4. kalo tensen sangat menanges memang membantu. =)

    ReplyDelete
  5. saya tak pernah menangis..haha

    ReplyDelete
  6. Rara Nk Ieqah Jadi Teman Menangis Tak?? HEHE

    ReplyDelete
  7. sme cm sy... sy akn ngs tiap kali teringt kn dye.. tiap kali doa kn dye.. dan tiap kali bce kn yassin utk dye.... tq 4 be my follower yg ke 10 :)

    ReplyDelete
  8. boleh je menangis..leh lega kot lepas tu..tp nape nak nangis ni? tamo la sad2 ye.. emm klu ada something yg jadi kat kt, nangis time doa lepas solat..tu sebaik2nya..ok..chill ya

    ReplyDelete
  9. menangis tu perlu...dpt hilangkan stress..huhu

    http://nourizuanny.blogspot.com/

    follow kamu,follow kembali ye...
    tq ~amuahhh!!

    ReplyDelete
  10. bile ade mslh mg suke nangis kuat2 hehe

    ReplyDelete
  11. yes sis! jijah kalau ade mslh semua..mmg di luahkan melalui tangisan..lepas tu mmg lapang..tak ingat dah masalah tu...biarlah org nak kata kita cembeng!

    ReplyDelete
  12. syaz ada taik lalat bwh mate..org kate kuat menangis..memang btol pon..tp sekarang nangis kat belakang2 je..ego tu tetap ada jugak..hihi

    ReplyDelete
  13. takmo menagis dpn hubby...mama selalu menagiss di bawah shower....huhu

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com