30 July 2011

more piccy : jimmy shanley daughter comels!





Anak Jimmy Shanley & Suhaila

Anak Jimmy Shanley & Suhaila

Anak Jimmy Shanley & Suhaila


heee comels kan,tp tak mcm muka jimmy pon kan kan.

p/s : tak sempat update,ni pon update laju laju yg ada dlm draft smlm.huaaa.super bz.

15 comments:

Freaky said...

comelnyeee =_=

Umedia Network said...

hish... Geramnya!!! Comel sangat. :)

Etong said...

comel!

Puan Kutu said...

rambut dh panjang nti mesti lg comel.boleh ikat tocang...:)

eiela said...

cutenya budak nih..rasa nak cubit pipi dia la.

.:shura shushi:. said...

c0mey!!c0mey :)

Wanie said...

macam je Jimmy..
tp ade gak mirip akak rara..hehe

CIK JATT said...

comeyynya!!

Farah Shamsudin said...

super duper cumil!!

kaklong said...

opppssss....maybe nak bg cik jimmy tatap muka baby tu puas2...ada la kot iras muka mama die.//ingat dhati selalu..;P

h A n Y S said...

ayat 'tak mcm muka jimmy pon kan kan' tu boleh buat kontroversi tu..heheeh

Cik Azizah said...

wah baby...geramnya...

Nurnajwa said...

OH SUNGGUH COMELSSSSS ;D

Chempaka Sari said...

aya tu memang sesuai, kene dgn satu gossip tuttt dulu...

anismelon said...

alololo..comel nye dye..muke jimmy sangat..cian jimmy kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...