Image and video hosting by TinyPic

27 July 2011

miera Liyana dengan boyfienya pulokkkk!

Miera Liyana & Teman Lelaki, Lash Mokhtar



alahai cik adik.romantik ye kamu yek.

Miera Liyana & Teman Lelaki, Lash Mokhtar

ohhhhh kaki apa parut!

Miera Liyana & Teman Lelaki, Lash Mokhtar

ohhhh lelaki.

Miera Liyana & Teman Lelaki, Lash Mokhtar

ohhh rosak budak ni.

Miera Liyana & Teman Lelaki, Lash Mokhtar

ohhh comels lah tu,tapi................

Miera Liyana & Teman Lelaki, Lash Mokhtar

haiiiiiii ntah lah.dh jd cm xsuke lak kt dye ni.
pas 1 1 kontrovesi - ohbulan
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

33 comments:

  1. alahai kak rara oiiii, bulat bijik mata fadh tgok . ngeeee

    ReplyDelete
  2. buwekkkk!!! totally rejected ;(

    ReplyDelete
  3. yg gmbar kedua tu yg aku cuak tu...kih kih kih...

    ReplyDelete
  4. ni dah kira tahap wajib kawin ni.......ish² dosa² nih

    ReplyDelete
  5. ape mende ah budak baru abes skolah ni... -.-"

    ReplyDelete
  6. aih. over betul ni. da tahu jadi tumpuan ramai tu, jagalah kelakuan. ish3.

    ReplyDelete
  7. mmg seksilah dia ni..tak suke..
    bajet comellah tu kan.. :D

    ReplyDelete
  8. muka boyfie die semacam je~takoottt..

    ReplyDelete
  9. hadui,malang la anak melayu srg ni.bila laa nk berubah ya :/

    ReplyDelete
  10. wow..lepas satu2..tp mak dia x heran jadi x yah laa kisah sgt..huhuhuh

    ReplyDelete
  11. Betol2x.. makin tak suke dye nie. Melampau btol picca tue kan..

    ReplyDelete
  12. adoiii mak .. terjerit sekejap akak tadi .. duk scroll2 ke bawah layie huhuhuu

    ReplyDelete
  13. gile dah macam laki bini dah ni

    ReplyDelete
  14. ya ampun...
    lelaki tu macam giler sex dah rupanya...

    ReplyDelete
  15. huhu takmo mengumpat...tp gerammm....si lelaki tu hensem lg mr botak mama...huhuh
    nk gesel2 hidung..lekap2...nikahlah..kan bagus...takde sapa nk kata dah...huhuhu

    ReplyDelete
  16. fulamak nseb bek bukan puasa today..kalau tak bergegar anak tekak nak gi telan air hahahahh..perghhh paha tuh bukan main lagi nak tayang heheh..isk isk isk..apala nak jadi artis zaman sekarang huhu

    ReplyDelete
  17. Kalau akak tak kenal budak ni adakah bermakna akak ketinggalan zaman?hheee

    Gatal je muka mamat tu....

    ReplyDelete
  18. Jantan yang tak handsome. Hisap pula rokok murah. Penampilan seakan gaya homoseksual. Tidak menjaga maruah wanita.

    Bukankah lelaki itu tanggungjawabnya membimbing wanita?

    Ah...tidak! Saya dah mengata orang. Boleh mtk excuse tak?

    ReplyDelete
  19. bukan dia ke yg pkai bju seksi glew dulu? Ya Allah =.="

    ReplyDelete
  20. mak ai..
    adegan 18sx xde? hehe
    seksi gile la minah ni..

    ReplyDelete
  21. akk, sape dy nie?? pelakon ke??? xpna nmpk pon

    ReplyDelete
  22. peha diaaaa.. perghhhh~! itu yg den nampak! hehehehe

    ReplyDelete
  23. adoii..rosak mata den tgk. haha

    ReplyDelete
  24. budak baru nak kenal dunia..mcm tu lor jdnye..hihihi

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com