Image and video hosting by TinyPic

30 July 2011

more piccy : jimmy shanley daughter comels!





Anak Jimmy Shanley & Suhaila

Anak Jimmy Shanley & Suhaila

Anak Jimmy Shanley & Suhaila


heee comels kan,tp tak mcm muka jimmy pon kan kan.

p/s : tak sempat update,ni pon update laju laju yg ada dlm draft smlm.huaaa.super bz.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

15 comments:

  1. hish... Geramnya!!! Comel sangat. :)

    ReplyDelete
  2. rambut dh panjang nti mesti lg comel.boleh ikat tocang...:)

    ReplyDelete
  3. cutenya budak nih..rasa nak cubit pipi dia la.

    ReplyDelete
  4. macam je Jimmy..
    tp ade gak mirip akak rara..hehe

    ReplyDelete
  5. opppssss....maybe nak bg cik jimmy tatap muka baby tu puas2...ada la kot iras muka mama die.//ingat dhati selalu..;P

    ReplyDelete
  6. ayat 'tak mcm muka jimmy pon kan kan' tu boleh buat kontroversi tu..heheeh

    ReplyDelete
  7. aya tu memang sesuai, kene dgn satu gossip tuttt dulu...

    ReplyDelete
  8. alololo..comel nye dye..muke jimmy sangat..cian jimmy kan..

    ReplyDelete

sayang anak ditangan-tangankan,sayang rara,di komen-komenkan.heee~ thanks sbb singgah and baca entry and komen skali,i appreciate it. =.='

Busuk!

safura.online.diary © . Designed by MaisarahSidi.com